• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kızlar hepinize hayırlı akşamlar...gelincik canım inşallah güzel haberlerle dönersin..bizlerde peşinden güzel haberler veririz inşallah...koca göbüşlüler sizlerde kendinize çok iyi bakın üzmeyin benim yeğenlerimi...haaaaaaaaaa...arkadaşlar kızmıyorsunuz dimi koca göbüşlü dedim diye...inşallah en kısa zamanda bizlerde sizler gibi oluruz hayırlısıyla....

amaannn zümmin ya yine sölemedin...............neyse artıkın bekliycez yapcek bişey yok..........amandayla birlikte sonucunuz.....ikinizin tarihleri.......bakalım neler olcek......

kayracım canım yaaa kızının gittigi yer aslında ilgili yazdıklarına göre ama bence sınıfını degiştirsen daha iyi olurmuş gibi.....fıstıgımız diger sınıfada alışır zamanla.........sen kızını ikna et bence hatta olmadı birkaç gün yanına git.....

gelincik canım hadi hayırlısı inşaallah..........1 hafta sonra haber almakta üzücü bişey ama olsun.bekliycez artık.yeterki sen iyi ol mutlu ol.......

hayırlı cumalar hepinize kızlar

gelincik canım transferin hayırlı olsun inşallah bebişleri al karnın sağlıkla gel arkadaşım.

Kizlar nasilsinizz...???? Hayirli cumalar...:)

Momi canim hamilelik nasil gidiyorr??? Insallah iyisindir,bulantin filan varmi? Iyi bak kendine ve yegenimize :)

Birsey soracam sizlere... Acaba bu catlak,ve su toplama olayi hamileligin hangi doneminde gerceklesiyor bileniniz varmi??? Bende simdilik birsey yok,su toplamiyor gibiyim,catlakda olmadi ama henuz werkenmi acaba ??

Bu arada 4 kilo almisim kizlarr,bazilarina bakiyorum sadece 2-3 kilo almis.. Sizler ne durumdasiniz acepp?? CADIARZU

selam mihribancım.... iyi gidiyor çok şükür hafif mide bulantıları ve mide yanması haricinde pek bir sıkıntım yok çok şükür.

sizin aşamalarınıza gelince bakalım kaç kilo almış olacağım. pek az kiloyla bitmez herhalde benimki. şimdilik bir değişiklik yok ama bulantılar kesilince alırım bol bol. kaydirigubbakcemile3

senin 21. hafta demek. maaşallah... sen nasılsın?

Momi....

Sevindim canim... Bizde 21 olduk,evet Allaha sukur cok iyi gidiyor. Hareketli bizim kerata,cok guzel kontakt halinde gibi oluyoruz :) Onun disinda,zaman zaman kasik agrilari oluyor,karnim gerildigi icin ehh gobis artik kendini ele veriyor :)) 2 hafta sonra detayli ultrasona gorecegim insallah ozamanda hersey yolunda olur,dua et emi ..

Kizlar nasilsinizz...???? Hayirli cumalar...:)

Birsey soracam sizlere... Acaba bu catlak,ve su toplama olayi hamileligin hangi doneminde gerceklesiyor bileniniz varmi??? Bende simdilik birsey yok,su toplamiyor gibiyim,catlakda olmadi ama henuz werkenmi acaba ??

Bu arada 4 kilo almisim kizlarr,bazilarina bakiyorum sadece 2-3 kilo almis.. Sizler ne durumdasiniz acepp?? CADIARZU

Hayatım bence 4 kilo gayet güzel sen canını sıkma. Dün öğrendiğim kadarı ile 15 kilodan fazla alan bir gebenin çatlamaması pek rastlanan bir durum değilmiş. Ayrıca cildinin yapısı ilede bağlantılıymış. Elastik bir cilde sahipseniz hiç çatlama olmuyormuş. Ayrıca çatlak önlemesi için tavsiye edilen badem yağı çatlamayı önlemiyor sadece kaşıntıları gideriyormuş. Çatlak için satılan kremleri önlem olarak kullanabilirmişiz. Genellikle 6.aydan sonra çatlamaya başlıyormuş...
Su toplama olayı ise yediklerimizlede bağlantılıymış, özellikle aşırı tuz tüketimi gibi. Bu neden bol su ve yürüyüş tavsiye ediyorlar...

yaaa ne güzel 16. haftadan sonra başlıyorsun dimi hareketleri hissetmeye. benim daha var o günlerime inşallah sağlıkla o günleri de görürüz.

merak etme dua ederim tabi. inşallah sorunsuz sağlıklı kusursuz olur evlatlarımız...

hayırlı cumalar kızlar..................hepiniz cuması mübarek olsun................
nasılsınız güzeller........

Hayatım bence 4 kilo gayet güzel sen canını sıkma. Dün öğrendiğim kadarı ile 15 kilodan fazla alan bir gebenin çatlamaması pek rastlanan bir durum değilmiş. Ayrıca cildinin yapısı ilede bağlantılıymış. Elastik bir cilde sahipseniz hiç çatlama olmuyormuş. Ayrıca çatlak önlemesi için tavsiye edilen badem yağı çatlamayı önlemiyor sadece kaşıntıları gideriyormuş. Çatlak için satılan kremleri önlem olarak kullanabilirmişiz. Genellikle 6.aydan sonra çatlamaya başlıyormuş...
Su toplama olayı ise yediklerimizlede bağlantılıymış, özellikle aşırı tuz tüketimi gibi. Bu neden bol su ve yürüyüş tavsiye ediyorlar...

Ayy, ne biliyim,cok fazla kilo almak istemiyorum,tabi once bebegimin sagligi ama,dikkat etmek gerekiyor,cok asiri yemedigim halde boyle hizli aliyormusum gibi geliyor.. Hayirlisi bakalim:) Insallah catlak ve su toplama olayida olmaz,su topladigi zaman vucutta uyusmada cok oluyormus.. Ben birtane krem kullaniyorum 2-3 gunde bi geceleri suruyorum.. Elimden geleni yapmaya calisiyorum,bakalim ne olacak..

Momicim.... evet ben 16 haftada cok az hissetmistim,ama tam anlamiyla 18 haftadan sonra basladi,..INsallah o gunlerede geleceksin canim .. :)

canim Keremin anlami:
Soyluluk, ululuk, büyüklük, asalet.

Bağış olarak verme, iyilik, cömertlik, eli açıklık, lütuf
Örnek: Bir başka kerem beklemez artık gelecekten. Y. K. Beyatlı

1. Soyluluk. 2. Cömertlik, el açıklığı, bağış

Melihin manasi:
Melahat sahibi, güzel, şirin, sevimli.

bide ben Yusuf, emre, semih o isimlerden bitanesini düsüniyordum..

mrb arkadaşlar. şuan memorialdeyim. giriş işlemlerimiziyaptık bekliyoruz. saat 3 gibi transferim olacak inşallah. hastahaneden giriyorum nete. çok zamanım yok.kimseciklerde yok neyse görüşürüz sonra. hepinizi öpüyorum.

mrb arkadaşlar. şuan memorialdeyim. giriş işlemlerimiziyaptık bekliyoruz. saat 3 gibi transferim olacak inşallah. hastahaneden giriyorum nete. çok zamanım yok.kimseciklerde yok neyse görüşürüz sonra. hepinizi öpüyorum.

Hadi canim Allah yardimcin olsun. Insallah bebislerin simsiki tutunurlar sana...

Ayy hadi hayirlisi olsun gelincik.. Allahim muradini versin insallah..:))

Zummin .. Yusuf ismini bende cok severim,ama bizim sulalede iki kiside var bile.. :(( yoksa cok istiyordum bende.. Semih;de var ... :-) Esim yahya ismini istiyo ama,onu burda telafuz edemezler diye ben istemiyorum.. Galiba bu gidisle Suheyl olacak :-) Ama genede akliniza geldikce soyleyin yaa ..

Kizlar yaa ne oldu herkes kayboldu birden... ??? Bari ben yazayimda topik iyce gerilere kaymasin :))

Kizlar ben hamile kalmadan once,cok duzensiz uyurdum,yani daha dogrusu cok gec yatar cok gec uyanirdim.. misal 01-02 gibi uyur.. oglen 12-13 ladar uyurdum.. ZCok duzensizdim.. hamile kalmadan oncede,hep derdim napicam ben bu kotu aliskanligimi,cok duzensiz diye.. Ama inanin otomatikmen ritme girdim kendim bunun icin hicbirsey yapmadim...
Simdi mesela en gec 23.30 da uyuyorum (normalde 22 gibi filan uyuyorum ) ve saat tam 8.30'da ayaktayim tipki kurulmus saat gibi.. Ne guzel bu sayede kahvalatimida zamaninda yapmis oluyorum,herseyim daha duzenli oluyor :)) mesela gece tuvalete cok kalktigim oluyor ( 2-3-4 ) defa degisiyor... Buda demekki,bebek dogdugu zamandaki uyanmalara alistirma galiba :-)

mrb canım valla bende aynı durumdayım gece birde uyuyorum sabah 11 de uyanıyorum sonum ne olacak bilmiyorum bende bu durumdan huzursuzum kavaltıyı 12 30 da yapıyorum çok dengesiz besleniyorum buda bende kilo artışına neden oluyo inşallah bu defa hamile kalırımda artık bi düzene gireririm çünkü eşimde şikayetçi

merhaba kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nasılsınız görüşmeyeli.........ben hafta sonu kaynanatörün yanındaydım.........daha yeni geldik..............aşkolsun kimse gelmemiş.................unutuldukmu yahuu??????????????

arkadaşlar nerelerdesiniz kimsecikler yok....kızlar farkındaysanız 5 gündür yokkum...babam mide kanaması geçirdi..annemlerdeydim..çok şükür şuan iyi...rabbim kimseleri hastalıklarlave olumsuz şeylerle sınamasın..sağlık çok önemli..insan biran her şeyi unutuyor...insanlar hastalandıkları zaman sağlıklarının kıymetini anlıyor...rabbim herkese öncelikle sağlık ve mutluluk versin....

Back
X