- Konu Sahibi fiscalwoman
-
Didemle gün sayıyoruz dilek heyecanla bekliyoruzz kesinlikle senin gibi burnumuz olsunn
Didemle gün sayıyoruz dilek heyecanla bekliyoruzz kesinlikle senin gibi burnumuz olsunn
hakıkaten amelıyat olmak cok ıstıyodum ama muhammet beye olucagma ayrı sevınıyorum cok ıstedık olcak ınsallah :) dılekkcım tamponlarla amelıyattan cıkınca nefes alınabılıyormus ama geceye dogru kan kurudugu ıcın tıkanıyomsya amelıyattan cıkıncada bı couzumu yokmu hıc tıkanmaması ıcın bu tamponlarım
canım burun tıkanması tampon yüzünden olmuyoki tamponlar zaten silikon delikli ama kan sızıntısı oluyo ilk gün öyle çok değil ama benim az oldu mesela zaten ilk günden itibaren okyanus suyu kullanıcaksınız o biraz rahatlatıcak burnunuzu 4 gün sabrediceksiniz sadece ve hertürlüde geçiyo :)
tamam canımm pekı 1,5 2 aylıkken tatıle gıdebılırmıyzki?:44::44:
tabikide cnm neden gidemicenki :) ben birinci ayımı doldurup hemen tatile çıktım.. ama ne zaman normale dönüyoruz demek istediysen 10. günde işe başlayabiliyosun ilk bir ay biraz yadırgasanda sonrasında alışıyosun ve 1.ayda ödemler hızla iniyo zaten :) ben bantlıyken bile gezmiştim
bilmemki nolur nolmaz dedm gunes isigi falan zarar verrmi yazin ameliyat biraz daha zor diyolardi sicaktan falan sevndim ozaman :) bende gezrimmm duramam ki :) 1.ayda normal goruniyim arkadsmn dugunune insallah guzel burnumla giderimm :)
kuzular size birkaç sorum olacak
---Muhammet bey ameliyat günlerinizi nasıl ayarlayacak diyelimki çok kişi oldu
---Ameliyat olacağınız hastaneyi siz mi seçiyorsunuz?
---kontrollerde nasıl olacak (alçının çıkması vb.) doktor ankaraya mı gelecek? Geliş gidişlerinde ayrı ücret fln talep edecek mi?
---Bide tasarımlarınızı fln yaptınız mı yoksa ne zaman yapılacak?
şimdilik bu kadar
ameliyat ücreti hakkında bilgi vermen mümkünmü ..cevap için şimdiden teşekkür ederim
kızlar yardımınıza ihtiyacım var. biz 3 kişi revizyon olmak istiyoruz muhammet beye ama haftaya düşünüyoruz.fiyatları biliyormusunuz ? bi de hangi hastanelere gidiyor.
canım ıstanbuldaysan ıncırlı ethıcada yapıyor dıye bılıyorum en uygun fıyat orda sanırım acıbademdede yapıyormus bıraz daha yuksekmıs ucretı ankaradaysanız balgat koruda yapmasını ıstedık bızm ılk amelıyatımız 7000 verıcez ama revızyon 11000 canım siz hangı sehırdesınız
biz kütahyadayız ya neden bu kadar pahalı off
canım muhammet dılber ve emre ılhan hakıkaten ıslerınde cok ıyı ama ucretlerde yuksek tabı :/ istersenz iletişime gecın muhammet beyle daha dogru karar verırsınız
bursada da ameliyat yapıyormuş galiba. en uygun nerde yapıyor acaba :)
vala bursayı hıc bılmıyorum yardımcı olmak ısterdım ama en ıyısı kendısıyle gorusun bız muhammet beyle gorusup tarıh belırledık ankara ıcın cunku kendısıde herzaman uygun degıl o yuzden bıran once ıletısıme gecın derım ınsallah gonlunuze gore olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?