temmuzda Muhammet Dilber Ankara'ya geliyorrrr kizlarrrrrrrr :))

Didemle gün sayıyoruz dilek heyecanla bekliyoruzz kesinlikle senin gibi burnumuz olsunn

amin canlarım benim olucak zaten bence dahada iyisi olucak hergeçen gün teknoloji artıyo ve doktorlar tecrübeleniyor :) gün saymak bile güzel bir şey bende 1 ay beklemiştim ameliyat olmak için :) o heyecanı çok iyi bilirim

hakıkaten amelıyat olmak cok ıstıyodum ama muhammet beye olucagma ayrı sevınıyorum cok ıstedık olcak ınsallah :) dılekkcım tamponlarla amelıyattan cıkınca nefes alınabılıyormus ama geceye dogru kan kurudugu ıcın tıkanıyomsya amelıyattan cıkıncada bı couzumu yokmu hıc tıkanmaması ıcın bu tamponlarım

canım burun tıkanması tampon yüzünden olmuyoki tamponlar zaten silikon delikli ama kan sızıntısı oluyo ilk gün öyle çok değil ama benim az oldu mesela zaten ilk günden itibaren okyanus suyu kullanıcaksınız o biraz rahatlatıcak burnunuzu 4 gün sabrediceksiniz sadece ve hertürlüde geçiyo :)

tamam canımm pekı 1,5 2 aylıkken tatıle gıdebılırmıyzki?:44::44:

tamam canımm pekı 1,5 2 aylıkken tatıle gıdebılırmıyzki?:44::44:

tabikide cnm neden gidemicenki :) ben birinci ayımı doldurup hemen tatile çıktım.. ama ne zaman normale dönüyoruz demek istediysen 10. günde işe başlayabiliyosun ilk bir ay biraz yadırgasanda sonrasında alışıyosun ve 1.ayda ödemler hızla iniyo zaten :) ben bantlıyken bile gezmiştim

bilmemki nolur nolmaz dedm gunes isigi falan zarar verrmi yazin ameliyat biraz daha zor diyolardi sicaktan falan sevndim ozaman :) bende gezrimmm duramam ki :) 1.ayda normal goruniyim arkadsmn dugunune insallah guzel burnumla giderimm :)

bilmemki nolur nolmaz dedm gunes isigi falan zarar verrmi yazin ameliyat biraz daha zor diyolardi sicaktan falan sevndim ozaman :) bende gezrimmm duramam ki :) 1.ayda normal goruniyim arkadsmn dugunune insallah guzel burnumla giderimm :)

evet cnm güneş zararlı yani burnu şişiriyomuş o yüzden çok fazla güneşte kalmamak güneşe çıkarkende koruyucu kullanmak şart ben o açıdan düşünmedim haklısın

kuzular size birkaç sorum olacak

---Muhammet bey ameliyat günlerinizi nasıl ayarlayacak diyelimki çok kişi oldu

---Ameliyat olacağınız hastaneyi siz mi seçiyorsunuz?

---kontrollerde nasıl olacak (alçının çıkması vb.) doktor ankaraya mı gelecek? Geliş gidişlerinde ayrı ücret fln talep edecek mi?

---Bide tasarımlarınızı fln yaptınız mı yoksa ne zaman yapılacak?

şimdilik bu kadar

canm hocayla biz telefonda konştuk cok kişi olunca hoca ona göre kendini ayarlıyor koru hastanesinde yapıyor ameliyatını gidip gelcek hoca tamponlarımızı alcak sonra kontrol için gelirim dedi extra ücret yok en başta söledigi fiyatı ödücez bi daha yok die biliyorum sende bize katl cnm bu fırsatı degerlendir kesinlikle hocamız ayagımza geliyor çok büyük bir fırsat benim için didemle cok istiyoduk sonunda şükürler olsun şimdi temmuzu iple cekiyoruzz

Canimm suan muhammet beyle gorusp tarih aldik iki kisiyiz soranlar var netlestrnce donus yapcaklar bize suan icin aksilik cikmazsa 10 temmuz belirledik muhammet bey ameliyattan brgun once geliyor gorusme yapiyo ne istiyosun nasil olur diye birde burnunu inceliyo falan ogun tahlilleri falanda vericez gunde iki ameliyat olcak diye biliyorum ocak ayinda ankaraya geldiginde ertesi hafta tamponlari cikarmak icin gelmis ve bir ay sonra kontrole gelms umuyoruz bizdede ayni sekilde olur .ikincisi acibadem ve balgat koruda yapiyormus fakat acibadem daha pahali oldugundan koruyu istedik.gelis gidisler icin ayri bir talebi olcagni dusunmuyorum ucretin icinde hersyn karsilandigini dusunuyorum tasarim yapmiyomus muhammet bey ama bu hic kafami kurcalamiyo cunku lkendisi yuze yakisan farkli burunlar yapiyo gordugum kadariyla forumdaki hastalarindan. Ama ben kendisine fotograglarmi yolladim ve burnumun cok guzel olcagni soyledi buda beni mutlu etti aklina takilan seyler varsa muhammet beyle ilestisime gecebilirsin herseyi cok guzel anlatiyo ve guvencegne eminim canim biraz uzun oldu ama umarim acik olmustur :))

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. biz 3 kişi revizyon olmak istiyoruz muhammet beye ama haftaya düşünüyoruz.fiyatları biliyormusunuz ? bi de hangi hastanelere gidiyor.

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. biz 3 kişi revizyon olmak istiyoruz muhammet beye ama haftaya düşünüyoruz.fiyatları biliyormusunuz ? bi de hangi hastanelere gidiyor.

canım ıstanbuldaysan ıncırlı ethıcada yapıyor dıye bılıyorum en uygun fıyat orda sanırım acıbademdede yapıyormus bıraz daha yuksekmıs ucretı ankaradaysanız balgat koruda yapmasını ıstedık bızm ılk amelıyatımız 7000 verıcez ama revızyon 11000 canım siz hangı sehırdesınız

biz kütahyadayız ya neden bu kadar pahalı off

bursada da ameliyat yapıyormuş galiba. en uygun nerde yapıyor acaba :)

vala bursayı hıc bılmıyorum yardımcı olmak ısterdım ama en ıyısı kendısıyle gorusun bız muhammet beyle gorusup tarıh belırledık ankara ıcın cunku kendısıde herzaman uygun degıl o yuzden bıran once ıletısıme gecın derım ınsallah gonlunuze gore olur:)

teşekkür ederim . inş memnun kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…