temmuzda Muhammet Dilber Ankara'ya geliyorrrr kizlarrrrrrrr :))

İnş canim benim:)

canım bende muhammet beye ameliyat olmayı düşünüyorum. yaptığı burunların birçoğu benim istediğim gibi. ankarada ameliyat olacak kaç kişi var bildiğin? ameliyat sonrası hastanede yatış oluyormu yoksa eve mi gönderiyorlar bi fikrin varmı ? son sorum muhammet bey ankarada temmuzun 10unda olacaksa biz tahlil vs önceden mi hazırlıycaz. yoksa doktor bizi muayene ettikten sonramı...

Merhaba canim muhammet beye iki kisi kesin olcaz 3 arkadsta yuksek ihtimal olcak netlestrp haber vercem diyenler var yani articakbu sayi hep oyle olyomus fakat kesin olan ben ve betul arkadasim.hastanede birgun kaliniyo ertesi gun gonderiyorlar muhammet bey sayiya gore kalicak kendini 4 5 gun buraya ayarlams daha cok kisi olursa bir hafta falanda kalabilir 9unda gelip muayene yapcak ben tahliller birgun once diye biliyorum sorarm onuda muhammet beye biz gidp yaptiriyrz tahlilleri hastanede.sorularini sorablrsin canim :) istersen muhammet beylede gorusebilirsin cok arkadasimiza yardimci oldu telefondan

cevabın için teşekkür ederim canım. bende kesin kararlıyım ameliyatta. büyük ihtimalle muhammet beye yaptırcam ameliyatımı. face de sabit hat numarası var ordan mı ulaşabilirim kendisine. yoksa sizde cep numarası falan varmı. 1 günde bikaç kişiyimi ameliyat edecek bu durumda yoksa hergün bir kişi mi ameliyat olacak bi fikrin varmı ? hepimizi bir günde ameliyat etmez sanırım

fiscalwoman ameliyat sonrası kontroller vs olacakya hani, doktor ankarada olacak bu sürede dimi ? tamponlarımız, alçımız çıktıktan sonra döner istanbula sanırım ?

rıca ederım canım aramıza katılmana sevındım cok destek oluyrz bız bırbırımıze günde ıkı amelıyat yapacak 10 temmuzda betul ve benım amelıyatım var sızlerınde netlesırse mesela 11temmuza sabah sen olursun öğleden sonrası bı baskası falan gıbı nasıl ıstıyorsan ben hemen olmak ıstedım cunku:)

fiscalwoman ameliyat sonrası kontroller vs olacakya hani, doktor ankarada olacak bu sürede dimi ? tamponlarımız, alçımız çıktıktan sonra döner istanbula sanırım ?
canım Muhammet bey 6 7 kısının olucagnı tahmın edıyo tahmınıne gore 4 5 gununu ankaraya ayırıcakmıs daha fazla kışı olursa 1hafta kalırım hepınızın tamponunu alırın dedı az kışı olursada ya gelır alırım bı sekılde hallederim merak etme dedı cevapları benı tatmın ettı aklımda kusku yok oncekı ankara grubunda 1.ayda gelıp kontrol etms yıne oyle yapıcak sanırım o sekılde bu arada Muhammet beyın cep telını yazıyorum hemen ozelden canım rahatça ıletısıme gecebılırsın cok yardımcı olucaktır whatsaptan fotolarınıda yolla o sekılde bız yorumlastık fotolar uzerınde hayırlı olsun dıyeyım sımdıden :)

çok geç keşfettim siteyi ben ya ( cidden çok yararlı, faydalı paylaşımlar var burada. canım muhhammet beye ben nasıl ulaşabilirim acaba ? bide benim bu yaz staj durumum var. ameliyatla stajın çakışmaması lazım. ama stajında ameliyatında bu yaz olması şart :)) staj tarihi belli olmadı çok saçma sapan oldu. staj belli olsa ona göre tarihide kesinleştircem

ne zaman netlesır canım ıletısımde oluruz doktorla konuş en ıyısı daha faydalı olur bırbırımıze yardmcı olmaya calısırz :)

ne zaman netlesır canım ıletısımde oluruz doktorla konuş en ıyısı daha faydalı olur bırbırımıze yardmcı olmaya calısırz :)

staj yapcağım yer mayısta belli olur dedi. büyük ihtimal bu ayın ortaları yada sonlarına doğru netleşir bende haber veririm. staj belli olduktan sonrada doktoru arar konuşurum netleştiririz artık

hemen geçicek 2 ay :) benim bile ameliyat olalı 7 ay oldu daha dün sanki bu sitede araştırma yapıyodum :)

Ayyyy benimde 16 mayista 4 ay olacak dun gibi ya kizlar zaman su gibi akip gidecek yeterki sabredin :))) ! Ama cok zor sabretmek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…