Temmuzda tüp bebek olacak olanlar.

Tabi canım herkesin çöküntü yaşadığı bir anı elbette vardır herşeyin ust işte geldiği dönemleri muhakkak vardir ama işte bizler biraz içimize dönük yaşıyoruz eslerimizle konuşmak yerine kendi içimizde noktayı dağ ediyoruz malesef konuşarak hallonmayacak bı sorun yok hep iletişimsizlikden kaynaklanıyor bazı şeyler daha güzel günler goresiniz inşallah birlikte 🥰
Canım transferin hayırlı olsun. Desene ilk pozitif haberi senden alacağız. Ayyy kendim transfer olmuş kadar sevindim heyecanlandım. Eee test günü kaç gün sonra? :KK19::KK200:

Tarçın, bal, çörek otu. Çörek otunu kavur robottan çek bal ve tarçınla karıştır macun gibi. Her gün bir kaşık yedim ama ben bunu yumurta toplama ignelerinden önce yaptım. Ona rağmen sonrasında çok faydasını gördüm. İnanılmaz yumurtaya faydası var. Bir de turuncu sebze meyveler. Avokado, ceviz, badem, kabak çekirdeği, armut ve nohut çok faydalı.
Ayyyy sağol canım yapayım bakayım bende öyle beslenmemi bi düzene sokayım şu süreçte

Ay canım inşallah güzel haberler verirler inşallah hepsi dollenir hepsi güzel ilerler Rabbim yardımcın olsun bol bol dinlen kendini fazla yorma çok yere eğilme dikkatli ol
Aynen oyle yapıyorm canım 2 gun raporluyum zaten evde dınlenıcem ınsallah guzel haberlerle gelırım yarın buraya 🤩

Canım transferin hayırlı olsun. Desene ilk pozitif haberi senden alacağız. Ayyy kendim transfer olmuş kadar sevindim heyecanlandım. Eee test günü kaç gün sonra? :KK19::KK200:
Allah razı olsun canım sağolasın inşallah ilk müjdeyi vermek bana nasip olur 11 temmuzda gidecem kana bakalım nasıl geçecek 💕🤲

Canım benım senınde ınsallah pozıtıf haberını gormek burda nasıp olur bebısın sana sıkı sıkı tutunsun ınsallah dualarım senınle ❤️😍
Sağolasın canım inşallah hepimizin müjdeli haberi buraya yazmak nasip olur 💕 benimde dualarım seninle ♥️ nasılsın peki ağrın falan var mi iyi misin

ayy bugün adet oldum hemen randevu ayarladık yarın ilk kontrole gidicem inş hormonlar falan iyidir de hemen iğnelere başlarım inş sıkıntı yaşamam da hemen transferim olur tedavi gördüğüm şehire 10 saat mesafede yaşıyorum oldu oldu yoksa git gel yapma imkanım da yok :(

Kızlar tedaviye kaç kiloyla başladınız? Ben Kasım'da tedavi oldum toplam 6 kilo aldım 3 aylık tedavide ve hâlâ veremedim. Aralıkta yeniden sıfırdan başlamayı düşünüyorum ama kilo vermek gerek mi bilmiyorum

Back
X