- 2 Temmuz 2024
- 3.502
- 5.990
- 73
- 27
- Konu Sahibi 44Malatya44
Amin canım sen ne yapıyorsun nasılsın tedavin ne durumdaAyy evet hatırlıyorum Allah iyiliğini versin canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sen ne yapıyorsun nasılsın tedavin ne durumdaAyy evet hatırlıyorum Allah iyiliğini versin canım![]()
Progestan kabız yapıyor hem de çok fena ne olur önleminize alın dikkat edin bana doktorum normaldir normalde dedi önemsemedim makat çatlağım olmuş 6 aydır çatlağımı iyileştirmeye çalışıyorumSanırım ödem oldum bide ilaçlar kabız yapıyor mu ben yeme içmeye pek dikkat etmedim 2 3 gündür katı besleniyorum çıkamadım tuvalete
Evet canım kabız oluyorsun. Bol su içmeye çalış sindirimini çalıştıran şeyler yemeye çalış. Zaten yaz geldi bol salata kavun karpuz falan.Sanırım ödem oldum bide ilaçlar kabız yapıyor mu ben yeme içmeye pek dikkat etmedim 2 3 gündür katı besleniyorum çıkamadım tuvalete
Daha progestan başlamadı pazartesi verecek sanırım kontrole gidince ama dikkat edeyim sağolasınProgestan kabız yapıyor hem de çok fena ne olur önleminize alın dikkat edin bana doktorum normaldir normalde dedi önemsemedim makat çatlağım olmuş 6 aydır çatlağımı iyileştirmeye çalışıyorum
2 litre kesin içiyorum ama sıvı beslenmeye de özen göstereyim en iyisi sağol canımEvet canım kabız oluyorsun. Bol su içmeye çalış sindirimini çalıştıran şeyler yemeye çalış. Zaten yaz geldi bol salata kavun karpuz falan.
Teşekkürler.İnşallah canım tahlilleri güzel gelir. Rabbim emeklerinin karşılığını versin![]()
Benim değerlerim normal olmasına rağmen 300 doz 10 gün kullandım. Yani fazladan kullanırdı ve çok yüksek doz verdi. Sanırım fazla yumurta olsun diye yaptıTeşekkürler.
Bugün görüşmeye gittik hormon testi yapıldı aşaka gibi ama östrojenim 13 çıktıhani bi de çikolata kisti olanların yüksek olur derler. Fsh 11.45 sınırda çıktı yeniden amh yapıldı doktor tahminen 0.70 çıkar dedi gerçi bu saatten sonra önemi yok zaten başladık tüp bebeğe.
Gonal-f 225 dozunda kullanıcam yüksek bir dozmuş sanırım. İnş ağrısız atlatırım bu dönemi. 5 temmuzda kontrolüm olacak ona göre diğer iğneye de başlayacakmışım
Saglik ocağı tüm testleri yapamıyor. Özellikle bazı hormon ve idrar testlerini.Ha bi de kan testleri istendi bunları sağlık ocağında yaptırabilirsiniz dediler yarın sabah onlarla uğraşıcaz bi de hayırlısı bakalım
Evet onu da söylediler bizde bugün emin olalım diye gidip sağlık ocağındaki doktora sorduk yapıyoruz bunları dedi ama bakalım biraz umursamaz bi şekilde baktı inş testler eksik kalmazSaglik ocağı tüm testleri yapamıyor. Özellikle bazı hormon ve idrar testlerini.
İnşallah canım bakalım hayırlısı Allah'tanSende sevınır pozıtıf haberlerınle gelır benıde sevındırırsın ınsallah![]()
İnşallah orası sana faydalı olur umarım herşey gönlünde geçen gibi olsunAmin inseallah canim ilk tutar inseallah olmadi o tarafa giderim
Merhabalar ben 49 la başladım bana çok zayifsin demişlerdi 4 aşılama yapıldı hiç biri tutmadı bende belki kilodandir dedim bide 4 ay gibi bi ara verildi zaruri olarak o arada azmettim 57 kiloya çıktım ki ben hiç kilo alabilen bı insan değilim bide pcosluyum yani yakınlığın var dediler benim tam tersi çok kilolu olmam gerekmiş ama valla zayıfımKızlar tedaviye kaç kiloyla başladınız? Ben Kasım'da tedavi oldum toplam 6 kilo aldım 3 aylık tedavide ve hâlâ veremedim. Aralıkta yeniden sıfırdan başlamayı düşünüyorum ama kilo vermek gerek mi bilmiyorum
Bana da başta yapıyoruz dedi sonra aaa şunları şunları burada yapamıyoruz dediler.Evet onu da söylediler bizde bugün emin olalım diye gidip sağlık ocağındaki doktora sorduk yapıyoruz bunları dedi ama bakalım biraz umursamaz bi şekilde baktı inş testler eksik kalmaz
Hey Allahım. Kız biz vereceğiz diye uğraşıyoruz sen alacağım diye uğraşıyorsun. Bende fazla var sana vereyim.Merhabalar ben 49 la başladım bana çok zayifsin demişlerdi 4 aşılama yapıldı hiç biri tutmadı bende belki kilodandir dedim bide 4 ay gibi bi ara verildi zaruri olarak o arada azmettim 57 kiloya çıktım ki ben hiç kilo alabilen bı insan değilim bide pcosluyum yani yakınlığın var dediler benim tam tersi çok kilolu olmam gerekmiş ama valla zayıfım![]()
Canım işte hep bize sorun ha ben zayıfım kilo al dediler bazıları normal kiloda olmasına rağmen zayıfla diyorlar sastik kaldık vallahiHey Allahım. Kız biz vereceğiz diye uğraşıyoruz sen alacağım diye uğraşıyorsun. Bende fazla var sana vereyim.