Temmuzda tüp bebek olacak olanlar.

5.gun 3ab ve 3 bb embriyolarım ve embriyo yapıştırıcı uygulattım bakalım 🙏🏼❤️❤️
Bn de yaptırdım ondan tek embriyom kaldı diye bnm ikinci transferim doktorum tutunmaya pek bi etkisi yok %1.3 gibi filan dedi de yine de yaptırdım Allahım bizlere hayırlısıyla kolayca sağlıklıca nasip etsin 🤲❤️ Kalitesine takılma bnm öncekinde 4aaydı tuttu onda glue de yaptırmamıştım ama 9.haftada kalbi durdu o yüzden şimdi hep sağlıklıca tutunsun sağlıklıca devam etsin ve kucağımıza alacağımız gün nasip olsun diyorum ❤️🤲

Kızlar selammmm, pazartesi transfer var çok heyecanlıyım. 4. Gün transferi olacak. İnş gelişimi durmazsa embriyolarımın🙏 neden 4. Gün dedim 5 i bekleyemiyor muyuz dedim riske atmak istemiyorum en iyi gelişeceği yer ana rahmi dedi. Yani pek 4. Gün transferine rastlamıyorum ama hayırlısı artık. Progestan fitil 3 kere, progestan iğne, duspaston ve estroferm kullanıyorum. Progestan manyağı oldum😅 regl olacak gibi ağrı yapıyor baya o da.
Ne güzel Rabbim yardımcınız olsun. Bana da doktor 3-4-5. Günler transfer yapabiliyoruz dedi. Süreci bilmiyorum hiç. Çalışıyorum aynı zamanda rapor verirler diye tahmin ediyorum. Opu için pazartesi gelmemi istediler. Çok bı umudum yok. İnşallah var olanlarda kalitelidir. Onlar bari güzel embriyolar olur. Ctreoid iğnesi varmış tam adını yazamadım. Yumurtanın çatlamasını önlüyormus. O beni çok mahvetti. Siz kullandiniz mi? Progesteron iğneleri nasıl?

Ne güzel Rabbim yardımcınız olsun. Bana da doktor 3-4-5. Günler transfer yapabiliyoruz dedi. Süreci bilmiyorum hiç. Çalışıyorum aynı zamanda rapor verirler diye tahmin ediyorum. Opu için pazartesi gelmemi istediler. Çok bı umudum yok. İnşallah var olanlarda kalitelidir. Onlar bari güzel embriyolar olur. Ctreoid iğnesi varmış tam adını yazamadım. Yumurtanın çatlamasını önlüyormus. O beni çok mahvetti. Siz kullandiniz mi? Progesteron iğneleri nasıl?
Cetrodit kullandım canım 5 kutu. Hiç bir etki yapmadı bana. Şöyle ki morarma falan yapıyormuş sadede ilk vurduğum günkü yaptı gerisi hiç yapmadı şükür. Beni progesteron etkiledi sadece. Taze transfer olacak diye sanırım progesterona yüklendiler şuan. Her bulduğum köşede uyuyasın var ( gerçi tüm süreç öyleydi) bir de ara ara kasık ağrısı yapıyor o kadar. Bence ilk 3 gün rapor al direk.

Progesteron iğneleri daha beter 😅

Cetrodit kullandım canım 5 kutu. Hiç bir etki yapmadı bana. Şöyle ki morarma falan yapıyormuş sadede ilk vurduğum günkü yaptı gerisi hiç yapmadı şükür. Beni progesteron etkiledi sadece. Taze transfer olacak diye sanırım progesterona yüklendiler şuan. Her bulduğum köşede uyuyasın var ( gerçi tüm süreç öyleydi) bir de ara ara kasık ağrısı yapıyor o kadar. Bence ilk 3 gün rapor al direk.
Cetrodit iğneleri şöyle; iğne vurulurken bir sıkıntı yok. Ama hemen sonrasında yanma, sızlama kaşıntı kabarma kızarma fln yapıyor. Sanki sivri sinek ısirmista kızarır şişer kaşınır fln aynı öyle oluyor. Aynı gün geçiyor Allah'tan.

Kızlar benim de pgt ye giden embriyolarımın tamamı transfer edilemez olarak geldi. Eylülde transfer olur diye umuyordum ama maalesef kısmet değilmiş.

gecikiyorsa güzelleşiyordur inanın bu düşünceye inanmasam aklımı kaçırırdım. Ocak ayında başladım tüp bebeğe hala transfsr olabilmiş değilim 2 Temmuz’da hiç ayrılmamak üzere kavuşuruz inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yoldaki tüm kadınların
yaşınız küçükse mücadele edin inşallah olur ama büyükse benden tavsiye hiç üzülmeyin olmadığı için

Cetrodit iğneleri şöyle; iğne vurulurken bir sıkıntı yok. Ama hemen sonrasında yanma, sızlama kaşıntı kabarma kızarma fln yapıyor. Sanki sivri sinek ısirmista kızarır şişer kaşınır fln aynı öyle oluyor. Aynı gün geçiyor Allah'tan.
Buz koy hemen sonrasında canım bana doktorum öyle demişti. İlaç biraz deriye akınca oluyor akıtmamaya çalış.

Back
X