- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
- 118
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.281
kardelen bana dua et şimdi doktora gidicem
ay benim gibisin ama bugün bel ağrım arttı. bat bugün. sanki şiddetli bi regl yaşacağım gibime geliyor. :18::18:
Ins bebektendır canım cunku regl gunu acayıp bel agrım oldum kasık agrımda hatta , hamıleyımıns senınde bebıstırrrrr agrıların
allahım inş emily hamiledir. onun beklentilerini boşa çıkartma, yüzünü güldür, beklediği hasretine kavuştur yarabbim.
senden başkasına el açamayız, senden başkasına yalvaramayız sen umutlarımızı boşa çıkartma allahım.
inş emily döndüğünde iyi haberlerle dönersinnn
aminnn
eğer yumurtlama günün 12si ise bugüne geçmiş artık. vücut ısın bir süre yüksek kalacak. eğer döllenme olduysa yüksek hamileliğe devam edeceksin. eğer döllenme olmadıysa vücut ısın adete yakın yada adet günü vücut ısın düşer...
inş düşmezde bebiş vardır...
eğer iznin olursa ağustos ayı için gebe kalmak isteyenler için bir doktorun yazısı var onu kopyalamak isterim. çoğu kişi onu okuyarak hamile kaldığını yazıyor faydalı olur
ay keşke ama ne biliyim ufff
rabbım hayırlısı ıle nasıp etsın canım
Tatlım kopyaladin mi göremedim.. ınş güzel haberlerini bekliyoruz
allahım inş emily hamiledir. onun beklentilerini boşa çıkartma, yüzünü güldür, beklediği hasretine kavuştur yarabbim.
senden başkasına el açamayız, senden başkasına yalvaramayız sen umutlarımızı boşa çıkartma allahım.
inş emily döndüğünde iyi haberlerle dönersinnn
aminnn
ay keşke ama ne biliyim ufff
amin inşallah güzel haberle gelir. bizlere de umut olur.
Teşekkür ederimm canım. doktora gittim. ultrasonla baktı. birşey yok dedi. ne kese ne iltihap ne kis. bir sıkıntım yokmuş. ağrılarım içinde gebelik testi ve idrar testi aldı. saat 5 de sonuç çıkacak. eğer gebe değilsende eşinin gelmesi lazım dedi ama gelde onu eşime anlat.
Teşekkür ederimm canım. doktora gittim. ultrasonla baktı. birşey yok dedi. ne kese ne iltihap ne kis. bir sıkıntım yokmuş. ağrılarım içinde gebelik testi ve idrar testi aldı. saat 5 de sonuç çıkacak. eğer gebe değilsende eşinin gelmesi lazım dedi ama gelde onu eşime anlat.
kızlar bunlar benım yaptıgım taktıkler belkı yardımcı olurum bırılerıne ıns: ovulasyon testı alıp 7. gunden ıtıbaren yapmaya basladım ovul. testını 2 gun arayla ılıskı oldu.adet aralıgım 35 gundu. 18. gun cızft cızgıyı yakaladım 3 gun ust uste ılıskı oldu ve sılıklesınce tekrar oldu.ılıskı oncesı esıme turk kahvesı ıcırdım 1 2 saat oncesınde.ovulasyon testını kullandıgımın 2. ayında hamıleyım cok sukur allahıma . normalde ılk 3 ay kendımız denedık olmadı. ovulasyon testı cok yardımcı oldu.
hamıleleık belırtılerıne gelınce: adete 10 gun kala karnıma ve kasıklarıma acayıp bır agrı gırdı. ama cok onemsememıstım usuttugumden dolayı olabılır dıye dusundum. beyaz yumurta akı kıvamında akıntım vardı. adete 6 gun kala goguslerımın acıdıgını hıssettım el deymıyordu ama adet olacagım zamanda oyle olurdu yanlız bırsey fark ettım gogus ucumun cevresının genısledıgını gordum bır garıp geldı. arada mıde bulantılarım oluyordu.sırtım agrıyordu. belım agrıyordu.cok sık olmamakla beraber arada oluyordu ama cok hıssettırıyordu. mıde bulantım artınca hastaneye gıttım 6 gun kala beta hcg 4.00 cıktı ne var ne yok denıldı. adete 3 gun kala 51 cıktı. adeti 1 gun gecınce 275 cıktı sonrası artarak gıttı. cok sukur.
cok uzun yazmısım kusura bakmayın. allahım burdakı herkese gonullerındekını nasıp etsın ıns azda olsa yardımcı olmak ıstedım. yasadıklarımı yazarak.cunku bende burda paylasımlarda buunuyordum korkuyordum hamıle kalamıcam dıye. en kotusude stres yapmak.ve esınıze sakın ovu testı kllandıgınızı soylemeyın cunku sız streslısınız bırde onlar stres olmasın.:):) allahım hepınıze bebekler nasıp etsın ınsssss
Deneyimlerinizi paylasmissiniz. Cok Teşekkürler. Rabbim sağlıkla kavustursun bebeginize :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aminn ins cok sagol.Bir kişiye bile olsa yardımcı olmak istedim yaşadıklarımı paylaşark allahım isteyen herkese nasip etsin ins
Ins iyi haberi aliriz canim ya. Hemen bilgilendir beni de. Cok merak ettim. Ben snn adina umitliyim gercekten. Ins tuttu bu ay :))
Bi sorun cikmamadina sevinfim cnm. 5 e de bisry kalmadı. Ay hadi inşallah:)
inş. canım ya. ama kese görmedi
Kızlar nasılsıniz. Benim bata on gün kaldı.bedenim benle dalga mmi geciyor bilmiyorm. Batmalar oluyo sol kasıkta ınş bebeğim tutunuyordur. Emillllyyyy seni merak ettim sonuç ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?