- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Ama atamıyorum atmak bana bencilce geliyor sürekli huzursuzluk hissediyorumArtık sende bir aile olacaksın Bi şeyleri geri plana atman ve önüne odaklanman gerek.
Ama atamıyorum atmak bana bencilce geliyor sürekli huzursuzluk hissediyorum
Bu garip his artık geçsin başka bir şey istemiyorumZor Bi durum evet ama ağlayarak geçebilecek Bi durum değil. Annen ve baban ayrılırsa bu onlarin tercihi
Ayrılın madem rahatlarsınız.Ama atamıyorum atmak bana bencilce geliyor sürekli huzursuzluk hissediyorum
Ne kadar nazik ve anlayışlı bir insansınız. Teşekkür ediyorum desteğiniz için. Sizin gibi insanlar olduğu için buraya içimi dökmek bana iyi geliyorAnnenizi yalnız ve savunmasız bırakacağınızı düşünerek böyle hissediyorsunuz ama yanlış.
Onun seçimleri, onun kararları ve onun hayatı onlar.
Siz kendi seçimlerinize, kendi kararlarınıza ve kendi hayatınıza bakın.
Tabiki destek olacaksınız ama illa aynı evin içinde olmasına ne gerek var.
Hem en azından nefes almak için bile gelebilecek bir ev olacaksınız ona. Birde olumlu tarafından bakın.
Keşke hiç yorum yapmasaydınız. Gereksiz olmuşAyrılın madem rahatlarsınız.
Çok teşekkür ediyorum desteğiniz içinSende kendi hayatini kurmak zorundasin sen mutlu bir yuva kur annene kardesine destek olursun yine. Suclu hissetmene gerek yok ama anlayabiliyorum seni
Desenize benzer durumdayız. Benim annem güçlüdür daha genç deli gibi çalışıyor ama duygusal yönden çok yıprandı çok yoruldu tükendi. O beni korkutuyor üzüyorBabam anlaşılması zor bir insan annem boşanmayı düşünmüyor. Keşke bosansa ama malesef istemiyor. Ağustos'ta düğünüm var. Nikah oldu bizde. Ne yediğim yemeği anlıyorum ne içtiğim suyu... Aklım hep annemde yalnız kalınca ne yapacak. Nasıl yaşantısı olacak zaten pek çok rahatsızlığı var. Rabbime siginiyorum babam için hayırlı akıl fikir diliyorum.
Keşke hiç yorum yapmasaydınız. Gereksiz olmuş
Pozitif yorumunuz için çok teşekkür ederim haklısınız bu yönden bakınca sevinmeliyim.3 kişiydiniz evlenince 4 kişiolacaksınız annenize bir evlat vir destek daha geliyor sevinmelisiniz
Sizin yerinizde olsam mutlu oldugumu herkese hissettirirdim
O kadar normal ki... Aile yaşamın pek parlak degil anneni ve kardeşini terkediyormus gibi hissediyorsun babandan dolayi... bu duyguyu cok iyi biliyorum ama sen benden sanslisin ben yurtdışına evlendim sen anacaginin yanına evleniyorsun. Kendi yuvanı kuracaksin hem belki baban o zaman ailesine karşı degisir bana böyle soylediklerinde gülmüştüm ama biraz duzeldigini söylüyor herkes. Ne yaparsan yap ister üzül ister sevin bugunler bir şekilde bitecek ve evlenmis olacaksin hemde evinin yakinina. Evlenmezsen guvendigin bir insani kaybedeceksin ve yine ailenin kaderi degismeyecek. Ayni yerde sayacaksin. Belki kardesin üniversiteyi kazanıp uzaklara gidecek ve sen o evde kalacaksin. Ama sen evlenirsen annenin calacak bir kapisi olacak. Kardesin uzakta okusa onun yanina tasinabilecek... güzel senaryolar üret. Hayatin insanlara ne getirecegi hic belli değil. Sen su an kendi yuvani düşün. Evlendikten sonra herseyde yaninda sana destek olacak bir eşin olacak.Merhaba kızlar
Öncelikle sevdiğim senelerdir beklediğim adamla evleniyorum. Her şeyi gönlümüzce hazırladık. Evimizi ben seçtim tam hayalimdeki ev. Lakin bende aşırı bir duygusallık ve stres var. Nişanlım ve ailesi bir dediğimi iki etmedi sağolsunlar. Kendi aileme de çok yakın oturacağım. Ama kendi ailemde annemle babamın arası iyi değil. Boşanmayı düşünüyorlar. Bir de lisede kız kardeşim var. Ve ben kendimi suçlu hissediyorum evleneceğim onların yanından ayrılacağım için. Babam eve bakmıyor annem çalışıyor. Sürekli ağlamak istiyorum durup durup gözlerim doluyor. Babama çok kırgınım içim çok dolu. Sizler bu günlerinizde nasıldınız? Gözlerim durup durup doluyor normal mi? Sürekli karnımda bir ağrı bir tedirginlik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?