- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.741
- 198
- Konu Sahibi birkedilianne
-
O kadar dogru ki Ahh biz ınsanoglu.Cadoloz bir kaynanan olsa bunları düşünecek fırsatın olmazdı...
Annem de zamanında çok çalıştı. Hem bedensel hem ruhsal olarak çöktü. Ayni sehirlerde olsaydık sizin gibi ben çok kaygilanmazdim açıkçası. Rabbim sizin babanıza da Hidayet versin ne diyeyim.Desenize benzer durumdayız. Benim annem güçlüdür daha genç deli gibi çalışıyor ama duygusal yönden çok yıprandı çok yoruldu tükendi. O beni korkutuyor üzüyor
Öncelikle bir sakin olun nedir bu öfke? Ben size kötü bir şey demedim ki keşke yorum yapmasaydınız dedim. Karşınızdaki insanı tanımadan "Bir erkek açsa demediğinizi bırakmazsınız" falan demişsiniz nereden tanışıyoruz pardon? Belliki evlenirken "hazırlıklar" konusunda yaranız var hemen "şımarık" diye etiketlemişsiniz. İlah yapmak falan ne garip bir insansınız. Buraya insanlar içlerini dökmek, fikir alışverişinde bulunmak için yazıyor. Benim mesajımda "destek" aradığım çok açıkken aptalca bir yorum yaparsanız gereksiz dememden daha normal bir şey olamaz. Allah çevrenize sabır versin en tezinden. Gidin bir psikoloğa falan rahatlayın. Sinir hastası mı nedirYorum istemiyorsanız konu açmasaydınız. İlah yapmışsınız karşı taraf isteklerinizi gerçekleştirmiş. Siz aaa tüh evlendim o kadar insanlara masraf yaptırıp mağdur ettim ama mutsuzum havasındasınız. Bunun adı şımarıklık
Annenizi yalnız bırakacağınızı bile bile evlenmediniz mi ? Aynı konuyı bir erkek için açsalar adama demediğinizi bırakmazsınız. Siz açınca mağdur oluyorsunuz biz yorum yapınca suçlu oluyoruz.
Boşanın herkes ferahlasın ne diyeyim yani
"Sen baba değil evlatsınHerkes evlenir bazen o evliliğin yürütemez insanlar hatta bazıları boşanmayı bile beceremez ama senin ailen boşanmayı beceriyor ve bu evlilikte yapılan bütün sorumluluk almayı bilemez sende aile olucaksın anneni terkediyor gibi konuşuyorsun ama öyle birşey yok baban bedenen varlığı varken aslında kendisi sorumluluğu yok herşeyi akışına bırakmalısın
Sen baba değil bir evlatsın
Babanın sorumluluğunu alma lütfen
Teşekkür ediyorum arkadaşım Allahım senin de kalbine huzur mutluluk versin ailene huzur versin inşallahAnnem de zamanında çok çalıştı. Hem bedensel hem ruhsal olarak çöktü. Ayni sehirlerde olsaydık sizin gibi ben çok kaygilanmazdim açıkçası. Rabbim sizin babanıza da Hidayet versin ne diyeyim.
Ne kadar güzel bir insansın arkadaşım sen. Teşekkür ediyorum güzel desteğin ve anlayışın için. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Sizin gibi insanların olması çok güzelO kadar normal ki... Aile yaşamın pek parlak degil anneni ve kardeşini terkediyormus gibi hissediyorsun babandan dolayi... bu duyguyu cok iyi biliyorum ama sen benden sanslisin ben yurtdışına evlendim sen anacaginin yanına evleniyorsun. Kendi yuvanı kuracaksin hem belki baban o zaman ailesine karşı degisir bana böyle soylediklerinde gülmüştüm ama biraz duzeldigini söylüyor herkes. Ne yaparsan yap ister üzül ister sevin bugunler bir şekilde bitecek ve evlenmis olacaksin hemde evinin yakinina. Evlenmezsen guvendigin bir insani kaybedeceksin ve yine ailenin kaderi degismeyecek. Ayni yerde sayacaksin. Belki kardesin üniversiteyi kazanıp uzaklara gidecek ve sen o evde kalacaksin. Ama sen evlenirsen annenin calacak bir kapisi olacak. Kardesin uzakta okusa onun yanina tasinabilecek... güzel senaryolar üret. Hayatin insanlara ne getirecegi hic belli değil. Sen su an kendi yuvani düşün. Evlendikten sonra herseyde yaninda sana destek olacak bir eşin olacak.
EstağfurullahPozitif yorumunuz için çok teşekkür ederim haklısınız bu yönden bakınca sevinmeliyim.
Aslında derdim annemin ondan ayrılacağım için sürekli ağlaması. Onu gördükçe de böyle hissetmem.Bende boşanmış bir ailenin evladıyım tek derdin buysa dert etme derim hem annene yakın olacakmışsın yanında olursun destek olursun.
Ben sinirlenmedim ki. Ruh hastası olduğumdan, etrafımdaki insanlara sabır dilemeye hatta beni sinir hastası ilan edecek kadar kendinizden geçmişsiniz.Öncelikle bir sakin olun nedir bu öfke? Ben size kötü bir şey demedim ki keşke yorum yapmasaydınız dedim. Karşınızdaki insanı tanımadan "Bir erkek açsa demediğinizi bırakmazsınız" falan demişsiniz nereden tanışıyoruz pardon? Belliki evlenirken "hazırlıklar" konusunda yaranız var hemen "şımarık" diye etiketlemişsiniz. İlah yapmak falan ne garip bir insansınız. Buraya insanlar içlerini dökmek, fikir alışverişinde bulunmak için yazıyor. Benim mesajımda "destek" aradığım çok açıkken aptalca bir yorum yaparsanız gereksiz dememden daha normal bir şey olamaz. Allah çevrenize sabır versin en tezinden. Gidin bir psikoloğa falan rahatlayın. Sinir hastası mı nedir
Gelin size beni poh pohlayın mı dedim benBen sinirlenmedim ki. Ruh hastası olduğumdan, etrafımdaki insanlara sabır dilemeye hatta beni sinir hastası ilan edecek kadar kendinizden geçmişsiniz.
Kusura bakmayın konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olacaksınız. Kimse sizi poh pohlamak zorunda değil. Çünkü bariz saçmalıyorsunuz.
Bana akıl vereceğiniz kadar kendi sorunlarınızı çözün sorunu olup konu açan sizsiniz ben değilGelin size beni poh pohlayın mı dedim benNe garip bir şahsiyetsiniz ya. Açılan konudan neden paylaşıldığını anlayamayıp yorum yapan sizsiniz saçmalayan ben Bir şeylere sinirlenip gelip burada insanlara kusmayın hanımefendi Belliki çözemediğiniz sorunlar sizde sinir yapmış gidin hobi bulun
Ben evlenmemeyi düşünmüyorum zaten. Sadece bu süreçte bu şekilde hisseden hemcinslerim var mı varsa dertleşmek istedim. Nasıl atlattıklarını öğrenmek istedim. Evlilikleri sürmüyor boşanma arefesindeler. Dilekçe verildiBenim bu hesaba göre hiç evlenmemem lazımdı. Tek çocuğum, babam vefat etti. Annem yalnız yaşayan ve bazı kronik hastalıkları olan biri. Kendisi araba sürebilen biri olmasına rağmen bensiz bir arkadaşıyla kahve bile içmeye gitmek istemez, o derece bana bağlı. Ama evlenince ne oldu? Annemin bir de oğlu oldu. Allah'a şükür benim kadar düşünür annemi, annem daha mutlu biri oldu.
Ayrıca babanızdan anneniz şikayetçi değil ki bu evlilik sürüyor.
Ben sorunlarımla etrafa zehir kusmuyorum hanımefendi kendi kendime ağlıyorum filan.Bana akıl vereceğiniz kadar kendi sorunlarınızı çözün sorunu olup konu açan sizsiniz ben değil
Size bir şey kusmadım yorumum hoşunuza gitmeyince saldıran sizsiniz.Ben sorunlarımla etrafa zehir kusmuyorum hanımefendi kendi kendime ağlıyorum filan.Siz millete kusuyorsunuz onun için "öneri" de bulundum
Şurada karşılaştığım bazı kadınların gerçek hayatta karşıma dost olarak çıkmasını çok isterdim. Neden "Samimi" olduğunuzu anlıyorum. Empati yeteneğiniz, anlayışınız... Çok teşekkür ederim desteğiniz için ilaç gibi geldiBu hislerin çok normal. Demek ki ailene düşkün ve merhametli bir insansın. Evlenmeyip de iş için farklı bir eve tasınmak zorunda kalsan da bunları hissedecektin. Ama şöyle düşün çok iyi insanlara denk gelmişsin. Sen mutlu oldukça annen ve kardeşin senin için daha mutlu olcaklar. Hem yakınsın elin hep üstlerinde olcak. Şimdiden hayırlı olsun ❤
Ben ailemi bırakamıyorum evlenme konusunda sıkıntılarım var mı demişimSize bir şey kusmadım yorumum hoşunuza gitmeyince saldıran sizsiniz.
Ailemi bırakamıyorum evlenme konusunda sıkıntılarım var diyorsunuz bende ayrılın dedim.
Bu da bir öneri ne diyeyim yani amuda kalkın hayatınızda herşey yoluna girer mi yazsaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?