Temmuzun başında nikahım var ve hislerim... Karmakarışık.

Desenize benzer durumdayız. Benim annem güçlüdür daha genç deli gibi çalışıyor ama duygusal yönden çok yıprandı çok yoruldu tükendi. O beni korkutuyor üzüyor
Annem de zamanında çok çalıştı. Hem bedensel hem ruhsal olarak çöktü. Ayni sehirlerde olsaydık sizin gibi ben çok kaygilanmazdim açıkçası. Rabbim sizin babanıza da Hidayet versin ne diyeyim.

Öncelikle bir sakin olun nedir bu öfke? Ben size kötü bir şey demedim ki keşke yorum yapmasaydınız dedim. Karşınızdaki insanı tanımadan "Bir erkek açsa demediğinizi bırakmazsınız" falan demişsiniz nereden tanışıyoruz pardon? Belliki evlenirken "hazırlıklar" konusunda yaranız var hemen "şımarık" diye etiketlemişsiniz. İlah yapmak falan ne garip bir insansınız. Buraya insanlar içlerini dökmek, fikir alışverişinde bulunmak için yazıyor. Benim mesajımda "destek" aradığım çok açıkken aptalca bir yorum yaparsanız gereksiz dememden daha normal bir şey olamaz. Allah çevrenize sabır versin en tezinden. Gidin bir psikoloğa falan rahatlayın. Sinir hastası mı nedir

"Sen baba değil evlatsın
Babanın sorumluluğunu alma" Bu cümle işte bu zamana kadar ki hayatımı anlattığı için bu şekilde hissediyorum. Haklısınız. Baba gibi hissetmeyi bırakmam lazım

Annem de zamanında çok çalıştı. Hem bedensel hem ruhsal olarak çöktü. Ayni sehirlerde olsaydık sizin gibi ben çok kaygilanmazdim açıkçası. Rabbim sizin babanıza da Hidayet versin ne diyeyim.
Teşekkür ediyorum arkadaşım Allahım senin de kalbine huzur mutluluk versin ailene huzur versin inşallah

Bende boşanmış bir ailenin evladıyım tek derdin buysa dert etme derim hem annene yakın olacakmışsın yanında olursun destek olursun.

Ne kadar güzel bir insansın arkadaşım sen. Teşekkür ediyorum güzel desteğin ve anlayışın için. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Sizin gibi insanların olması çok güzel

Benim bu hesaba göre hiç evlenmemem lazımdı. Tek çocuğum, babam vefat etti. Annem yalnız yaşayan ve bazı kronik hastalıkları olan biri. Kendisi araba sürebilen biri olmasına rağmen bensiz bir arkadaşıyla kahve bile içmeye gitmek istemez, o derece bana bağlı. Ama evlenince ne oldu? Annemin bir de oğlu oldu. Allah'a şükür benim kadar düşünür annemi, annem daha mutlu biri oldu.
Ayrıca babanızdan anneniz şikayetçi değil ki bu evlilik sürüyor.

Ben sinirlenmedim ki. Ruh hastası olduğumdan, etrafımdaki insanlara sabır dilemeye hatta beni sinir hastası ilan edecek kadar kendinizden geçmişsiniz.

Kusura bakmayın konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olacaksınız. Kimse sizi pohpohlamak zorunda değil. Çünkü bariz saçmalıyorsunuz.

Gelin size beni poh pohlayın mı dedim ben Ne garip bir şahsiyetsiniz ya. Açılan konudan neden paylaşıldığını anlayamayıp yorum yapan sizsiniz saçmalayan ben Bir şeylere sinirlenip gelip burada insanlara kusmayın hanımefendi Belliki çözemediğiniz sorunlar sizde sinir yapmış gidin hobi bulun

Bana akıl vereceğiniz kadar kendi sorunlarınızı çözün sorunu olup konu açan sizsiniz ben değil

Ben evlenmemeyi düşünmüyorum zaten. Sadece bu süreçte bu şekilde hisseden hemcinslerim var mı varsa dertleşmek istedim. Nasıl atlattıklarını öğrenmek istedim. Evlilikleri sürmüyor boşanma arefesindeler. Dilekçe verildi

Bu hislerin çok normal. Demek ki ailene düşkün ve merhametli bir insansın. Evlenmeyip de iş için farklı bir eve tasınmak zorunda kalsan da bunları hissedecektin. Ama şöyle düşün çok iyi insanlara denk gelmişsin. Sen mutlu oldukça annen ve kardeşin senin için daha mutlu olcaklar. Hem yakınsın elin hep üstlerinde olcak. Şimdiden hayırlı olsun

Bana akıl vereceğiniz kadar kendi sorunlarınızı çözün sorunu olup konu açan sizsiniz ben değil
Ben sorunlarımla etrafa zehir kusmuyorum hanımefendi kendi kendime ağlıyorum filan. Siz millete kusuyorsunuz onun için "öneri" de bulundum

Ben sorunlarımla etrafa zehir kusmuyorum hanımefendi kendi kendime ağlıyorum filan. Siz millete kusuyorsunuz onun için "öneri" de bulundum
Size bir şey kusmadım yorumum hoşunuza gitmeyince saldıran sizsiniz.

Ailemi bırakamıyorum evlenme konusunda sıkıntılarım var diyorsunuz bende ayrılın dedim.

Bu da bir öneri ne diyeyim yani amuda kalkın hayatınızda herşey yoluna girer mi yazsaydım.

Şurada karşılaştığım bazı kadınların gerçek hayatta karşıma dost olarak çıkmasını çok isterdim. Neden "Samimi" olduğunuzu anlıyorum. Empati yeteneğiniz, anlayışınız... Çok teşekkür ederim desteğiniz için ilaç gibi geldi

Ben ailemi bırakamıyorum evlenme konusunda sıkıntılarım var mı demişim kitap da okuyun önerimdir anlayışınız çok kısıtlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…