• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temzilikçi cinneti

Evet ablam çoği oyle. Dikkatsizi özensizi bunaltiyor insanı. Uyarmak ve takip etmek lazım. Uyarınca uyardı oluyo ama söylemek lazım. Ben her zaman titiz bir insandım bir ara otelde katçılık yaptım evet zor işti ama işin püf noktalarını öğrendim. Artık kadına da oğrwtiyorum. Para veriyorsun ama o paranin hakkını vermiyor.
En sonunda temizlik firmasıyla anlaşıyorum. Firmalardan gelenler daha ozenli yapiyor in.
işini beğenmediğin temizlikçinin parasınıda yarısını vereceksin ödicek zarar yaptıysa bidahada almıyacaksın oh mis kafan rahat

Şu temizlikçiler de bi gün konu açsa ne olur acaba :KK57:çok merak ediyorum

Kimbilir ne şikayetler yazarlar . herkesle de çalışılmıyor ki.. Mesela annem :) tepesinde durur ve burası olmamış diye diye 10 defa sildirir aynı yeri en son kendi siler. Fazlaca titiz beğenmiyor yapılan işi, kendide yapamıyor artık. Bir gelen , bir daha gitmiyor ona. Sürekli gündelikçi arar durur yinede huyundan vazgeçmez .

Ah bizimkine ne demeli tv izleyerek ütü yapıyor yakıyor herşeyi yetmiyor yaktığını askıya asip dolaba koyuyor bi giyiyorum üstünde kocaman utu izi. Orumcekleride almıyor ayrica gunahmiş ağlar kafamıza dolancak yakinda :110: biz evde olmayınca da erkenden basıp gittiği oluyor erken dediğim öğlen 1. Eve bi geliyorsun kimse yok 150 lirada yok yerinde tabi

Bize temizlige gelen ablalarin maasallahlari var.12 saate yakin calisirlar cikarken ölu gibi cikarlar.Helal olsun aldiklari para bazen fazla veririz,kiyafet yiyecekte veririz bi de arabayla evlerine birakiriz.Bize boyle temizlige gelen olsa annem kovabilir.

Yahu konu sahibi bunları gidip kadının yüzüne mi söylüyor sanki, gelmiş burada sinirini atıyor.
Sanki kimse birine sinirlendiğinde arkasından kendi kendine bile olsa saydırmıyor, arkasından ya da yüzüne karşı içinden "salak mıdır nedir" demiyor. Hayret bir şey.

Bu tarz konularda illa duyar kasılacak. Bu ülkede asgari ücretle geçinen insanlar var, asgari ücretin günlüğü kaç lira yapıyor haberiniz var mı? Peki kim temizliği günlük asgari ücret parasına yapıyor? Zor bir iş kabul, ama ah vah edecek bir durum da yok. Çoğu gayet iyi kazanıyor.

Bir üye liste yap ver demiş, öyle yapın bence. Ben de deneyeceğim bunu. Daha geçen hafta bu konu yüzünden mağdur oldum iş yerimize temizliğe gelen hanımla ilgili. Hala sinirliyim. Anlıyorum şu anki sinirinizi.
Yüzüne söylese çok daha onurlu bir davranış olurdu inan.

Bence ruh temizligi daha onemli
Evi iki gun bok goturur o halledilir
Ama birinin arkasindan onun su yazilan hakaretleri goremedigi bir mecradan beyinsiz diye sallayan agzinizi hicbir temizlik malzemesi / temizlikci temizleyemez
Ağzına sağlık. :KK52:

Siz kim oluyorsunuz da emekçi bir insanı sizin saçma taleplerinizi anlamadı diye beyinsiz diye tanımlıyorsunuz??2 kuruş para verdiniz diye nasıl böyle aşağılarsınız bir insanı?Neymiş sormamış sizin boş dünyanızda temizlemeye taktığınız yatak altını!Yatak altı kirli kalsın,yeter ki kalpler pis olmasın

Aptal gibi davranıyor tam bir aptal beyinsiz bir insan gibi
Valla ben gun icinde sinirlendigim kimseye icimden bile su cumleleri kurmam
Hala kurulan su cumleleri savunan insan toplulugunada hak vermem
Aglamayan bebege meme vermezler
Gelip surda sinir atma adi altinda su kadar hakareti yazacagina begenmedim yaptigin isi diyip yaptigi kadarin parasini verir yollar insan
Yuzsuzlukle suclarken bir insani arkasindan bu sekilde duzmek asil yuzsuzluktur

Iyi para veriyosun diye otur agzinada et bari karsindakinin
Beyinsizmis
Oyle canaga boyle comlek

Temizlikçi değilde yardımcı desek daha guzel olur. O evin temizliğini ev hanımları yada evli kadınlarda yapıyor. Onlar da mı temizlikçi ?
Bir insana söz hakkı verilmeden hakaret varı sözler etmek de ne kadar doğru bilmiyorum
Yaptığı emek içinse eger begenmezseniz bir daha cagirmazsiniz olur biter. Onlarda azar duymaya çok meraklı değillerdir sanırım.

Yüzüne söylese çok daha onurlu bir davranış olurdu inan.

Katılmıyorum.
Hepimiz her gün birilerine sinirleniyoruz. Trafikte, yolda, atm sırasında, bankada, devlet dairesinde, iş yerinde her gün işini layıkıyla yapmayan ya da laftan anlamayan ya da kaba saba bir ton insanla karşılaşıyoruz. Hiçbirinin yüzüne de bağıra bağıra "salak mısın" demiyoruz değil mi? En azından ben demiyorum.
İçimden "salak mıdır nedir" desem de, gidip bir arkadaşıma "bugün gerizekalının biri şöyle şöyle yaptı" diye anlatsam da o an o kişiye derdimi kibarca anlatmaya çalışıyorum. Doğrusu da budur. Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok sonuçta.
Her gün sinirlendiğimiz herkese "gerizekalııı" diye bağıracak olsak ohooo.

Ama derseniz ki "forum ortamında bu yapılan hoş değil, kendini daha farklı ifade etmeliydi" ona katılırım. Çünkü burası herkese açık bir platform, kimse kimsenin kankası değil. Böyle bir ortamda böyle cümleler hoş değil. Ama bu kadar taşlamaya da gerek yok bence.

nasıl çığrandan çıkmış ki konu sahibi ...böyle kelimeler kullanmış ..sonuna kadar haklı görüyorum..sinirden bu kelimeleri kullanmış olduğuna adım kadar eminim...onu aşağılamak ya da hor baktığına da inanmıyorum .....insanı gerçekten cileden çıkıyorlar..ne kadar beceriksiz olursam o kadar yardım alırım mantıkları var...yazacak çok şey varda bu kadar yeterli :)

Temizlikçi değilde yardımcı desek daha guzel olur. O evin temizliğini ev hanımları yada evli kadınlarda yapıyor. Onlar da mı temizlikçi ?
Bir insana söz hakkı verilmeden hakaret varı sözler etmek de ne kadar doğru bilmiyorum
Yaptığı emek içinse eger begenmezseniz bir daha cagirmazsiniz olur biter. Onlarda azar duymaya çok meraklı değillerdir sanırım.
sanıyorum sizin hiç ihtiyacınız olmadı...aynı anda 3 işe yetişmek zorunda kalmadınız ..ve bunlara ihtiyacınız olduğu anda da...yardım istediğiniz kişi sizi kullanmaya kalkmadı..yapması gereken ( ben bu işi yapıyorum diyen ) ama bunlardan bir haber olan ...bir habermiş gibi davranan...yapacağı işi için gelip bunu size yüklemeye çalışan kimse ile karşılaşmamışsınız çok şanlısınız

Çok çok ayıp uslüp hiç hoş değil benimde evde yardımcım var 2 yıldır aynı kişi hem çocuğuma bakıyor o okuldayken temizlik ütü yemek yapıyor 650$ maaş veriyorum 2 yıl öncedolar 3500 idi şuan 5 hataları varmı evet bazen oluyor ama anlatarak anlaşıyoruz böyle hakaret asla etmedim yani yüz yada ikiyüz ne verdin bilemiyorum ama parayla kimseyi satın alamazsın demek istedim ben her ay para vermeme rağmen asla hakaret etmedim yardımcım bana abla der başka hiç birşey demez abla kardeş gibi anlaşıyoruz beğenmediğim bir tarafı varsa oturup konuşuyoruz bu ne böyle arkasından yaz çiz hakaret et ayıp valla oda insan

Katılmıyorum.
Hepimiz her gün birilerine sinirleniyoruz. Trafikte, yolda, atm sırasında, bankada, devlet dairesinde, iş yerinde her gün işini layıkıyla yapmayan ya da laftan anlamayan ya da kaba saba bir ton insanla karşılaşıyoruz. Hiçbirinin yüzüne de bağıra bağıra "salak mısın" demiyoruz değil mi? En azından ben demiyorum.
İçimden "salak mıdır nedir" desem de, gidip bir arkadaşıma "bugün gerizekalının biri şöyle şöyle yaptı" diye anlatsam da o an o kişiye derdimi kibarca anlatmaya çalışıyorum. Doğrusu da budur. Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok sonuçta.
Her gün sinirlendiğimiz herkese "gerizekalııı" diye bağıracak olsak ohooo.

Ama derseniz ki "forum ortamında bu yapılan hoş değil, kendini daha farklı ifade etmeliydi" ona katılırım. Çünkü burası herkese açık bir platform, kimse kimsenin kankası değil. Böyle bir ortamda böyle cümleler hoş değil. Ama bu kadar taşlamaya da gerek yok bence.
Zaten başından beri söylenen forum ortamında böyle söylenmesi :KK16:

Uslup çok yanlış gerçekten saygısızca sizinle ilgili biri bu şekilde düşüyor olsa kırılırsınız ve söylem haline getirmeniz kul hakkına girer malesef.

Back
X