- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
Aynen ben de bronzlasamiyorum bile. Seffaf gibiyim resmen tatile gitmeden havuza gidiyorum birkac gun gunesleniyorum ama degismiyorBeyaz olan birisi Nasıl kalıcı bronzluk sağlıyor ya.. Beyazım bronzlaşıyorum çok güzel ama 1 ay durmuyor gene bembeyaz oluyorum.
Bu arada İpek yüz keseleri var Hamamda kullanılan..
Belki fayda sağlarsınız
Bir de ten renginizi merak ettim bembeyaz nasil oluyor bilekten bi foto atabilir misiniz acabaBende beyazım. Bembeyaz olanlardan. Yanmıyorum. En fazla kızarıyorum. Bu nedenle çocukluktan beri güneşte kalmayı sevmiyorum. Azıcık kollarım yanıyor gibi olup kışa doğru beyaza dönüyor. Güneş kremi kullanıyorum.
Beyaz olmak istiyorsanız güneş krem siz dışarı çıkma. Kese yap. Ama kış geçtikten sonra halen tenin koyuysa zor işin....
Aynen yav ben de bronzlaşamıyorum bile,kızarıp eski halime dönüyorum.Beyaz olan birisi Nasıl kalıcı bronzluk sağlıyor ya.. Beyazım bronzlaşıyorum çok güzel ama 1 ay durmuyor gene bembeyaz oluyorum.
Bu arada İpek yüz keseleri var Hamamda kullanılan..
Belki fayda sağlarsınız
Yanmayın kızlar yanmayın.. peynir gibiydim yazları 2 ay boyunca yatardım güneşin altına tam olmuycak vakitlerde bronzlaşıcam diye.. 5 6 sene sonra becerdim de zaten.. ama yaş 25i geçti ve güneş lekelerim çıktı hem ne lekeler offf.. son 4 yıldır onlarla uğraşıyorum epey hafifledi ama eskisi porselen gibi diil yüzüm.. ve çok üzülüyorum..Bende beyazim yanamiyorummm. Hep bi kirmizilik bi pembelik. Tek cozum gunese cikmamak canim.
hmm nasıl uygulıycam pekii?Valla sizde işe yararmı bilmem ama bir arkadasım hergün yuzune duzenli pirinc unu maskesi yapıyor biraz zahmetli, sonucunu alıyor bayada belli oluyo, şahsen ben buğday tenliyim deniyoeum hic bi işe yaramıyo, bir deneyin derim
Pirinc unu maskesini arastırın hangisi size uygun gelirse uygularsınız, arkadasımın yaptığı 1.5 yemek kaşığı pirinc ununa yarım kaşık kadar süt koyup karıstırıyodu yani bebek maması kıvamına geliyo birazdaha fazla koyabikirsinizde sütü katı olucak sekilde yuzunuze surup kuruyana kadar bekleyip yıkıyosunuz.hmm nasıl uygulıycam pekii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?