- 24 Nisan 2017
- 3.109
- 6.518
- 78
- 36
O da dogru da:)Kizin yapabilecek birseyi yok.Onun cinsel duygularini tatmin edecek degil.Adam cok seyyapmak istiyorsa ve bu kizi da seviyorsa bu kizla evlenecek artik.Sevmiyorsa zaten cinsel tatmin araci yapar atar gecer.Olan kiza olur.Kiz kendini korumak zorunda.Adam sevmiyormus.Sevse duramazdiIyide arkadasiniz evlilik oncesi cinsellik istememis, adama sarilip uyumus, adam opmek istese gerisi gelir kendime hakim olamam diye korkmustur.
Evlenmis ayrilmis bi donem buyuk ihtimal duzenli cinsel hayati olan adam bi senedir yokluk icinde.
Ben adami hakli buldum 1 yil cok bile dayanmis el kol operek.
Olabilir bu.yok ya bir koku var ya insanda..
o kokuyu, o ten kokusunu benimseyemiyorsan olmuyor işte.
sevişmene gerek yok.
uzaktan tanıdığım ama internette konuşup inanılmaz hoşlandığım bir çocuk vardı. çok yakışıklıydı..
sonra buluşunca anladım ki yok yani olmuyor adamın kokusu bana çekici gelmiyor.
benimki de ona gelmiyor tabi..
neyse uzaklaştık birbirimizden aniden. o ten uyumu işte.
senin kokun ona çekici gelmiyor olabilir. doğal bir şey bu kendini suçlama.
Bak bu bende dokunmakla degil gormekle oluyor.Gormekle de cok az kiside olusuyor.E yasitlarim da kalmadi kalsa da malum.Oyuzden evlenemiyorum mesela.hayır sonradan oluşmaz o sonradan oluşan mecburiyey yada alışkanlık olur. Ayrıca ten uyumu için illa sevişmek gerekmez bence adama/kadına aşıksın eline yüzüne saçına dokununca bile anlaşılır ten uyumu. Deli olursun ona dokunmak için illa sevişmek mamasında demiyorum deli olmayı, öpmek eline, yüzüne saçlarına dokunmak gibi.
Bazı erkekler kiloya tahammül edemiyor, bazıları için cinsel çekimle doğrudan ilişkili. Bence kilo verse bir şeyler değişebilir.Kiz biraz kilolu adama da deli gibi aşık. Bakımla kilo vermekle ten çekimi oluşur mu diye bana sordu ben de bilemedim
Erkekligi yoktur. Kendine guveni yoktur bu yuzden de..Yaklaşık bir yildir sevgili olan bir çift adam günde defalarca arıyor soruyor çok ilgili. Ve bir gün kavga ediyorlar. On gün sonra adam seni çok seviyorum cok değer veriyorum ama zerre ten uyumu yok hiçbir şey hissetmiyorum diyor. Arkadaşca görüşelim onun ötesi yok diyor.
Kızlar sizce bu nedir?
Not: Aralarında cinsellik vs olmamış. Adam kadına sarilip uyuyan sabahlara kadar sarılan biri. Cok sevip ten uyumu yok ne demek ki?
Bı bir tık üst seniye dediğiniz gibi bazıları görerekte anlayabilir ama bu çok az insanda olur :)Bak bu bende dokunmakla degil gormekle oluyor.Gormekle de cok az kiside olusuyor.E yasitlarim da kalmadi kalsa da malum.Oyuzden evlenemiyorum mesela.
Lafa bakarım laf mi diye bir de söyleyen e bakarım adam mi diye:) bunu da senin için çaldım soyledimKendini akıllı sanmak daha kötü. 1-2 konu olsa anlarım da açılan her konu yok arkadaşım yok kardeşim olunca ortada inandırıcılık kalmıyor. Neyse kendin çal kendin söyle :)
Yaklaşık bir yildir sevgili olan bir çift adam günde defalarca arıyor soruyor çok ilgili. Ve bir gün kavga ediyorlar. On gün sonra adam seni çok seviyorum cok değer veriyorum ama zerre ten uyumu yok hiçbir şey hissetmiyorum diyor. Arkadaşca görüşelim onun ötesi yok diyor.
Kızlar sizce bu nedir?
Not: Aralarında cinsellik vs olmamış. Adam kadına sarilip uyuyan sabahlara kadar sarılan biri. Cok sevip ten uyumu yok ne demek ki?
Doğrudur olabilir, kendimden ornek vereyim. Üniversite 1 deyken bir çocuktan hoslaniyordum. Ama öyle boyle değil. Görünce eriyordum adeta. O yüz, o tenin mükemmelliği, boy pos. Tam benlik. Gördüğüm zaman hic tanimadigim halde gözlerimi alamiyordum. Elektriğin alasini almıştım. Neyse efendim bu kişiyle birkaç ortak arkadaş çıktı, o beni ben onu sordura sordura bi ilişki başladı. Geziuoruz falan hala çok hoslaniyorum görünce kalbim çarpıyor ama zerre yakınlaşma isteği yok. Bazen öpmeye sarilmaya yelteniyordu ama hicbir şekilde hoşuma gitmiyordu zoraki yapıyordum bu öpüşme sarılma islerini. Neden boyle oluyor acaba derken ten uyumu diye bir şey okudum. Heh dedim benim olay da bu. Yahu çocuğu seviyor gibiyim, sevmekten ziyade aşırı hoslantim beğenim var. Görünce zangir zangir titriyorum ama hic sevismeyelim bana dokunmasın öpmesin sadece karşımda biblo gibi dursun konussun sinemaya kafeye gidelim istiyorum. Arkadaşlığını istiyorum desem o da değil. Kiskaniyorim da ama cinsel istek yok ona karşı. Hayal bile edemiyordum öyle şeyleri onunla.Yaklaşık bir yildir sevgili olan bir çift adam günde defalarca arıyor soruyor çok ilgili. Ve bir gün kavga ediyorlar. On gün sonra adam seni çok seviyorum cok değer veriyorum ama zerre ten uyumu yok hiçbir şey hissetmiyorum diyor. Arkadaşca görüşelim onun ötesi yok diyor.
Kızlar sizce bu nedir?
Yaklaşık bir yildir sevgili olan bir çift adam günde defalarca arıyor soruyor çok ilgili. Ve bir gün kavga ediyorlar. On gün sonra adam seni çok seviyorum cok değer veriyorum ama zerre ten uyumu yok hiçbir şey hissetmiyorum diyor. Arkadaşca görüşelim onun ötesi yok diyor.
Kızlar sizce bu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?