Ten uyumu -uyumsuzluğu

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Yaklaşık bir yildir sevgili olan bir çift adam günde defalarca arıyor soruyor çok ilgili. Ve bir gün kavga ediyorlar. On gün sonra adam seni çok seviyorum cok değer veriyorum ama zerre ten uyumu yok hiçbir şey hissetmiyorum diyor. Arkadaşca görüşelim onun ötesi yok diyor.
Kızlar sizce bu nedir?
Not: Aralarında cinsellik vs olmamış. Adam kadına sarilip uyuyan sabahlara kadar sarılan biri. Cok sevip ten uyumu yok ne demek ki?

Öpüşme isteği de yokmuş. Ama sarilip canım askim diyerek yanaklarından kollarından open bir adam. Ben de anlam veremedim
Yaşları nedir?
Adam bence sadece şefkat duyuyor. Öyle ilişki mi olur.

hiç mi öpüşmemişler..
Üç beş kez opusmusler canım. Kız evlilik öncesi ilişki istemeyen biri. Hatta en son adam birlikte banyoya girelim demiş. Kız reddetmis. Adam öyle öpmek vs yok ama günde kızı 20 kez arayan biriydi

Kiz biraz kilolu adama da deli gibi aşık. Bakımla kilo vermekle ten çekimi oluşur mu diye bana sordu ben de bilemedim

Ten uyumuyla sevmenin bir ilgisi yok, olabilir. Ama ben gene de adamin dedigine guvenmezdim, 1 yilin sonunda mi fark etmis yani?

Kiz biraz kilolu adama da deli gibi aşık. Bakımla kilo vermekle ten çekimi oluşur mu diye bana sordu ben de bilemedim
Kiloyla alakasi yok tabi ki. Adam acik acik istemedigini soylemis, bence daha fazla zorlamasin. Eminim ki arkadasiniz cok daha iyisini bulabilir.

Kiloyla alakasi yok tabi ki. Adam acik acik istemedigini soylemis, bence daha fazla zorlamasin. Eminim ki arkadasiniz cok daha iyisini bulabilir.
Tabiki bulur da bir yıllık sevgilisi seseni çok seviyorum ama hicbirsey hissetmiyorum ten uyumu yok deyince çok üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…