Öpüşme isteği de yokmuş. Ama sarilip canım askim diyerek yanaklarından kollarından open bir adam. Ben de anlam veremedimSevişmeden ten uyumunun olmadığını nasıl anlamış ilginç
Yaşları nedir?Öpüşme isteği de yokmuş. Ama sarilip canım askim diyerek yanaklarından kollarından open bir adam. Ben de anlam veremedim
Öpüşme isteği de yokmuş. Ama sarilip canım askim diyerek yanaklarından kollarından open bir adam. Ben de anlam veremedim
Yaşları nedir?
Adam bence sadece şefkat duyuyor. Öyle ilişki mi olur.
Üç beş kez opusmusler canım. Kız evlilik öncesi ilişki istemeyen biri. Hatta en son adam birlikte banyoya girelim demiş. Kız reddetmis. Adam öyle öpmek vs yok ama günde kızı 20 kez arayan biriydihiç mi öpüşmemişler..
Aynısını ben de söyledim.Sevince ten uyumu oluyor otomatikmen. Bence sevmiyor.
Kiloyla alakasi yok tabi ki. Adam acik acik istemedigini soylemis, bence daha fazla zorlamasin. Eminim ki arkadasiniz cok daha iyisini bulabilir.Kiz biraz kilolu adama da deli gibi aşık. Bakımla kilo vermekle ten çekimi oluşur mu diye bana sordu ben de bilemedim
Ten uyumuyla sevmenin bir ilgisi yok, olabilir. Ama ben gene de adamin dedigine guvenmezdim, 1 yilin sonunda mi fark etmis yani?
Tabiki bulur da bir yıllık sevgilisi seseni çok seviyorum ama hicbirsey hissetmiyorum ten uyumu yok deyince çok üzücü.Kiloyla alakasi yok tabi ki. Adam acik acik istemedigini soylemis, bence daha fazla zorlamasin. Eminim ki arkadasiniz cok daha iyisini bulabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?