Ten uyumu -uyumsuzluğu

Evli olmasi bisey ifade etmez tatlim.. kimi 50 sindd itiraf ediyor..
Olabilir bilemem onu. Ben adamı birkaç kez gordum güzel kadınlara deli gibi bakan biri. Eminim arkadaşımı begenmiyor du ama iyi bir meslek sahibi geliri iyi diye ilgiliydi. Sensiz yasayamam diye yüzlerce mesajı var şerefsiz pislik adam

Oyle diyenler ilk gidenler..

Ten uyumu yok demek bence sevmemek demek, sarılmaktan dokunmaktan hoşlanmadığın birini ne kadar seversin ki? Sizi kırmamak için seviyorum demiş ama yok ten uyumu aşktır bence

güya o arkadaşınız kimse onun ağzından dinlemek lazım adam gibi birşeyler söyleyip fikir verebilmek için. arkadaşınız işi gücü bırakıp size cinsel çekim meselesini mi anlatıyor yani? üyelik almak 5 dk bile değil. gerçi sizin de bütün konularınız hep bi arkadaşınız üzerinden ya neyse :)

Ten uyumu yok demek bence sevmemek demek, sarılmaktan dokunmaktan hoşlanmadığın birini ne kadar seversin ki? Sizi kırmamak için seviyorum demiş ama yok ten uyumu aşktır bence
Sımsıkı sarılır mis hep. Hatta uyurken bi an bile sarılmadan durmazmis. Film izlerken defalarca ellerinden kollarından opermis

İnsanın dostu arkadaşı olmamasi kötü :)

Iyide arkadasiniz evlilik oncesi cinsellik istememis, adama sarilip uyumus, adam opmek istese gerisi gelir kendime hakim olamam diye korkmustur.
Evlenmis ayrilmis bi donem buyuk ihtimal duzenli cinsel hayati olan adam bi senedir yokluk icinde.
Ben adami hakli buldum 1 yil cok bile dayanmis el kol operek.

En kötüsü de seni çok seviyorum cok değer veriyorum ama ten uyumu yok anla bitti demesi.
Gerçi her kavgada kilolusun selulit lerin var deyip hatta kıza carnitin bile almış. Adam çok fit biri kız da 75 kilo civari

Bence sebebi kilolari.
Simdi ' basta nedem baslamis peki, kiz yine ayni kilolu kizdi' denilicek.
Bence olabilir.
Mesela birisinden etkileniyosum, sakaci, guler yuzlu. Sonra arkdastan sevgiliye transfer oluyosun engel olamadan kendine. Cunku " pekte onemli dgil ya kilosu" diyosun.
Ama is ciddiye binince, evlilik hayalleri kurarken, onu gelinlikle/ damatlikla hayal ederken o sahne hicte hayallerindeki sahnelerle örtusmuyor. Örnegin adamin hayali gozlerini kapatip, etrafindaki alkislara kulak verip, en romantik sarkiyla sevdiceginin incecik beline sarilip dunya evine girmek. Adil olalim, bende dahil kimse hayallerinde " balik etli gobekli bi kocam"in omuzlarina ellerimizi koyup dans etmiyoruz. Hani kadr kismet, oluru varmi? Belki hayat bunu getirecek ve ben cok asik olucam kilosu onemsiz olucam. Ama oncelik olrak yok hayallerimin icinde.
O an birden buz gibi soguyosun ve ilerisini goremiyosun onunla.
Bu oldu bence.
Adam kiza " vucut olrak yakistormiyorum birbirimizi " diyemedi en yakin ve benzer bi kelime kullanmak istedi.
Vucut-cilt- ten.

Ten uyumu yoksa bile sonradan oluşabilir mi
hayır sonradan oluşmaz o sonradan oluşan mecburiyey yada alışkanlık olur. Ayrıca ten uyumu için illa sevişmek gerekmez bence adama/kadına aşıksın eline yüzüne saçına dokununca bile anlaşılır ten uyumu. Deli olursun ona dokunmak için illa sevişmek mamasında demiyorum deli olmayı, öpmek eline, yüzüne saçlarına dokunmak gibi.

Olur mu öyle Birine aşıksın ama hayalindeki adamla/kadınla uyuşmuyo diye yada şişman diye vaz geçiyorsun. Herkes bu kadar net görüp karar verebilse aşkın gözü kör olmazdı ama.

Madem ten uyumu yok miye ozaman bereber banyoya girelim demiş
İii de adamın kadınla bir şeyler yaşayabilmesi için ten uyumuna gerek yok ki o kadar dürüst olduğunu sanmıyorum. Eğer bi şeyler yaşasaydılar bı defa da denedik ten uyumu yok diyecekti. Ayrıca erkekler için o kadar da önemli değil bence özellikle ciddi düşünmeyenler için.

Çok ilginç Bir kadın ve erkek sabaha kadar yan yana yatıyor ve sevişme olmuyor. Çünkü ten uyumu yok Buna kastetmiş olabilir.

birikte kalıp sarılarak uyuyosa zatn gerçekten bişey hissetmemiş yoksa ateşle barut asla yanyana durmaz öyle duramazlardı yani. yapcak bişey yok yol versin gitsin adam istemedikten sonra zorla mı tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…