Olabilir bilemem onu. Ben adamı birkaç kez gordum güzel kadınlara deli gibi bakan biri. Eminim arkadaşımı begenmiyor du ama iyi bir meslek sahibi geliri iyi diye ilgiliydi. Sensiz yasayamam diye yüzlerce mesajı var şerefsiz pislik adamEvli olmasi bisey ifade etmez tatlim.. kimi 50 sindd itiraf ediyor..
Oyle diyenler ilk gidenler..Olabilir bilemem onu. Ben adamı birkaç kez gordum güzel kadınlara deli gibi bakan biri. Eminim arkadaşımı begenmiyor du ama iyi bir meslek sahibi geliri iyi diye ilgiliydi. Sensiz yasayamam diye yüzlerce mesajı var şerefsiz pislik adam
Sımsıkı sarılır mis hep. Hatta uyurken bi an bile sarılmadan durmazmis. Film izlerken defalarca ellerinden kollarından opermisTen uyumu yok demek bence sevmemek demek, sarılmaktan dokunmaktan hoşlanmadığın birini ne kadar seversin ki? Sizi kırmamak için seviyorum demiş ama yok ten uyumu aşktır bence
İnsanın dostu arkadaşı olmamasi kötü :)güya o arkadaşınız kimse onun ağzından dinlemek lazım adam gibi birşeyler söyleyip fikir verebilmek için. arkadaşınız işi gücü bırakıp size cinsel çekim meselesini mi anlatıyor yani? üyelik almak 5 dk bile değil. gerçi sizin de bütün konularınız hep bi arkadaşınız üzerinden ya neyse :)
Sevişemedik sevişemeyeceksek olmaz demeye getirmiş olabilir mi ?
Evet zamanla yoğunlaşabilir ama bir yıl da sürmez diye düşünüyorum. Şahsi fikrim bu yöndeBen de bilmiyorum. Benden yardım isteyen biri için ben açtım bu konuyu. Ten uyumu sonra dan olur mu diye fikir almak istedim
Kendini akıllı sanmak daha kötü. 1-2 konu olsa anlarım da açılan her konu yok arkadaşım yok kardeşim olunca ortada inandırıcılık kalmıyor. Neyse kendin çal kendin söyle :)İnsanın dostu arkadaşı olmamasi kötü :)
En son bu aksam mesaj atmış. Seni çok seviyorum cok değer veriyorum ama sana bisey hissetmiyorum bir yildir erkekligimi unuttu diye
Kızın da anlattığı öyle opusmek falan neredeyse hiç yokmuş. Kız da diyordu bir garip diye. Belki sonuna varamayacagi için adam da hiç opusmeye bile girismemistie
En kötüsü de seni çok seviyorum cok değer veriyorum ama ten uyumu yok anla bitti demesi.
Gerçi her kavgada kilolusun selulit lerin var deyip hatta kıza carnitin bile almış. Adam çok fit biri kız da 75 kilo civari
hayır sonradan oluşmaz o sonradan oluşan mecburiyey yada alışkanlık olur. Ayrıca ten uyumu için illa sevişmek gerekmez bence adama/kadına aşıksın eline yüzüne saçına dokununca bile anlaşılır ten uyumu. Deli olursun ona dokunmak için illa sevişmek mamasında demiyorum deli olmayı, öpmek eline, yüzüne saçlarına dokunmak gibi.Ten uyumu yoksa bile sonradan oluşabilir mi
İii de adamın kadınla bir şeyler yaşayabilmesi için ten uyumuna gerek yok ki o kadar dürüst olduğunu sanmıyorum. Eğer bi şeyler yaşasaydılar bı defa da denedik ten uyumu yok diyecekti. Ayrıca erkekler için o kadar da önemli değil bence özellikle ciddi düşünmeyenler için.Madem ten uyumu yok miye ozaman bereber banyoya girelim demiş
Çok ilginç Bir kadın ve erkek sabaha kadar yan yana yatıyor ve sevişme olmuyor. Çünkü ten uyumu yokYaklaşık bir yildir sevgili olan bir çift adam günde defalarca arıyor soruyor çok ilgili. Ve bir gün kavga ediyorlar. On gün sonra adam seni çok seviyorum cok değer veriyorum ama zerre ten uyumu yok hiçbir şey hissetmiyorum diyor. Arkadaşca görüşelim onun ötesi yok diyor.
Kızlar sizce bu nedir?
Not: Aralarında cinsellik vs olmamış. Adam kadına sarilip uyuyan sabahlara kadar sarılan biri. Cok sevip ten uyumu yok ne demek ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?