Tencereden Yemek Kaşıklamak…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evin temizliğini neden bu kadar sahipleniyorsunuz?
Temizlikçi geliyormuş, olduğu kadar, elzem durumlarda üstten yapın geçin.
Yeğeninize en güzel şekilde bakıp gerisini çok düşünmeyin.
Abiniz için gece yemek konusunda da kalane yemeklerden ve varsa tatlıdan bölmeli tabaklar oluyor onlardan alıp koyun. Senin için hazırladım tek tek zor olmasın dersiniz.

2020 konusu aynı sorunlar peki böyle yaşanır mı ?

hayvanlar dahi yemek yerken kendi payini önüne cekip ayirarak yiyor diye not asin tencerelerin uzerine

son çare aklıma annenizin bir şekilde haşlaması geldi

Suç üstü yapın bence tencereyi kaşıklarken mesela.. Ne kadar iğrenç olduğunu da o anda söylerseniz anlar heralde

Ya da evdekiler rahatsız olmuyorsa siz küçük küçük kaplara kendinize ayırın ve streçleyin oradan yiyin

Yengeniz ne diyor bu duruma? Dışkı kalıntılarını, lavabodaki kıl tüyleri o görmüyor mu?
Yemekleri ikiye bolmek daha doğru şu durumda. Ona tabak yapar birakirsiniz sadece onlara dokunmuş olur

valla ben salataya herkesin çatalını daldırmasını bile sevmiyorum ki bu genelde çoğu kişi için olağandır.
böyle bakınca öpüşme mevzuu da çok sağlıksız, ona da aşk torpil geçiyor sanırım.

Gerçekten çok can sıkıcı bir durum yaa

Direk konuşun .Başka turlu cozulmez bu olay

Salonda yatmayı o istiyor TV,mutfak,playstation..Onun için mekanın önemi yok zaten.Geçen gün bebeğin odasındaki sallanan sandalyeden kakaolu kek kırıntısı temizledim,orada bile yemiş..Ben sabah erkenden kalkıp kahvaltıyı hazırlıyorum,çocuk uyanıyor altını aç üstünü değiştir onu doyur uyku saatine kadar oynat derken zaten yoruluyorum.Çocuk uyuyunca da yemekti ortalık temizlemeydi bunlarla uğraşıyorum,o elinde telefon yan gelip yatıyor arkadaşı çağırıyor gidiyor hiçbir şeyinden geri kalmıyor,insan bunların karşılığında birazcık özen bekliyor.Yesin içsin ama pislik yapmasın,döktüyse temizlesin arkasını toplasın diye bekliyor insan..Bir de onlara kalsa hiç bırakmayacaklar beni.”Sana burdan iş bulalım ev tutalım” yalanıyla 1 senemi daha çalacaklar akılları sıra.

Çocuk yerden bulduklarını ağzına atıyor.Ya da bazen çıplak ayakla dolaşıyor bu sefer annesi ona bağırıp kızınca kendimi boş boş oturmuşum gibi hissedip gocunuyorum.

Yengeniz ne diyor bu duruma? Dışkı kalıntılarını, lavabodaki kıl tüyleri o görmüyor mu?
Yemekleri ikiye bolmek daha doğru şu durumda. Ona tabak yapar birakirsiniz sadece onlara dokunmuş olur
Wc konusunda uyardı birkaç kez..o da ilk bir iki sefer dikkat etti sonrasında yine başa döndük.

Çocuk yerden bulduklarını ağzına atıyor.Ya da bazen çıplak ayakla dolaşıyor bu sefer annesi ona bağırıp kızınca kendimi boş boş oturmuşum gibi hissedip gocunuyorum.
Abiniz evde sanırım bu süreçte, siz ev çocukla ilgilenirken yan gelip yatıyormuş. Siz o evde kalıyorsunuz diye her işi yapmak zorunda değilsiniz, yanlarında kalmanız her türlü işlerine gelir zaten. Gocunmayın rahat olun bence.

Tez zamanda bir iş bulup, kendinize ayrı bir düzen kurarsınız umarım.

Ben mezeyi salatayı hemen tabağıma ayırıp paçayı kurtarıyorum. Çevik olduğum söylenebilir.

Eşler arasında öpüşme normal de (artık o kadar yakınlıkta hastalık bulaşıyor diye varsayıyoruz), çocuğu dudağından öpenlere sinir oluyorum. Öpmeee

Severken ay çok seviyorum diye dudaktan öpülür, sonra çocuk ateşten yanınca doğru annesine iade. Çok seviyorsun madem bekle gece yarısı başında?

Mune abla konumu kapatabilir misin çözüm olacak birkaç mantıklı cevap aldım,deneyeceğim. Teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…