Tencereden Yemek Kaşıklamak…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaka kalıntısı mi yok artık gerçekten benim erkek kardeşim 20 yaşında biraz uzun kalsa tuvalette kokuttum diye mahcup olur çamaşır suyuyla tuvaleti fırçalayıp yıkar çıkar. Ne diyeyim bilemedim çok zor.

Hurma ile tatlandırdığım kurabiyeleri eşim yemişti, sonra ona yaptım yemedi tabi.

Evet doğru hatırlıyorsunuz.O günden bugüne değişen hiçbir şey olmadı

Okurken istemsizce tebessüm ettim. Çok hoş betimlemişsiniz.

Karaciğer yağlanması da diyabet habercisi diye biliyorum. İnsülin direnci mi var acaba?
Gözü dönmüş bir şekilde yiyeceklere saldırması da düşündürücü.

Koca kişisi çok sorun değil, abi kardeş yapsa kızarım ama kim olursa olsun sabah kalkıp tezgahta yarım but görsem kavga çıkartırım, yemedim bari çöpe at, arkandan toplamak zorunda değil kimse.
Yarım buta kurban olayım dolabın tutma yerinden,yerdeki paspastan,tezgahtan,kalebodurdan kurumuş şekerpare temizlediğimi bilirim..

Yarım buta kurban olayım dolabın tutma yerinden,yerdeki paspastan,tezgahtan,kalebodurdan kurumuş şekerpare temizlediğimi bilirim..
Okurken sinir oldum, eş olsa kavga eder kafasına fırlatırım o butu öğretirim ama abi olunca bir şey diyemiyorum. Eşine Allah sabır versin

Ooofff küçük saklama kabı mı?Bayılır.Salona alıp kaçıp koltukta yemek için ideal.

Kıız yazııık. Bunuda dert etmeyiver bee. Madem çok tiksiniyosun küçük reklama kaplarına koyuver ordan tıkınıversin niye içinde şişirip şişirip duruyosun. Açık açık konuş işte. Çok mu çekiniyorsun.

Muhabbet kuşlarımın krakerini gofret sanıp açmışlığı var

Zaten ona istinaden yazdım adam herşeyi yiyecek gibi bişe bulamazsa duvarları kemirir. Eşini uyandır bence çocuğun yemeklerinden başla o hassas noktasıdır kadının ordan başlasın belki çekidüzen verir kendine. Kızkardeşe karşı arsız davranabilir ama eşine yapamaz bence.

Zaten bazen bebeğin küçük tencerelerine saldırıyor sanırım bir gün patlama noktam bu olacak

Anne baba yok ev onun evi…bazen bulaşıklıkta bilerek tabak çatal vs bırakıyorum bulaşıklık dolabın yanında ama çekmeceyi (çocuk için kilit takılı onu açmaya üşenmiyor) açıp kaşık alıyor duyuyorum yattığım yerden bazen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…