tepemden indiremiyorum

evet konuşmayı o kapattı iyi dedi kapattı.
ama biliyo böyle durumlarda üstelediğimi sorguladığımı. bu sefer aramadım. yarın da ben geldm diye aramam heralde.biletide aldım iptalde edemem bayram haftası yoğun.

Belki yarına kalmaz,bu gece konuşursunuz.

Yarında sizi karşılamaya gelir.

Bilet ertelemeye falan hiç gerek yok zaten.

suç mu bilemem ama sinirli konuşmak karşıdaki insan için hiç de hoş bişey değil...hele de gereksizse...

ya mesela onu da tamamen istem dışı yapıyorum.
o gün benmle ilgilenmemişse tutuyorum içimde sonra patlıyorum. o da ilgileneceği varsa da ilgilenmiyo artık.
5 dk sabredemedn dedi geçen hafta da bu yüzden tartıştık mesela. bu benm ciddi bir sorunum.ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.kavga edince ben başımı yastığa koyup uyuyamıyorum.

Belki yarına kalmaz,bu gece konuşursunuz.

Yarında sizi karşılamaya gelir.

Bilet ertelemeye falan hiç gerek yok zaten.

bilet ertelemek derken yanlış anlamayın ayrıldım bitti demiyorum. sadece biraz akıllanmasını istiyorum. diğer olaylardan da birikmişlik olrak.
yoksa bu 3 yıl içinde canım cicim değildik hep. bu sefer kesin bitti olan ayrılıklarımızda oldu ama hep 1 gün içinde barışıyoduk.

sadece yarın haber de vermeynce valizimle ortada kalıcam. kim gelip çekse diye =(

bu gece barışamayız artık çalışıyo uyku saati

Siz arayın, barışın ne olacak ki?
Bir özürden kim ölmüş?
Karşınızdaki insan sıradan biri değil sonuçta. Hem sizin de içiniz rahat edecek.
İkiniz de mutlu olacaksınız.
Sırf o arasın diye mutsuz bir gün geçirmek mi gelip sizi alıp sarılmasını takiben mutlu bir gün geçirmek mi?
Karşınızdakiyle bir bütün olup onunla mutlu olmayı yerleştirin aklınıza öncelikle :)
Kendi sinirinizin üstesinden gelmede en başarılı yöntem budur bence.
Ben de çok fevri bir insandım, sizi anlıyorum. Hala bazen öyleyim ama bu yönümü fazlasıyla törpülediğimi düşünüyorum.
Değer verdiğim insanları kırmaktansa, sakin tepki vermeyi tercih ederim.
Hem huzursuzluk çıkmamış olur :) Biraz böyle düşünün ve bence yarın arayıp haber verin, özür dileyin.

ben de fevri bir insandım. ama düzelmeye çalışıyorken tepeme çıktı. işte anlatmak istediim bu.
hemen her şeye tamam dediğim için alttan aldığım için msni kapatıp çıktı bence. sorun arayıp aramamak değil. biraz akıllanması.
ben her zaman alttan alıp arıyorum ve barışıyoruz. ama biraz da o çaba sarfetsin dikkat etsin istiyorum.
alttan almazsam aramazsam uyuyamıyorum. dediğiniz gibi mutsuz bir gün geçiriyorum.

kadınlar kilo konusunda hassas oluyor ama erkek arkadaşına birden kızınca o da sinirlenip gurur yapmıştır
aşkolsun falan diye hafif şakaya vurarak alındığını söyleseydin belki gönlünü alırdı

Ben sinirden ölsem yine küs yatamıyorum hele ki böyle ufak bi'şeyse... En fazla "eşek" yazar yollarım o ordan "sıpa!" yazar bi'bakarım düzelmişiz. Erkek arkadaşım biraz daha fevri oyüzden genelde kızdırmış olsam da gönlünü almak için yarım saat susuyorum yoksa artistleniyo paşa torunu.

Bence büyütmeyin ya ikinizde...

Sonuçta şöyle düşünelim;

Belki de hiç art niyetsiz aşkım kilo almışsın biraz dedi, biz kadınlar çok takıyoruz oyüzden bozulup fevri davranmış olabilirsin. O da "ben hiçbi'şey demedim, iki dakikada suçlu oldum. Bi'de üstüne azar yedim" diye düşünüp sinirlenmiş olabilir. Büyük ihtimal şu an kendini haklı görüyor, sizden bekliyor

ya aldığımda yazdan bu yana 6 kilo. ama yüzüm şişiyor hemen saçımıda toplamıştım.
o da zayıf biri değil dalga geçerler hatta. hiç böyle şeylere takmazdı o yüzden zoruma gitti.
hayır ben beğenmiyorsan git dedim ama normalde git demedim ki neden gitsin...

evet aynı senin sevgilin gibi. bende hep alttan almaktan usandım. başlarda o benm konumumdaydı.şimdi ben. bu yüzden bi farklılık olsun alttan almayım dedm ama yarın gidicem elimde valizim umarım arar. kalakalırım meydanda =)

Aramazsa bi'taksiye bakar işiniz

Aramazsa bi'taksiye bakar işiniz

ya sorun o değil aslında aramıcam ben onu. sonra geldiğimi öğrenince gelince neden haber vermedin haber vermen gerektiğini bilmiyo musun diyecek. orda kopacak kıyamet. haklıyken haksız olucam. ama aramak içimden gelmiyo. ben ayrıldım bitti demiyorum sadece aklı başına gelsin. herhangi bi tartışmada çekip gitmesin şeffaf olsun istiyorum bu.

bence büyütülecek bir durum yok

fiziksel özelliklerinle dalga geçmediği sürece no problem

kilo alıp almamak senin elinde.
seni düşündüğü için söylemiş.

altı üstü ''kilo almışsın'' demiş. yanlıs anlama ama ''balina gibi olmuşsun '' dememiş.böyle bi'şey söyleseydi
bu sefer de ''kilo almışsın'' diyebilirdi dıyecektın
eminim.

abartılacak bir durum yok canım benim

surrender cım senin yorumarın genelde dikkatimi çeker topıclerde bunu senden duymak güzel oldu teşekkür ederim.

ama bundan sonraki adım nasıl olmalı yarın haber vereym mi geleceğimi onu kestiremiyorum.

surrender cım senin yorumarın genelde dikkatimi çeker topıclerde bunu senden duymak güzel oldu teşekkür ederim.

ama bundan sonraki adım nasıl olmalı yarın haber vereym mi geleceğimi onu kestiremiyorum.

bence gitmelisin

seni düşündüğü için kilo aldığını söylemiş bunda inan ki kızacak bir durum yok.

kesinlikle gitmelisin

bence gitmelisin

seni düşündüğü için kilo aldığını söylemiş bunda inan ki kızacak bir durum yok.

kesinlikle gitmelisin

evet ama beğenmiyorsan git dedim msn de

beğenmiyor ki çıktı.

buna takmış durumdayım.

belkı de bu tarz kaprislerinden sıkılmış ve sinirlenip çıkmıştır?

onun yerinde sen olsan ne yaparsın mesela?

evet haklısın canım. o aramazsa bile arayım mı geldim diye.ya da yola çıkıarken mi haber versem. normalde yaptığım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…