Yarın onun bulunduğu şehre döneceksiniz değil mi yani aynı zamanda okuduğunuz şehre?
O sizi arayacaktır muhakkak.
Konuşmayı veda cümlesi kurmadan pat diye kapatan kişi o ise;sizin ben geldiiiimmm demeniz gereksiz.
Görüşüncede ona bu tarz şakalaşmalardan hoşlanmadığınızı ve sizinde beğenmiyorsan çek git diyerek fevri davrandığınızı söyleyin.
Ya da ne isterseniz onu söyleyin ama net olun birbirinize,ne istiyorsanız açık ifade edin ki karşı taraf akıl edemediklerini bu şekilde yapma fırsatı yakalasın.
evet konuşmayı o kapattı iyi dedi kapattı.
ama biliyo böyle durumlarda üstelediğimi sorguladığımı. bu sefer aramadım. yarın da ben geldm diye aramam heralde.biletide aldım iptalde edemem bayram haftası yoğun.
suç mu bilemem ama sinirli konuşmak karşıdaki insan için hiç de hoş bişey değil...hele de gereksizse...
Belki yarına kalmaz,bu gece konuşursunuz.
Yarında sizi karşılamaya gelir.
Bilet ertelemeye falan hiç gerek yok zaten.
Siz arayın, barışın ne olacak ki?
Bir özürden kim ölmüş?
Karşınızdaki insan sıradan biri değil sonuçta. Hem sizin de içiniz rahat edecek.
İkiniz de mutlu olacaksınız.
Sırf o arasın diye mutsuz bir gün geçirmek mi gelip sizi alıp sarılmasını takiben mutlu bir gün geçirmek mi?
Karşınızdakiyle bir bütün olup onunla mutlu olmayı yerleştirin aklınıza öncelikle :)
Kendi sinirinizin üstesinden gelmede en başarılı yöntem budur bence.
Ben de çok fevri bir insandım, sizi anlıyorum. Hala bazen öyleyim ama bu yönümü fazlasıyla törpülediğimi düşünüyorum.
Değer verdiğim insanları kırmaktansa, sakin tepki vermeyi tercih ederim.
Hem huzursuzluk çıkmamış olur :) Biraz böyle düşünün ve bence yarın arayıp haber verin, özür dileyin.
kadınlar kilo konusunda hassas oluyor ama erkek arkadaşına birden kızınca o da sinirlenip gurur yapmıştır
aşkolsun falan diye hafif şakaya vurarak alındığını söyleseydin belki gönlünü alırdı
Ben sinirden ölsem yine küs yatamıyorum hele ki böyle ufak bi'şeyse... En fazla "eşek" yazar yollarım o ordan "sıpa!" yazar bi'bakarım düzelmişiz. Erkek arkadaşım biraz daha fevri oyüzden genelde kızdırmış olsam da gönlünü almak için yarım saat susuyorum yoksa artistleniyo paşa torunu.
Bence büyütmeyin ya ikinizde...
Sonuçta şöyle düşünelim;
Belki de hiç art niyetsiz aşkım kilo almışsın biraz dedi, biz kadınlar çok takıyoruz oyüzden bozulup fevri davranmış olabilirsin. O da "ben hiçbi'şey demedim, iki dakikada suçlu oldum. Bi'de üstüne azar yedim" diye düşünüp sinirlenmiş olabilir. Büyük ihtimal şu an kendini haklı görüyor, sizden bekliyor
evet aynı senin sevgilin gibi. bende hep alttan almaktan usandım. başlarda o benm konumumdaydı.şimdi ben. bu yüzden bi farklılık olsun alttan almayım dedm ama yarın gidicem elimde valizim umarım arar. kalakalırım meydanda =)
Aramazsa bi'taksiye bakar işiniz
bence büyütülecek bir durum yok
fiziksel özelliklerinle dalga geçmediği sürece no problem
kilo alıp almamak senin elinde.
seni düşündüğü için söylemiş.
altı üstü ''kilo almışsın'' demiş. yanlıs anlama ama ''balina gibi olmuşsun '' dememiş.böyle bi'şey söyleseydi
bu sefer de ''kilo almışsın'' diyebilirdi dıyecektın
eminim.
abartılacak bir durum yok canım benim
surrender cım senin yorumarın genelde dikkatimi çeker topıclerde bunu senden duymak güzel oldu teşekkür ederim.
ama bundan sonraki adım nasıl olmalı yarın haber vereym mi geleceğimi onu kestiremiyorum.
bence gitmelisin
seni düşündüğü için kilo aldığını söylemiş bunda inan ki kızacak bir durum yok.
kesinlikle gitmelisin
evet ama beğenmiyorsan git dedim msn de
beğenmiyor ki çıktı.
buna takmış durumdayım.
belkı de bu tarz kaprislerinden sıkılmış ve sinirlenip çıkmıştır?
onun yerinde sen olsan ne yaparsın mesela?
evet haklısın canım. o aramazsa bile arayım mı geldim diye.ya da yola çıkıarken mi haber versem. normalde yaptığım gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?