tepki gelicek ama futbolcu..

hava atılıcak bi durum oldugunu düşünmüyorum bi justın tımberlke olmadıgı sürece

Hiç belli olmaz bu işler canım,hayırlısı olsun.
Temkinli davran ve mutluluğunun tadını çıkar.

böyle şeyler bana tuhaf gelmiyor
adriana limanın çakması olan kız neydi adını unuttum tuncay şanlı da internet üzerinden tanışmışlardı sanırım
ama dikkat etmen gereken bir konu var o kişi olduğuna emin olun

sen ne tür bi sosyopatsın ya hayatımda hiç böyle bişey de görmedim :)
burdaki herkes git görüş yazmış zaten
e gitsin görüşsün evet bunda bişey yok
burda olaya farklı yönlerinden bakıp bazı noktaları tuhaf ya da yanlış bulan
o şekilde görüş bildiren insanlar da olabilir
bu psikolojik hastalık mı oluyor yani :)
çok komiksiniz bidahakine insanlar doktor yerine size gelsinler teşhisi koyun boşa vakit kaybetmeyelim doktorlarda..
bu kadar seviyesizce insanlara laf sokmak zorunda değilsiniz bence fikriniz neyse anlatın geçin

tatlım, benim evlenmeden önce futbolcu sevgilim oldu sen merak etme.bir akrabamın makamı dolayısıyla ünlü olan,dizilerde oynayan, şarkıcı olan onlarca tanıdığım insan da var sandığın gibi köyden yazmıyorum sana bahsettiğin dünyaya emin ol senden yakınım o yüzden tuhaf buldum zaten.bana ders vermene gerek yok, altından kötü bişey çıksa başına bişey gelecek olan ya da üzülecek olan ben değilim, senin için her şey normalse sorun yok.
her neyse kim ne derse desin, sonuçta dilediğini yapacaksın.
bol şans.

Son düzenleme:

canım dalga geçilicek bi durum olamaz burdan tanışıp görüştügüm bi arkadaşım bile var yani

canm teşekkür ederim yorumun için benimde şahsen tanıdıgım futbolcu oyuncu tanıdıklarım var neden bu kadar önyargılı yaklaştıklarıını anlamıyorum insanların .herkesim hayat tarzı kültürü v.s farklı bazı insanlara tuhaf gelmesinin sebebi bu bnm konuyu açarken çekindigim durum ise futbolcu olması degil futbolculara karşı bi önyargı olması :)

eminim canm merak etme teşekkür :)

benim fikrim; kalabalık bir ortamda görüş...neden görüşmeyesin ki..
her insan aynı değildir..
niyetinin ne olduğunu 1-2 görüşmede anlarsın zaten..
sonrası sana kalmış...

benim fikrim; kalabalık bir ortamda görüş...neden görüşmeyesin ki..
her insan aynı değildir..
niyetinin ne olduğunu 1-2 görüşmede anlarsın zaten..
sonrası sana kalmış...

öle yapıcam bakıcaz artık :)

Hiçte tepki vereceğim bir konu değil Hayat bu belli mi olur kimin nerde tanışacağı...

Bana kalırsa o kişiyi iyice tanıyıp iletişim kurup , daha sonrasında yüz yüze görüşmeni söylerim ALLAH(C.C) yardımcın olsun...(amin...)

Bence futbolcu meselesine tepkili olunmasinin mantikli bi aciklamasi olabilir.zaten bu devirde erkekler iyice arsizlasmis durumda tipsiz de olsa çulsuz da olsa erkekler gül gibi eslerini aldatip yuvalarini dagitiveriyorlar kolayca.siradan erkeklerde bile durum buyken surekli pohpohlanmis parasi ve şöhreti olan erkeklerin gonul eglendirmekten baska sey dusunebileceklerini zannetmiyorum.yani belki de turkiyede oyle biri milyonda bir ya vardir ya yoktur.o yuzden gorusebilirsin sevgili de olabilirsin,ki sevgili olursan seninle birlikte olmak da isteyecektir kesin,ama evlilik ve sadakat zor bence.hatta evlilik bile zor deil de sadakat zor işte..bunu bi sekilde icinde biyerlerde bilirsen daha az kırılırsın ilerde.şahsi fikrim %99 boşa gidecek bir emegi kimseye vermezdim ben.

Kimmiş bu futbolcu ben de merak ettim.

ha bu arada beyefendi gece eglenmeyi sevmiyormuş biraz benide denedi gece hayatını sevmedigimi gece hayatını sevenleride ve çıkanları hiç sevmedigimi belirttim ortamın ne kadar bozuk oldugunu herkesin piyasa edinme gibi bi merakı oldugunu dile getiren bi konuşmasıda olmuştu çok tatlı degilmi ama yaaaa

bunu sadece futbolcular degil bütün erkekler yapıyor yorumuna katılıyorumm teşekkürler :)

bunu sadece futbolcular degil bütün erkekler yapıyor yorumuna katılıyorumm teşekkürler :)
İnsallah bu futbolcu istisna olur o zaman ) bence de gorus ama tek tavsiyem onunla cinsel anlamda biseyler yasama.cok rahat ve açık görüşlü bir insansan bile onunla birlikte olma bence.digerlerinden bir farkin olsun
Bol şans :))

zaten ailesine düşkü biri mutasıp bi aile :) bnde senin gbi düşünüyorum öle bişey olmasına izin vermem açık görüşlü bi insanım ama her birliktelikle bişeyler yaşanması gerektigini düşüncek kadar degl :)

Bence de görüş ama kalabalık bir yerse görüş ... Mutlaka birileri gorur bilmem ne diye kandirilma sakın ikili sakin bir yere gitme..

Ve sakın sakın arabasına binme yeni tanidigi birinin kendini eve birakmasina izin veren bir arkadasimin basina gelenleri biliyorum taksiye bin falan..

Zengin de olsa futbolcu da olsa zihniyeti ve karakterini bilemezsiniz aman diyim aklini uçurma heyecandan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
kim bu futbolcu? söz başkasına söylemem

açıkçası bende belli bir kariyere erişmiş insanların sosyal paylaşım sitelerinden ciddi adımlar atacağını düşünmüyorum.

tabi sizinki farklı olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…