- 11 Şubat 2014
- 1.210
- 1.328
- 158
Canım benim, bu kadar ünlü bir takımda futbolcu olan adamın idmanı olur, bilmem nesi olur, hangi ara görmüşte bulmuşta beğenmiş seni?
Sonuçta antrenmanları vss vs vs oluyor ve yoğun çalışıyorlar maçlara.
ne ara görmüşte nerden bulmuş acaba...
mesela bi arkadaşımız o kadar manken varken peşlerinde koşan varken inandırıcı gelmedin diye bi yorumda bulunmuş bundan bahsediyorum işte :)))
yok canım o eminimm :)
canım bi yerde görmemiş sadece fotograflardan bulmuş onu begenmiştim oda direk begenip yazdı ilk atak benden gelmişti ama yazıcagını tahmın etmiyordum açıkcası
bence güleceğine bu durumu sorgulamalısın.
o şartlara sahip olan bi adam neden instagramdan kız arıyor?
bunu sana yapan birinin(eğer gerçekten oysa ve yapıyosa) aynı şeyi pek çok kişiye de muhtemelen yaptığını hiç düşündün mü?
o durumda birinin internetten kız avlaması sana mantıklı geldiyse gerçekten ben başka bişey demiycem.
bence güleceğine bu durumu sorgulamalısın.
o şartlara sahip olan bi adam neden instagramdan kız arıyor?
bunu sana yapan birinin(eğer gerçekten oysa ve yapıyosa) aynı şeyi pek çok kişiye de muhtemelen yaptığını hiç düşündün mü?
o durumda birinin internetten kız avlaması sana mantıklı geldiyse gerçekten ben başka bişey demiycem.
dışardan öyle içini bilemicem
ayyy kıskananlar var sanırım. sanal alem artık hayatımızın ortasına oturdu. instagramdan kız bulmanın neresi basitlikmiş canıımm
ayyy kıskananlar var sanırım. sanal alem artık hayatımızın ortasına oturdu. instagramdan kız bulmanın neresi basitlikmiş canıımm
Benim gayet yakısıklı boylu poslu bır kocam var o yuzden kıskanmam soz konusu degıl ben payıma dusenle gayet mutluyum
yorumuma yroum yapmamanız gerekıyor forum kuralları gereği
bana göre evet basıtlık sen herseye sahıp olda tut ınstagramdan üşenme kız ayarla
olacak iş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?