tepki gelicek ama futbolcu..

Bu oyuncu Galatasaray'dan galiba, hatta defans oynuyor bence, dün maçta oynayan futbolculardan zaten çok azı bekar. Senin anlattığın profile de uyuyor sanki Tanış ne olacak, anlarsın zaten yüz yüze konuşunca nasıl bir insan olduğunu...

canım bi yerde görmemiş sadece fotograflardan bulmuş onu begenmiştim oda direk begenip yazdı ilk atak benden gelmişti ama yazıcagını tahmın etmiyordum açıkcası

mesela bi arkadaşımız o kadar manken varken peşlerinde koşan varken inandırıcı gelmedin diye bi yorumda bulunmuş bundan bahsediyorum işte :)))

bence güleceğine bu durumu sorgulamalısın.
o şartlara sahip olan bi adam neden instagramdan kız arıyor?
bunu sana yapan birinin(eğer gerçekten oysa ve yapıyosa) aynı şeyi pek çok kişiye de muhtemelen yaptığını hiç düşündün mü?
o durumda birinin internetten kız avlaması sana mantıklı geldiyse gerçekten ben başka bişey demiycem.

canım bi yerde görmemiş sadece fotograflardan bulmuş onu begenmiştim oda direk begenip yazdı ilk atak benden gelmişti ama yazıcagını tahmın etmiyordum açıkcası

Hayırlısı olsun o zaman.
tepki toplayacak bir durum yok bence ortada, kuruntu yapma.
Sen doğruyu söylüyorsan ve mutluysan, kimse neden mutlusun diye sormaz sana sonuçta.
Hayırlısı olur umarım...

Yabancı bir futbolcu eşini (mankendi) katalogdan beğenmiş,hala evliler.Bu tür şeyleri küçümsememek lazım ama tedbirli olmakta da yarar var.

İnstagramdan kız bulacak kadar basitmiş sanırım

o olduguna eminim ama aynı şeyi başkalarına yapıcagınıda düşünüyorum yani bnm haricimde güzel buldugu başkalarıda yazıyor olabilir.bu arada futbolcuları çok fazla büyütme gözünde derim çünki şahsen tanıdıgım futbolcular var gözde büyütülücek bişeyleri

iyi bir insansa neden olmasın

ayyy kıskananlar var sanırım. sanal alem artık hayatımızın ortasına oturdu. instagramdan kız bulmanın neresi basitlikmiş canıımm

yani insanlar mutlaka bi yerde bi şekilde tanışır bnde basitlik oldugunu düşünmüyorum açıkcası

Ne yani futbolcuysa adamin meslegi bu parasini burdan kazaniyor neticede insan ,karakterine bak canim sen...olmayacak diye bir sey yok ama sende futbolcu unlu diye etkilenmediysen tabiki..evlenmeden once bende biriyle gorusuyodum kiloluyum hesapet tiple alakasi yok uyunla alakali uyusamadigimizi dusunup bitirdik...ne ben ona unlu diye yapistim ne o benden unsuz kilolu bakimsiz diye kacti...sen istemezsen hic bir gazeteci seni bulamaz

Canım kendini fazla kaptırmana izin vermeden önce bir kamera, telefon ne bileyim bir şeyler iste bence
Hemen yüz yüze görüşme, dünya hali..

ayyy kıskananlar var sanırım. sanal alem artık hayatımızın ortasına oturdu. instagramdan kız bulmanın neresi basitlikmiş canıımm

Benim gayet yakısıklı boylu poslu bır kocam var o yuzden kıskanmam soz konusu degıl ben payıma dusenle gayet mutluyum
yorumuma yroum yapmamanız gerekıyor forum kuralları gereği
bana göre evet basıtlık sen herseye sahıp olda tut ınstagramdan üşenme kız ayarla
olacak iş değil

kim olduğunu merak ettim niyeyse
bence görüşün mankenler den neyiniz eksik sadece akıllı davranın o kadar

insanların tepki vermesini yadırgama, bu forumda bu tarz şeyler yazanlar oldu ama sonunda bişi çıkmadı, ya dalga geçiyorlardı ya da psikolojik hasta..
diyelim ki tüm yazdıkların doğru, adamda gerçek.. Ben olsam buluşurdum, oturup konuşmaktan bişi çıkmaz.
herkesin günahı boynuna ama ünlüler gittikleri mekanlarda ünlü olmayan, beğendiği kızlara da sarkabiliyor. özür dileyerek "Sarkabiliyor" diyorum, zira niyetlerinin ciddi olduğunu gören olmadı henüz. siz hiç ünlü ve ünsüz birlikteliği gördünüz mü?
buluşunca bi selfie foto çekmeyi unutma, ileride havan olur..

pardon yoruma yorum yapılmaması gerekir derken? benim böyle bir kuraldan haberim yok ta, biraz açabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…