Tepki vermek istiyorum ama nasıl

Aileye giren gelin senin gibi tantana yaparsa, ben o adamcağıza acırım valla.
Eğer sürekli verilirse her ay verilirse üstelik kendi harçlığı yokken verilirse, eder canım
Cebinde 50 tl de olsa sızın rızkınız 25 tl 25 tl olan kayıt parası bır vesile kimse rızkından fazlasını yiyemez çıkan 25 tl kardeşe gitmesede başka bişeye zaten gidecekti herkez kendi nasibini yer

25 lira icin bu kadar dirdir eden kadina ben olsam ben de soylemem bir sey.
Ya 25 lira be, 25 lira. Herif 25 liraya kendine corap da alabilirdi, disarda arkadasiyla bir yemek de yiyebilirdi, sigara da alabilirdi. 25 lira bu be. Cerez parasi. Yilda iki kere bu parayi kardesine verse ne olur, vermese ne olur. Ulan yemin ediyorum, herifler bu parayi denize atsa bu kadar tantana etmezsiniz, ama konu esin ailesi ya, hemen "rizkimii verdiii" diye aglarsiniz buralarda.
Kusura bakmayin da, 25 liraya bu kadar rizik mizik diye gurultu yapacak kadar kotuyse durumunuz, kaldiracaksiniz bir tarafinizi calisacaksiniz. Sen evde otur, ders calisiyorum ayagina adamin iki yakasi bir araya gelmesin, kardesine cerez parasi bile verince soylen dur. Yok oyle dunya.

Biri de daha nasil evde kavga cikarirsin diye bir paragraf akil vermis. Ya millet ucmus ha.

Ailesinin durumu iyi diyorsunuz ama kim 25 tl.ister ki baskasindan ihtiyaci olmasa?

Bazi arkadaşlar konu sahibini suclamis ama konu sahibi arkadas cimri bencil değil bence elimde olsa durumlari kotu olsa veririm diyor ama cebimde 15 lira var borcumuz cok demis kendiside okuyor ogrenciyim demis yani bir babada kizinin 25 lira okul parasini veremiyor mu durumu iyi oldugu halde bazi anneler babalar malesef boyle abiye yikiyorlar kimi kendi evini bile gecindirsin faturalarini odesin diyor karisina evine harcicagina bize harcasin diyor geline harcanan parayi istemiyor bu ailede oyle bir aile bana kalirsa este kendine vicdan yapiyor valla dicek cok sey var ama ben olsam acarim telefonu derim boyle boyle durumumuz yok sizde varsa bize verin derim yani olsa zaten verilir derim anlayış beklerim ama umarım düzelir

Bence bu kadar acimasiz yorum yapmayın bilmeden boyle seyleri ceken bilmez arkadas cebimde 15 kira var diyor napsin borc icin topladigi parayi dami versin boyle durumda oglundan para isteyen baba utansin ogluna yardim etcegi yerde siz belki gormemis olabilirsiniz ama oyle aileler varki durumu iyi olsa bile ogluna yukleniyor ustelik her firsatta gelini el gibi görüyor oglu esine para harcasa kiskaniliyor istenmiyor konu sahibinin durumu iyi olsa esinin ailesinin kotu olsa yardim edilir bide suna inanin durumu kotu olan bir insan boyle rahat para dilenemez bilip bilmeden oturdugunuz yerden yazmak kolay herkes yasadigini bilir !

Ya lütfen rica edicem, bana 25 lira için bu kadar uzun yorum yapmayın. Gülesim geliyor. Adamın ailesi isterse multimilyoner olsun, bu adam kendi isteğiyle 25 lira kardeşine veremez mi ufak da olsa bu da abisinden olsun diye ? Bu konu yorum yapmaya değmez. Yok 25 lira bu konu sahibinin hayatında kritik bir paraysa, olmazsa aç kalıyorsa, bunun cevabı için üstteki yorumumu tekrar okuyun.

Uzun yorum istemiyorsaniz size kisa yorum yapaayim siz daha hayatin cilvesini yasamamissiniz ve zorluk nedir gormemisiniz yasarsaniz bir gun hatirlarsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…