cnm malesef bende bu durumdan muzdaripim.....biz napalım sıkalım onlar aileye akıtsınlar.....oğlum 6 aylık daha üzerine doğru dürüst bişey almadık herşey hediye geldi yatağını bile kaynımdan aldık tutumlu olmak adına ama bende doyasıya gidip çocuğuma alışveriş yapmak istiyorum , kaynım arar tamam abi annesigil gelir bütün özelde ve devlette ne masrafları varsa hastaneler için karşılanır....ben faturalı hat kullanmazdım tutumlu olmak adına köntör almaz annesinin faturasını öder.....daha neler neler sayfa yetmez yazsam başta bana söylerdi yada duyacağım şekilde bu durumlar konuşulur kime ne verecek bilirdim ne zaman ailenin durumu kötü değil abini anlarım ama kime ne verirsen benim rızkımıda paylaşıyorsun ve ben helal etmezsem helal olmaz dedim o zamandan bu yana gizli saklı da olsa eskisi gibi akıtmasada veriyor.....Hayır aile durumu kötü olsa yine anlayışlı olurum ama inankv hanım 1 valizle gelip burda 3 valizle döner gidene kadar alışveriş benim akıllı kocamda onlar gidene kadar ellerini ceplerine sokturmaz ....braz düzeldi şükür enayi yerine konduğunu bazen anlasada, onlar ailem olmasada yaparım müşkül durumdakilere yardımcı olurum diyor gelde çıldırma..Kızlar selam
Eşim dün babasıyla konuşuyordu babasına "haa evet yarın son.yaparsınız "dedi ama ben anladım rahat konuşamadığını.teli kapadı bi şey söylemedi.Benim de işim vardı soramadım.
Az önce teline baktım ve açıköğretim lisesi kayıt yenileme bugün son günmüş.
Kız kardeşi okuyor.kendi telini vermiş kuruma ona gelio msj.Ve iki üç gündür evde.dışarı Çıkmam lazım. nie die sorduğumda da arkadaşlarla görüşcez diodu.Ama bunun içinmiş.o gidip yapcak kaydı.25 tl.
Şimdi soruna gelirsek.dönem başında da o yapmıştı ve benden saklamıştı.Yine saklıyor.
Ve ben şuan öğrendim çok sinirlendim.Bi sürü borcumuz var.para biriktiriyoruz.gidip ordan harcayacak.halbuki daha dün dedim maaşa kadar paraya dokunma bitecek çeke çeke.tamm diyodu.
Benim kızacağımı bildiği için gidip bugün gizlice yapacak.
İlk defa yapsa sorun etmem
Tabii yap derdm.Ama daha önce de böyle bi kaç şey yapıyo ve tutarın bi önemi yok bana hiç danışma zahmetinde bulunmuyor.Çünkü durumumuz dar.Ayrıca benim de rızkım o paranın içinde.benim de rızamı alması gerekmez mi.
Ailesi böyle her ay arıyor bi şey için para istiyor.durumları gayet ii.Ben çoğu zaman engel oluyorum vermemesi için ama çok zor durumda olduklarını görsem ben kendim veriyorum.o ise beni bencillikle suçluyor.2 kredimiz var kiradayız.kpss öğrencisiyim.çalışmıyorm.Şuan cebinde 15 lira harçlığı tek var.Ama o kendini çok zengin görüyor.Ben dün bişey istedim.paramız yok diyor.ama kardeşinin kaydına gelince var.
Şuan çok kızgınım.Böyle gizli saklı olur mu hiç ya.ben nasıl güveneceğim ona.çarşıya çıksın güzel bi mesaj atıp fırça çekmeyi düşünüyorum. Ama ne yazsam bilmiyorum :-(
Artık sıkıldım ailesinin bitmek bilmeyen isteklerinden
Mesela her ay neyi bahane ediyorlar, onlar kaç TL ? Eşin mi saf sen mi cinsin çözemedimAilesi böyle her ay arıyor bi şey için para istiyor.durumları gayet ii.Ben çoğu zaman engel oluyorum vermemesi için ama çok zor durumda olduklarını görsem ben kendim veriyorum.o ise beni bencillikle suçluyor.
Kızlar selam
Eşim dün babasıyla konuşuyordu babasına "haa evet yarın son.yaparsınız "dedi ama ben anladım rahat konuşamadığını.teli kapadı bi şey söylemedi.Benim de işim vardı soramadım.
Az önce teline baktım ve açıköğretim lisesi kayıt yenileme bugün son günmüş.
Kız kardeşi okuyor.kendi telini vermiş kuruma ona gelio msj.Ve iki üç gündür evde.dışarı Çıkmam lazım. nie die sorduğumda da arkadaşlarla görüşcez diodu.Ama bunun içinmiş.o gidip yapcak kaydı.25 tl.
Şimdi soruna gelirsek.dönem başında da o yapmıştı ve benden saklamıştı.Yine saklıyor.
Ve ben şuan öğrendim çok sinirlendim.Bi sürü borcumuz var.para biriktiriyoruz.gidip ordan harcayacak.halbuki daha dün dedim maaşa kadar paraya dokunma bitecek çeke çeke.tamm diyodu.
Benim kızacağımı bildiği için gidip bugün gizlice yapacak.
İlk defa yapsa sorun etmem
Tabii yap derdm.Ama daha önce de böyle bi kaç şey yapıyo ve tutarın bi önemi yok bana hiç danışma zahmetinde bulunmuyor.Çünkü durumumuz dar.Ayrıca benim de rızkım o paranın içinde.benim de rızamı alması gerekmez mi.
Ailesi böyle her ay arıyor bi şey için para istiyor.durumları gayet ii.Ben çoğu zaman engel oluyorum vermemesi için ama çok zor durumda olduklarını görsem ben kendim veriyorum.o ise beni bencillikle suçluyor.2 kredimiz var kiradayız.kpss öğrencisiyim.çalışmıyorm.Şuan cebinde 15 lira harçlığı tek var.Ama o kendini çok zengin görüyor.Ben dün bişey istedim.paramız yok diyor.ama kardeşinin kaydına gelince var.
Şuan çok kızgınım.Böyle gizli saklı olur mu hiç ya.ben nasıl güveneceğim ona.çarşıya çıksın güzel bi mesaj atıp fırça çekmeyi düşünüyorum. Ama ne yazsam bilmiyorum :-(
Artık sıkıldım ailesinin bitmek bilmeyen isteklerinden
Canım sende bu kadar fedakarlik yapma. yemeyenin malını öyle bi güzel yiyolarki ben şimdi istediğim gibi geziyorum alıyorum kızıma herşeyin en iyisini almaya, yapmaya çalışıyorum bende senin gibiydim ilk bi sene baktım ben fedakarlik yaparken kendimce gidio para Allah var eşimde istediğimi alırdı ama diyodum sıkısmayalım, gerek yok. Baktım olmuyor harcamaktan para kalmıyor verecek :))cnm malesef bende bu durumdan muzdaripim.....biz napalım sıkalım onlar aileye akıtsınlar.....oğlum 6 aylık daha üzerine doğru dürüst bişey almadık herşey hediye geldi yatağını bile kaynımdan aldık tutumlu olmak adına ama bende doyasıya gidip çocuğuma alışveriş yapmak istiyorum , kaynım arar tamam abi annesigil gelir bütün özelde ve devlette ne masrafları varsa hastaneler için karşılanır....ben faturalı hat kullanmazdım tutumlu olmak adına köntör almaz annesinin faturasını öder.....daha neler neler sayfa yetmez yazsam başta bana söylerdi yada duyacağım şekilde bu durumlar konuşulur kime ne verecek bilirdim ne zaman ailenin durumu kötü değil abini anlarım ama kime ne verirsen benim rızkımıda paylaşıyorsun ve ben helal etmezsem helal olmaz dedim o zamandan bu yana gizli saklı da olsa eskisi gibi akıtmasada veriyor.....Hayır aile durumu kötü olsa yine anlayışlı olurum ama inankv hanım 1 valizle gelip burda 3 valizle döner gidene kadar alışveriş benim akıllı kocamda onlar gidene kadar ellerini ceplerine sokturmaz ....braz düzeldi şükür enayi yerine konduğunu bazen anlasada, onlar ailem olmasada yaparım müşkül durumdakilere yardımcı olurum diyor gelde çıldırma..
Birikmiş paramız var bu ay sonu bi borcumuz var ödememiz gerekiyor ordan harcıyoreşinizin kayıt yaptırdığını bilmiyorsunuz bile,babasına yaparsınız demiş zaten,nereden biliyorsunuz kayıt yaptırmak için çıktığını,cebinden 15 tl varken 25 tl nasıl ödeyecek hem.ihtimaller üzerine eşinizle niye aranızı bozmak için uğraşıyorsunuz.
kesinlikle haklısın şimdiki aklım olsa en baştan yapardım ancak 3 yıl sabredebildim bu sömürüye......benim komşum geldi bir gün bende bişey için tutumlu olduğumu hissettirmişim demekki bana bakıp kocanın iki tabağı varsa birini kıracaksın yoksa yaranamazsın demişti ne kadar gereksiz laf diye bakakalmıştım şimdi çok iyi anlıyorum ne demek istedi...Canım sende bu kadar fedakarlik yapma. yemeyenin malını öyle bi güzel yiyolarki ben şimdi istediğim gibi geziyorum alıyorum kızıma herşeyin en iyisini almaya, yapmaya çalışıyorum bende senin gibiydim ilk bi sene baktım ben fedakarlik yaparken kendimce gidio para Allah var eşimde istediğimi alırdı ama diyodum sıkısmayalım, gerek yok. Baktım olmuyor harcamaktan para kalmıyor verecek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?