Tepkiniz nasıl olurdu?

Size pasta almıyor ama arkadaşının evine giderken pastayı o mu alıp götürüyor sanki, o almıyordur, iş arkadaşlarını seviyor, onlarla eğleniyor ve herkes gittiği için o da gidiyor tabiki bence, oraya gidince, pastasını alıyor, orada sürekli börek poğaça yiyor yada foto çekimini illa o istiyor diye bir şey yok. Herkes hadi fotoğraf çekelim deyince , topluluk içinde duruyordur, ben çekilmem mi diyecek? Siz de gidin eşinizle bundan sonra.

Eşim beni almamazlık etmezdi. Ben orada olsam ben de aralarında olurdum zaten.

Canım ikincide yazdım zaten ildışı olduğunu gözden kaçırmışım diye. Amacım eşine kulp bulmak değil aksine seni rahatlatmaktı. Ama terslenmek hoşuma gitmedi .

İş yerinde 4 bayanız. 2 siyle konuşmuyorum

Sorun onun eğlenmesi kesinlikle değil, ben de illa ki birşeyler bulabilirim dışarda yapacak. Arkadaş ortamında bu denli mutlu görünen adamı ben niye bu kadar mutlu edemiyorum diye kendimi sorguluyorum aslında..

yaklaşık 10 yıldır çalışıyorum. 3 yıl özelde 7 yıl da devlette.
ortalama 6 ayrı yerde çalıştım.
bayanlı erkekli kimsenin evinde toplanıp kutlamalar yapmadık.
ha işyerinde pasta falan kesilir öğle arası birlikte yemeğe gidilir ama o kadar.
evli ortam olunca eşli şekilde gidip geliriz.
bu işte bir bit yeniği var. yoksa da eşinde bir sorun var. yani sen haklısın.

Sorun onun eğlenmesi kesinlikle değil, ben de illa ki birşeyler bulabilirim dışarda yapacak. Arkadaş ortamında bu denli mutlu görünen adamı ben niye bu kadar mutlu edemiyorum diye kendimi sorguluyorum aslında..

Bak arkadaşım bu durumu kendi kendine düşünerek bi yere varamazsın. Sana kendimden örnek vereyim. Eşim kadin erkek karışık spor salonuna gidecekti ben karşıyım böyle durumlara, o zaman bende kursa gidecem dedim adam şok oldu. Saniyordu ki evde oturup onu beklycem. Sende dışarı çıkınca adam bi noluyoruz diyecek sende orda durumu anlatacaksın. Anlayacağını umuyorum.
Bi de biz burda her ne kadar seviyor sevmiyor desek boş sen biliyosundur hissediyosundur. Sevdiğine inaniyosan acik acik konus bu durumu

Eşinizin yanina gitseniz sizde o gruba dahil olsanız?

Ne iş yapıyor?

Acaba üniv yıllarını arkadaş ortamını mi özledi şimdi yakaladı da tadını mi çıkarıyor diye düşünüyorum ben.... olabilir neden olmasın

Daha önce hiç iş arkadaşlarıyla öyle samimiyeti var mıydı?

valla ben de iş arkadaşlarımı çok severdim, bir çok ekiple çalıştım, samimi ortamlar kurduk.

ama bana da haftada bir ev ziyareti kısırlar börekler pastalar biraz abartı geldi.
sonuçta tüm gün işte gördüğüm insanlarla bir de iş dışında neden sürekli görüşeyim ki, arada bir elbette olur ama.
iş dışında daha çok kendime aileme iş dışındaki arkadaşlarıma veya hatta eski iş arkadaşlarıma zaman ayırırım.

ayrıca karısıyla sosyal yaşamı çok olmayan kişilerin iş yerinde bu fazla sosyallikleri de rahatsız edici diye düşünüyorum.

Mesele arkadaslariyla toplanip bulusmasi degil aslinda. Her ne kadar evli insanlarin bu tur ortamlarda esleriyle bulunmasi gerektigine inansam da.
Mesele evindeki esine bu kadar ilgi gostermemesi.
Sanki arkadaslariyla olmak esiule olmaktan daha mutlu ediyor kendisini.
Acik acik sorabilirsin "benimle olmaktan mutsuz musun" diye.

Çocuğunuz var mı bilmiyorum fakat ben olsam o yokken ben de dışarı çıkar arkadaşlarımla eğlenir veya spora falan gider foto paylaşır gözünün içine sokardım..

İş yerinde 4 bayanız. 2 siyle konuşmuyorum

Hah cok guzel ozetlemissin bak erkekler sorunlu degiller isyerinde. Kadinlarin buyuk cogunlugu bir garip nedense

pabucumun kenarları

yıllarca tek bir kadın yüzü görmeden çalıştım.
saçma sapan erkek muhabbetlerine iştirak ettim.
en sonunda yöneticime dedim, ben mülakatlarda torpil yapacam, bana kadın lazım
yönetici cv gönderiyor, bunlar arasından seçin mülakata çağıracaklarımızı diye, hiç cv lere bakmadan kadınların adını yazıp gönderiyorum falan.
en sonunda aldık bir kadın mühendis.
amaniiin, pek bir sevdim pek bir sevdim, hemi de genç çıtır çıtır.
ama ayırdılar gene bizi

demem o ki, kıymet bilin azıcık, pis erkekler

Işyerine bağlı bence. Bizim işyerine yeni yönetici geldi. Çalışanlar arasında diyaloğu güçlendirmek için sürekli aktivite yapıyor. Öyle eğitim görmüş. Ben gelemem de denmiyor, adam yönetici sonucta. Eğlenceli de oluyor bazen.

Bilmedim belki birbirlerini cok seviyorlardir diye dusundum acikcasi. Ben ayda bir kere gorusuyorum isten ayrildigim halde ama hala ayni yerde calisanlara bakiyorum hafta ici beraber calistiklari yetmiyor herhalde hafta sonu da bir yerlerde yemeklerde falanlar. Demek ki memnunlar hallerinden

Esli gorusmeler de yapiyorlar hatta. Ben konu sahibini biraz uzak buldum belki de ondan

Hahaha yaaa isyerlerindeki butun psikolojik savaslar,kariyer koltuk muhabbetleri hep kadinlardan kaynaklaniyor yahu. Birbirinin kuyusunu kazanlar ama yuzune ay caniiiiim ayakkabini nerden aldin sana ne kadar yakismis dur bakayim cildin de isil isil ne kadar guzelsin diyenler de hep kadin guldugume bakma uzulerek soyluyorum ya. 2500 personelin 1/3u erkekti, mumla arardik erkek yoneticiyi ama yok malesef denk gelmediydi.

Hayır bu durum her iş yerinde olan bir şey değil hatta profesyonel insanlar iş dışında görüşmezler yoksa arkadaş olunuyo üs alta işle ilgili rica ettiğinde alınmalar darılmalar arada o grupta sevgili olanlar oluyo şakalar bazıları işten kaçar sevmediğim ortamlar iş arkadaşı orda kalır çıkarsın gidersin. Her iş yeri böyle değil yani. Eşim yapsın istemem. Sorun değil diyen de olur da benim düşüncem bu yönde ne ben ne eşim için hayır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…