- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
Eşim beni almamazlık etmezdi. Ben orada olsam ben de aralarında olurdum zaten.
İş yerinde 4 bayanız. 2 siyle konuşmuyorumBozmayin zaten moralinizi. Is arkadasinin kadink erkegi olmaz ki. Dusunun gunde 8 saat onlari goruyor illa ki arkadasi olacaktir. Kadinlar kadar degisik dusunceleri yok mesela karisini diger is arkadaslarindan kiskanmazlardi. Ben kadinlarla calismaktansa erkeklerle calismayi tercih ederdim inanin kaprisleri yok, alinganliklari yok,halden anlarlar. Musterisi de tedarikcisi de calisma arkadasi da erkek olabilirdi sorun yasamadim hic biriyle de esleriyle de. Hatta esleri de cok hos insanlar ki kadin evde borek acmis vermis kocasina al bunu ikram et arkadaslarina diye.
Sorun onun eğlenmesi kesinlikle değil, ben de illa ki birşeyler bulabilirim dışarda yapacak. Arkadaş ortamında bu denli mutlu görünen adamı ben niye bu kadar mutlu edemiyorum diye kendimi sorguluyorum aslında..Sende sorun yok sorun eşinde. O orda eğleniyorsa sende eğlen onun dışarıya çıktığı günlerde sende çık evde durursan daha çok takarsın kafaya. Esin dönünce de ne doğum günü ne pasta ne börek kendini yorduguna değmez
Terslemedim sizi Estağfirullah. Yanlış anladınız. Sadece cevap verdim beni de götürürdü diyeCanım ikincide yazdım zaten ildışı olduğunu gözden kaçırmışım diye. Amacım eşine kulp bulmak değil aksine seni rahatlatmaktı. Ama terslenmek hoşuma gitmedi .
Hah cok guzel ozetlemissin bakİş yerinde 4 bayanız. 2 siyle konuşmuyorum
Peki o halde :)Terslemedim sizi Estağfirullah. Yanlış anladınız. Sadece cevap verdim beni de götürürdü diye
Sorun onun eğlenmesi kesinlikle değil, ben de illa ki birşeyler bulabilirim dışarda yapacak. Arkadaş ortamında bu denli mutlu görünen adamı ben niye bu kadar mutlu edemiyorum diye kendimi sorguluyorum aslında..
Boyle ortamlar her is yerinde var ama. Alinmaniz yersiz bence. Dun sosyal medyadan gordum bizim eski isyerinde erkekler birlesip kadinlara kahvalti ismarlamislar isyerine. Hediyeler cicekler almislar. Ev baska is baska bence siz disaridakilere evdeki ortaminizdan memnuniyetsiz oldugunuz icin takmissiniz. Ama ben de evde pasta borek yemem. Ikram edilirse azicik alirim. Almasam da ortama uyarim
İş yerinde 4 bayanız. 2 siyle konuşmuyorum
Hah cok guzel ozetlemissin bakerkekler sorunlu degiller isyerinde. Kadinlarin buyuk cogunlugu bir garip nedense
Bilmedim belki birbirlerini cok seviyorlardir diye dusundum acikcasi. Ben ayda bir kere gorusuyorum isten ayrildigim halde ama hala ayni yerde calisanlara bakiyorum hafta ici beraber calistiklari yetmiyor herhalde hafta sonu da bir yerlerde yemeklerde falanlar. Demek ki memnunlar hallerindenvalla ben de iş arkadaşlarımı çok severdim, bir çok ekiple çalıştım, samimi ortamlar kurduk.
ama bana da haftada bir ev ziyareti kısırlar börekler pastalar biraz abartı geldi.
sonuçta tüm gün işte gördüğüm insanlarla bir de iş dışında neden sürekli görüşeyim ki, arada bir elbette olur ama.
iş dışında daha çok kendime aileme iş dışındaki arkadaşlarıma veya hatta eski iş arkadaşlarıma zaman ayırırım.
ayrıca karısıyla sosyal yaşamı çok olmayan kişilerin iş yerinde bu fazla sosyallikleri de rahatsız edici diye düşünüyorum.
Hahaha yaaa isyerlerindeki butun psikolojik savaslar,kariyer koltuk muhabbetleri hep kadinlardan kaynaklaniyor yahu. Birbirinin kuyusunu kazanlar ama yuzune ay caniiiiim ayakkabini nerden aldin sana ne kadar yakismis dur bakayim cildin de isil isil ne kadar guzelsin diyenler de hep kadinpabucumun kenarları
yıllarca tek bir kadın yüzü görmeden çalıştım.
saçma sapan erkek muhabbetlerine iştirak ettim.
en sonunda yöneticime dedim, ben mülakatlarda torpil yapacam, bana kadın lazım
yönetici cv gönderiyor, bunlar arasından seçin mülakata çağıracaklarımızı diye, hiç cv lere bakmadan kadınların adını yazıp gönderiyorum falan.
en sonunda aldık bir kadın mühendis.
amaniiin, pek bir sevdim pek bir sevdim, hemi de genç çıtır çıtır.
ama ayırdılar gene bizi
demem o ki, kıymet bilin azıcık, pis erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?