Tepkiniz nasıl olurdu?

entrika en bi sevdiğim
valla ben seviyorum soğuk savaş, buzda dans
sabah akşam futbol konuşan organizmaları yeterince çektim

Her iş yerinde boyle birsey olmuyor. Hele gecici biyerse eşim hayatta bu kadar icli dişli olmazdi. Kimse kimsenin evine gidip gelmez, disarda buluşmaz. Bazen ogle yemegi yerler sadece.
Bazi işyerleri etkinlik duzenliyor zaten kaynasmak icin vs. Ama bu evde kisir, pogaca gunleri yapmak, dogum gunu kutlamak hic duymadim. En fazla is yerinde bir pasta kesilir. Ilgincmis.

8 martta bi müdürüm ellerinde güllerle gelip tüm kadın çalışanları teker teker tebrik edip gul verdi. Beraber yemek te yeriz çay da iceriz, Yeri gelir şampanyalar patlar.. Eşimden daha çok gordugum iş arkadaşlarım var VE münkün olduğunca keyiflendirmeye calisiyoruz ortamı.. Benim eşinde çok normal karşılar haliyle.. Sizde anlayışla karşılamanız gereken bi durum haliyle diye dusunuyorum

Ben sizi sevmedigini ve uzak oldugunuzu dusundum
Ben normal buluyorum dinamikler farkli olsada ailemden cok gorustgum insanlar ile illaki farkli samimiyetler oluyor
Benim is yerimde farkli gruplar var
Esimin is yeri dede var bende tanistim
Sizde ortama dahil olmayi deneyin istemezse o zmn tepki verin
Belki sizde seversiniz

Ve o cicek alan erkeklerin esleri normalmi karsilamiski acaba?

Kendimi dusundum bi anda esimin arkadaslarina kahvalti hazirlayip cicek aldiginida. Simdiden sinirlendim.

Ve o cicek alan erkeklerin esleri normalmi karsilamiski acaba?

Kendimi dusundum bi anda esimin arkadaslarina kahvalti hazirlayip cicek aldiginida. Simdiden sinirlendim.
Elbette normal karsiliyorlar,zaten durum normal. Kadin evden kek borek yapmis kocasinin eline vermis hadi goturun yiyin hep beraber diye,cicegi mi dert edecek? Cok hos insanlarla calisiyorduk,kkyi okudukca mumla ariyorum hepsini de eslerini de valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…