- Konu Sahibi alaraberen
-
aslında eşim karşılaşmadı.kayınvalidem karşılaşmış birbirlerine no lar vermeler.görüşmeler asında o kişi evli ama eşimi sorup rüyasında gördükten sonra kaynanamı arayıp eşimi sorması beni rahatsız etti.kaynanam bunu anlatmadı direk bana ama kulağma geldi.eşim karşılaştıklarını biliyor eşime onu gördük dediler.eşimi görürsse muhakkak laf atıp konuşmak istiyecektir.çünkü halini hatrını sorduğuna göre bu fırsatıda arıyordur.eşime sende annenler gibi karşılaşırsan konuşurmusun dedim selamını alırım dedi.kız eşimin konuşmasından yüz bulur yine görüşmek isteyebilir.erkek arkadaşı çok olan birisiymiş eşime arkadaş gibi yanaşabilir.3 sene çıkmışlar kız eşimi çok seviyormuş.eşime güveniyorum selamda olsa katlanamam.olsun yinede aralarında birşey geçmiş sevgili olmuşlar
kızlar eşinizle görücü usulü evlenmiş olsanız.eşinizin sizden önce çıktığı kızla seneler sonra karşılaştıktığında kızın selamına karşılık verip konuşmasına tepkiniz ne gibi olur?
Kızlar eşinizle görücü usulü evlenmiş olsanız.eşinizin sizden önce çıktığı kızla seneler sonra karşılaştıktığında kızın selamına karşılık verip konuşmasına tepkiniz ne gibi olur?
Öncelikle siz eşinize güvenmiyorsunuz. Olmamış bir şey hakkında yorum istiyorsunuz. Daha eşiniz o kadınla karşılaşmamış, selamlaşmamış siz selamlaşsa ne olur derdindesiniz.
Bakalım böyle bir olay olacak mı? Doğmamış çocuğa don biçmek sizinki. Eşinize güveniyorsanız bir selamın üstünde bu kadar durmanıza gerek yok. Unutmayın aldatma tek taraflı olmaz, kadın eşinize sırnaşsa bile eşinizde iş biter.
insan sevdiğini kıskanır bunun güvenip güvenmemekle alakası yok.
ben eşim tutupta kızlan tekrar sevgili olurmu acaba demiyorum.yapacağını zannetmiyorum karşılaştığı zaman konuşmasın onunla konuşmaya mecbur değil.kimilerinle istemesekte konuşmak için mecbur kalıyoruz.yolda geçen hiç tanımadığı bir kadınla nasıl pat diye konuşmuyorsa oda herangi biri gibi konuşmasın.biz kadınlar yapsak eşlerimiz ne düşünür iyi yaptınmı der.iyiki konuştunmu der.benim sevgilim hiç olmadı olsaydıda konuşmazdım.neden konuşayım görmemezlikten gelirim duymamazlıktan gelir yoluma devam ederim.yuvamın huzuru niye kaçsın eşimin içine neden şüpe düşüreyim.
Kızlar eşinizle görücü usulü evlenmiş olsanız.eşinizin sizden önce çıktığı kızla seneler sonra karşılaştıktığında kızın selamına karşılık verip konuşmasına tepkiniz ne gibi olur?
Eğer kızın selamına karşılık vermeyip mal gibi yürüyüp gitseydi.Nasıl bir odunla evlenmişim ben böyle derdim herhalde,ne tepkisi vercem selam vermekten ne çıkar.
Ha eğer selamlaşıp sonra da laubali laubali konuştuysa o başka tabi.
gayet normal bi durum kendisi de selam verebilir..ben bunda bir sakınca görmüyorum şahsen...biraz medeni olmak lazım
ilk yorumum buydu. tabiki kısım kısım, cümle cümle olayın ayrıntılarını gıdım gıdım öğrendiğimiz için....o sırada yanındamıydım değilmiydim ona bakarım.
yanındaysam yüzüme en sevimli halimi takınır eşimin elini tutuyorsam kolundaysam vs ise istifimi bozmadan konuşmalarını dinlerdim.
eğer yanında değilsem ve bana olay başka bir zaman anlatıldysa eşimin doğru söyleyip söylemedğinin tepkisini ölçerek olayı dinlerdim.
belki görücü usulü evlilikten ötürü farklı düşüncelere sevketmiş olabilir seni ama bence iyi giden bir evliliğin varsa hiçççççç canını sıkma derim
aslında eşim karşılaşmadı.kayınvalidem karşılaşmış birbirlerine no lar vermeler.görüşmeler asında o kişi evli ama eşimi sorup rüyasında gördükten sonra kaynanamı arayıp eşimi sorması beni rahatsız etti.kaynanam bunu anlatmadı direk bana ama kulağma geldi.eşim karşılaştıklarını biliyor eşime onu gördük dediler.eşimi görürsse muhakkak laf atıp konuşmak istiyecektir.çünkü halini hatrını sorduğuna göre bu fırsatıda arıyordur.eşime sende annenler gibi karşılaşırsan konuşurmusun dedim selamını alırım dedi.kız eşimin konuşmasından yüz bulur yine görüşmek isteyebilir.erkek arkadaşı çok olan birisiymiş eşime arkadaş gibi yanaşabilir.3 sene çıkmışlar kız eşimi çok seviyormuş.eşime güveniyorum selamda olsa katlanamam.olsun yinede aralarında birşey geçmiş sevgili olmuşlar
konunun medeniyetle ne ilgisi var? kıskanmak ya da kıskanmamak mediniyet göstergesi mi? bence değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?