- Konu Sahibi alaraberen
-
o zaman ya sende bi gariplik var ya bizde..daha olmamış birşey için kuruntu yaptığını ve kıskandığını düşününce senin bizimle dalga geçtiğin ihtimali daha yüksek sanki.[/QUOTE
eşi tarafından olan bir olay yok haklısınız.lakin eski sevgili aileden haber almaya baslamıs..telefonlar falan alınmıs..ondan işkilleniyor bu kız anlasanıza!! haa oturup kaynanasıyla konus derseniz ne ala!!ama azcık sinirini anlamaya calısın!
evet eşim tarafından birşey yok ama eşimin ailesinle uzun seneler sonra görüşmeye başlayınca neden görüşme çabasında eşime yakınlaşmak ,istiyor diye düşünüyorum.belki arkadaşca yaklaşmak istiyor belkide aklı var bilmiyorum ne olursa olsun evli barklı kadın otursun oturduğu yerde.kocasınla çocuklarınla ilgilensin.
yorumlara göre çoğu kişi eşinin eski sevgilen görüşmesini istiyor .eee ne diyelim başa gelirse hiç zannemiyorum kadınlar buna tepkisiz kalsın
yorumlara göre çoğu kişi eşinin eski sevgilen görüşmesini istiyor .eee ne diyelim başa gelirse hiç zannemiyorum kadınlar buna tepkisiz kalsın
Ne tür evlenmiş olursam olayım, eşimin benden önceki yaşamı beni ilgilendirmez. İnsan geçmişini evlendi diye yok mu sayacak? Ne var bunda oturup çayda içebilir arada telefonlaşabilirde.
Eğer onunla devam etmek isteseydi ederdi, benimle devam ettiğine göre sorun yok.
bir selam vermeden görüşmeye çevirdin muhabbeti hepimizi de ekstra larç yaptın helal olsun...
hatta arada onunla arada benimle falan da devam edebilir.
ne çıkar caanım!
önemli olan en son benimle devam etmesi.
çok komiksiniz ya, sizi modern sizi... :)
ustunuze alnmayın..kızcagız telefonda da gorusebilir cay da içebilir diyenlere kızıyor..siz buna izin vermiyorsanız sorun yok ustunuze alınmayın..
Kızlar eşinizle görücü usulü evlenmiş olsanız.eşinizin sizden önce çıktığı kızla seneler sonra karşılaştıktığında kızın selamına karşılık verip konuşmasına tepkiniz ne gibi olur?
Ne tür evlenmiş olursam olayım, eşimin benden önceki yaşamı beni ilgilendirmez. İnsan geçmişini evlendi diye yok mu sayacak? Ne var bunda oturup çayda içebilir arada telefonlaşabilirde.
Eğer onunla devam etmek isteseydi ederdi, benimle devam ettiğine göre sorun yok.
Kızlar eşinizle görücü usulü evlenmiş olsanız.eşinizin sizden önce çıktığı kızla seneler sonra karşılaştıktığında kızın selamına karşılık verip konuşmasına tepkiniz ne gibi olur?
Siz hangi zamanda yaşıyorsunuz? bu kadar rahat bi görüş beni çok şaşırttı valla.. bu kadar sessiz tepkisiz kalmakta hiç iyi değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?