tepkiniz ne olur?

Şimdi eski sevgili benim kocamı niye rüyasında görüyor ? Bi de dönüyor kayınvalidemi arayıp anlatıyor.. Benden de medeni olmam bekleniyor öyle mi ha ha ha ! Yerim ben o eski sevgiliyi.. Çiğ çiğ hem de.. Uyurken de kıçını bi örtsün de saçma sapan rüyalar görmesin..

eşin selamı verdimi yoksa aldımı ben işin bu kısmıyla ilgilenirdim ,ama konuşmasını da hoş karşılamazdım açıkcası

gayet normal karşılardım
geçmiş gitmiş, olmuş bitmiş
eşime güveniyorum ki evlenmişim
o sadece eski olmakla kalmış
bense eşi..
kıskanacağım bi durum değil.

yorumlara göre çoğu kişi eşinin eski sevgilen görüşmesini istiyor .eee ne diyelim başa gelirse hiç zannemiyorum kadınlar buna tepkisiz kalsın

yorumlara göre çoğu kişi eşinin eski sevgilen görüşmesini istiyor .eee ne diyelim başa gelirse hiç zannemiyorum kadınlar buna tepkisiz kalsın

yapılan yorumları böylemi anladın:44:
derdin selamlaşma değilmiydi,ne zaman görüşmeye döndü

bir selam vermeden görüşmeye çevirdin muhabbeti hepimizi de ekstra larç yaptın helal olsun...

hatta arada onunla arada benimle falan da devam edebilir.
ne çıkar caanım!
önemli olan en son benimle devam etmesi.

çok komiksiniz ya, sizi modern sizi... :)

bir selam vermeden görüşmeye çevirdin muhabbeti hepimizi de ekstra larç yaptın helal olsun...

ustunuze alnmayın..kızcagız telefonda da gorusebilir cay da içebilir diyenlere kızıyor..siz buna izin vermiyorsanız sorun yok ustunuze alınmayın..

hatta arada onunla arada benimle falan da devam edebilir.
ne çıkar caanım!
önemli olan en son benimle devam etmesi.

çok komiksiniz ya, sizi modern sizi... :)

sizi kıskanç sizi , siz benden de komiksiniz :)

Arkadaş bize ne yaprdınız demiş, kendi yapacağımı yazmışım. Size de beni yargılamak düşmüş, üstelik ne haddinize ise.

Ben arada onunla arada benimle demiş miyim yada imamı etmişim, sevgili Türkçesi kıt arkadaşım. Türkçem kıt değil diyorsan da o zaman başka şey denir !!!

ustunuze alnmayın..kızcagız telefonda da gorusebilir cay da içebilir diyenlere kızıyor..siz buna izin vermiyorsanız sorun yok ustunuze alınmayın..

Diyen benim hem niye kızıyor haddine mi düşmüş kızmak !!! Ne yapardınız demiş, bizde yazmışız. İşine gelmeyene kızmakta, laf sokmakta yeni moda oldu. Her görüşe açık değilse soru sormayacaklar. Yada görüşlere saygılı olmayı öğrenecekler.

Ne demek siz buna izin vermiyorsanız alınmayın, haaa izin verende kocasını peşkeş çekiyor sizin nazarınızda demek.

geçmişiyle yargılamam, ama aynı şekilde benim başıma geldiğinde vereceği tepkiden sonra değişirim :)

herkesin tavrı düşüncesi başkadır.. ben bırak eski sevgilisini akrabası dahi olsa selamlaşmasına laubali konuşmasına kızıyorum.. ama bu demek değildir ki nişanlıma güvenmiyorum.. ona da kendime de güvenim sonsuz.. ama kıskançlık mantıkla yapılan bişey değildirr..

Siz hangi zamanda yaşıyorsunuz? bu kadar rahat bi görüş beni çok şaşırttı valla.. bu kadar sessiz tepkisiz kalmakta hiç iyi değil bence

Ağlarım. Üzülürüm. Üzüldüğümü söylerim ve empati kurmasını rica ederim. Kırılırım.

Siz hangi zamanda yaşıyorsunuz? bu kadar rahat bi görüş beni çok şaşırttı valla.. bu kadar sessiz tepkisiz kalmakta hiç iyi değil bence

Bu zamanda ve kendine çok ama çok güvenen bir kadın olarak :)

Arkadaşım benim kimseye eyvallahım yok , yanlış yapan adam beni ve çocuğunu kaybeder. Elinde açık çek var ve üzerine ne yazacağı ona kalmış.

Topiclere bakarsanız bi dünya kıskanç kadın görürsünüz. (teleefon kurcalayan, msn ve f.book şifresi kırmaya çalışan, onu bunu kontrol eden, neredeyse kardeşinden bile kıskanacak) Ancak bu kadar kıskançlığa rağmende bi dolu aldatılan. Neymiş kıskanmak ve rahat olmamak aldatılmayı engellemiyormuş.

Eşimin sütüne güveniyorum beni yanıltmadı , tabi ki yanıltabilir onunda sütü bozulabilir o zamanda kapının önünde bulur kendini. Ne bir saat eksik, ne bir saat fazla, öğrendiğim anda.

Bu ona güvenden öte, kendime güven. Ayaklarımın üstünde duruyorum, çocuğuma da bakarım kendime de kimseye ihtiyacım yok. Yaparsa o kaybeder.

Niye canımı sıkayım ki ? Ben saygısını yitirmiş yuvada evlat yetiştirmem, öyle çocuğum için yuvamı dağıtmıyoruma da inanmam.

Ben aykırıyım, çoğu insan kaldıramaz düşüncelerimi. O yüzden sizde haklısınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…