- Konu Sahibi alaraberen
-
heeeee medeniyet demek bu demek.çok şaşırdım
insan sevdiğini kıskanmaz,bu bir kandırmacadır..insan ya kendisine ya da karşısındakine güvenmediği için kıskanır.eğer bir kişiyi gerçekten seviyorsak zaten onun neyi ne için yaptığını ya da yapmadığını iyi biliriz..
ne alakası var mediniyetle
seven insan kıskanır gibi bazı şeylerin arkasına saklanmayın gına geldi artık
ne yani kıskanmayan insan sevemez mi
açıksa söyle ben güvenemiyorum eşimde deyin
yaa aklı kayarsa diye ödüm kopuyor deyin
ya beni onun kadar sevmediyse deyin ama seven insan kıskanır demeyin
allahın bi selamından n e olur ya
[/COLOR]
ben medeniyetle alakası olduğunu söylemedim başka arkadaş söyledi.böyle şeylerde medeni olmalıymışım.siz açık olun diyorsunuz ben eşimi kıskanıyorum diyerek açık konuşmuyorummu.siz bence dürüst olun eşinizi böyle birşey olsa muhakkak kıskanırsınız.aralarında birşey geçmesede kıskançlıkta kendinizi yersiniz hiç zannetmiyorum tepkisisz kalacağınızı.bence sizde kendime güveniyorum diyerek kendinizi kandırıyorsıunuz
seneler sonra yolda veya herhangi bir yerde tesadüfen eski sevgilisi gelip selam verirse ve eşimde bu selamı alır seviyeli bir şekilde konuşma sonlandırılırsa
benim için hiçbir sorun olmaz
ama eğer bu selamdan ve kızdan kötü şeyler hissedersem ki bütün kadınlar hisseder bence
eğer kızın niyeti başkaysa zaten morel bozmak için elinden geleni yapar tabi budurumda eşimin tepkisine bakarım
beni nasıl davranacağım
eşimin tavırlarına bağlıdır
Ne tür evlenmiş olursam olayım, eşimin benden önceki yaşamı beni ilgilendirmez. İnsan geçmişini evlendi diye yok mu sayacak? Ne var bunda oturup çayda içebilir arada telefonlaşabilirde.
Eğer onunla devam etmek isteseydi ederdi, benimle devam ettiğine göre sorun yok.
kızın tavırları görüşmek istediğinin sinyallerini veriyo......
kız değil eşin ne yapıyor ??
eşim görürse özel gidip laf atmaz amma o laf atar konuşmak isterse konuşur.
ozaman bu kız sizin sürekli etrafınızda
evli olduğu halde kaynanamla görüşme cesaretinde bulunduğuna göre etrafımızda.akrabalarındanda eşimin haberlerini almakta.
heeeee medeniyet demek bu demek.çok şaşırdım
Ohoo senin tepkini koyma zamanin gelmiste gecmis arkadasim.
Ne demek gidip esim hakkinda bilgi almak yahu.
evli olduğu halde kaynanamla görüşme cesaretinde bulunduğuna göre etrafımızda.akrabalarındanda eşimin haberlerini almakta.
inan bu yorumuna çok güldüm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?