tepkiniz ne olur?

heeeee medeniyet demek bu demek.çok şaşırdım

ne alakası var mediniyetle

seven insan kıskanır gibi bazı şeylerin arkasına saklanmayın gına geldi artık

ne yani kıskanmayan insan sevemez mi

açıksa söyle ben güvenemiyorum eşime deyin

yaa aklı kayarsa diye ödüm kopuyor deyin

ya beni onun kadar sevmediyse deyin ama seven insan kıskanır demeyin

allahın bi selamından n e olur ya

Son düzenleme:

Kesinlikle katılıyorum.

[/COLOR]
ben medeniyetle alakası olduğunu söylemedim başka arkadaş söyledi.böyle şeylerde medeni olmalıymışım.siz açık olun diyorsunuz ben eşimi kıskanıyorum diyerek açık konuşmuyorummu.siz bence dürüst olun eşinizi böyle birşey olsa muhakkak kıskanırsınız.aralarında birşey geçmesede kıskançlıkta kendinizi yersiniz hiç zannetmiyorum tepkisisz kalacağınızı.bence sizde kendime güveniyorum diyerek kendinizi kandırıyorsıunuz

Arkadaslar sakin olun.
Böyle bir konun ne kendine güvenle alakasi var ne kiskanclikla nede baska birseyle.
Hepsi hikaye.
Benden 3-4 yil önce evlenmis bir kiz vardi.
Evlerimiz yakindi birbirine.
Ilk evlendiklerinede ve hatta benim evlendigimde, herkes kocasi ile kizin birbirini ne kadar sevdiginden bahsederdi.
Ben evlendikten 4-5 sene sonraydi sanirim.
Kizin evinin oldugu binanin karsisina esinin taaa okul zamanlarindan ayni sinifta okudugu bir bayan tasindi.
Bayan esinden bosanmisti.
Tabi zamanla bu kizla arkadas oldular.
aradan biraz zaman gecti, duyduk ki o kadinla kizin kocasi birlikte olmus.
Sadece bir kez ama kiz bunu duydu.
Adam köpekler kadar psiman " nasil oldu anlamadim, bir anlik seytana uydum" diye günlerce yalvardi.
Evi baska yere tasidilar ama olmadi.
Sonunda bosandilar.
Adam cok cabaladi ama eskisi gibi olmadi birsey.
2 kizlari vardi.
Simdi kizlar kocaman kocamn.
Bir daha evlenmedi o kiz.
Simdi istanbulda yasiyor.
Yani hepsi hikaye.
Herseyde SINIR olmali.
Bu konuda BENIM sinirim yolda görünce selamini alabilir ama benim rahatsiz olacagim seviyeye gelememeli.
Ayni sey esim icinde gecerli onun rahatsiz olacagi seyleri yapmam.
Bu ne güven olayidir nede kiskanclik. Bir kadin bir olayda negatif enerji hissediyorsa, tehlike sinyali algiliyorsa koyacak tepkisini.

seneler sonra yolda veya herhangi bir yerde tesadüfen eski sevgilisi gelip selam verirse ve eşimde bu selamı alır seviyeli bir şekilde konuşma sonlandırılırsa
benim için hiçbir sorun olmaz
ama eğer bu selamdan ve kızdan kötü şeyler hissedersem ki bütün kadınlar hisseder bence
eğer kızın niyeti başkaysa zaten morel bozmak için elinden geleni yapar tabi budurumda eşimin tepkisine bakarım
beni nasıl davranacağım
eşimin tavırlarına bağlıdır

ben eminim kendimden sorun etmem bi selam verdi diye

ya kız kocamın peşine takılırsa zaten bi sürü erkek arkadaşıda var diye hikayeler yazmam kafamda kendimi de yemem

açık ve net söylüyorum güveniniz yok

neden görücü usulü evlendiğinizi vurguladınız ki

ne farkı oluyor mantık evliliği yaptıysanız ha evet gönlü kayar

ama sevip sevildiğinizden eminseniz bi selamdan bu kadar senaryolar üretilmez

bu da güvenle alakalıdır seven insan kıskanır değildir

dünyanın heryerinde nice kadınlar aldatılıyor.çok güzel kendine güvenen,eşine güvenen kadınlar bir bakıyorlar sevdiği o güvendiği erkek tarafından aldatılıyor.bazen diyorum ki eşine bak ne güzel ne kadar kendine güvenen alımlı bir kadın birde aldattığı kadına bakıyorum arada çok fark var.görümcemlerden biri bana eşimin nişan videosunu seyrettirmek istedi ben seyretmek istemedim neden seyretmiyon kendine güvenmiyormusun dedi.diğer görümcemde ne alakası var abla kendini güvenmemekle.insan sevdiği adamın yanında başkası görmek istemez dedi.bence bu fikir ayrılığı yada kıskanmıyorum diyen kendini ve başkaları öyle kandırmaya çalışıyor.

kızın tavırları görüşmek istediğinin sinyallerini veriyo......

Weis yine son noktayı koymuş zaten bende aynı şekilde katılıyorum. Tabi ilişki derecesini göz önüne alarak. Daha olmamış bir şeyin planını yapıyormussun arkadasım kendini üzmeye değer mi bende olan olmus sandım öyle yorum yaptım bak yazdıgımı okumadın mı şimi her sey yolunda bende unuttum ha acarsam düğün cdsını sinirim tepeme cıkıyor o ayrı konu ama rahat ol biraz o seviyeye getirmesin eşin yeter

valla kendimden örnek vermem gerekirse sevgilimle dans kursuna gitmiştik (ben istememiştim zaten hiç yeteneğim de yok,kendisi istemişti).

Dans kursunda da az erkek var,kadın fazla.

Hoca geldi bize sizin için de sakıncası yoksa beyefendi aynı hareketi diğer arkadaşlarla da tekrar etsin dedi.

E ben de olur dedim yani sonuçta hayır o benim başkasıyla dans edemez diyecek halim yok.

Neyse işte önce biz dans ediyoruz sonra bu diğer kızlarla dans ediyo.Üstelik ben yeteneksiz ve isteksiz olduğum için onlarla daha güzel dans ediyodu.Ben de oturup izliyodum.Dans da tango yani birbirlerine baya yakın duruyolar.Ama hiç de öyle bir kıskançlık olmamıştı bende sonuçta sevişmiyorlar ya dans ediyorlar.İkisi de dansa konsantre olmuş adımlarını falan sayıyolar işte.

Ta ki

bizimki yine bi kızla dans edecek ama kız böyle bi tuhaf, adımlarını uyduramadılar önce,kız böyle benimkinin eline falan vuruyo 'üfff hocam yaaa baksanıza böyle böyle yapıyo buuuu' diyor hocaya, gülüyor falan .İşte o an kan beynime sıçradı.Sonuçta aman erkeğimi elimden alacak falan diye düşünmedim ama yapılanı kendime saygısızlık olarak algıladım.Bir sonraki turda da yine eşlerimizi değişeceğiz, hocaya ben tekrar etmek istiyorum dedim.Hoca da zaten direk anladı ne olduğunu.Neyseki o kız da bir daha gelmemişti.

Yani iki taraf da medeni olsa normal insan gibi davransa hiçbir problem olmaz bence.Üstelik de buradaki konu selam alıp vermek ,konuşmak yani.

oldu birde akşamm evede davet etsinn eskii sevgilisinii beyefendi

evli olduğu halde kaynanamla görüşme cesaretinde bulunduğuna göre etrafımızda.akrabalarındanda eşimin haberlerini almakta.

yuhh bee bence medeniyetten güvenmekden bahsedenlere pek bakma sen bu kız ipin ucunu kaçırmış bence eski sevgilisini araştırıp haber almak ve hala eski sevgilisinin ailesiyle görüşmekde hiçde doğru bi davranış değil buna doğru diyen insanın doğruluğundan süphe ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…