- Konu Sahibi alaraberen
-
inan bu yorumuna çok güldüm yaaaa
Kızlar eşinizle görücü usulü evlenmiş olsanız.eşinizin sizden önce çıktığı kızla seneler sonra karşılaştıktığında kızın selamına karşılık verip konuşmasına tepkiniz ne gibi olur?
ya hanımlar ben mi çok safım bilmiyorum.
benim eşimin yaklasık bir sene beraber yasadığı bir kız arkadası varmış hatta eşim ailesiyle tanıştırmış.eşim bana iyi anlaşıyorduk ama aramızda birşeyler eksikti diye anlatmıştı.
neyse,kız eşimle ayrıldıktan sonra yurtdışına tasınmış evlenmiş cocugu var.
türkiyeye gelince arar eşimi nasılsın diye.
ben de eşime derim ki istersen görüşürsün cıkıp bir kahve içersiniz ya da yemege cagıralım oturup sohbet ederiz.ama eşim istemez ne gerek var diye.
ben anlamıyorum benden yıllar önce yasanmış birşey.
zamanında eşime iyice baktım gecmişinden içinde kalan birşey var mı diye kendimce emin oldum ki eşim geçmişle bir alakası yok.
ondan sonra kafam rahat.
hiç problem etmem sonuçta Benim eşim olmuş..onun değil... hatta bende halini hatrını sorarım neden kendimi gereyim?
Ortada olmayan bir durum için şimdiden kafa yoruyorsunuz, seven kıskanırlara falan sığınmayın, kıskançsınız ve güvensizlikten kaynaklanan bir durum. Belki de eşinizle görücü usulü evlendiğiniz için onun sizi yeteri kadar sevip sevmediğinden emin değilsiniz, acaba eski sevgilisini daha mı çok sevdi, unutmadı mı gibi şüpheler var içinizde. Bu yüzden kuruntu yapıyorsunuz gibi geldi bana.
[/COLOR]
bu yorumları yapanlar ciddimi yoksa benlen gırgırmı geçiyorlar.eşinizin eski sevgilisinle görüşeceksiniz halini hatrı nı soracaksınız.tövbe tövbe..
Birşey demiyorum artık diyemiyorum.
[/COLOR]
bu yorumları yapanlar ciddimi yoksa benlen gırgırmı geçiyorlar.eşinizin eski sevgilisinle görüşeceksiniz halini hatrı nı soracaksınız.tövbe tövbe..
o zaman ya sende bi gariplik var ya bizde..daha olmamış birşey için kuruntu yaptığını ve kıskandığını düşününce senin bizimle dalga geçtiğin ihtimali daha yüksek sanki.
Ne tür evlenmiş olursam olayım, eşimin benden önceki yaşamı beni ilgilendirmez. İnsan geçmişini evlendi diye yok mu sayacak? Ne var bunda oturup çayda içebilir arada telefonlaşabilirde.
Eğer onunla devam etmek isteseydi ederdi, benimle devam ettiğine göre sorun yok.
o zaman ya sende bi gariplik var ya bizde..daha olmamış birşey için kuruntu yaptığını ve kıskandığını düşününce senin bizimle dalga geçtiğin ihtimali daha yüksek sanki.[/QUOTE
eşi tarafından olan bir olay yok haklısınız.lakin eski sevgili aileden haber almaya baslamıs..telefonlar falan alınmıs..ondan işkilleniyor bu kız anlasanıza!! haa oturup kaynanasıyla konus derseniz ne ala!!ama azcık sinirini anlamaya calısın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?