tepkiniz ne olur?

Eşinizle henüz karşılaşmamışlar.

Kayınvalidenizle görüşmüşler.
Bu noktada kayınvalide olaya müdahale etmeliydi.
Ne demek telefon numarası alıp vermeler?

Ben olsam eşimi ya da kadını muhattap almam.
Direkt kayınvalideme sorardım var mı böyle bir şey diye...
İşin aslını ögrenir ona göre tepkimi verirdim...

Bunun, sade karsilastiginda selam verme ve iki laf etme olarak kalacagindan eminsem
normal karsilar, üstünde durmazdim.

Ama bu durumun bulusma telefonlasma vs. dönüsecegini dürünüyorsam ve icimde "kizin baska
düsünceleri var" seklinde bir his olustuysa, esime olay cikarmadan güzel bir dille bundan
hoslanmadigimi, bu olaydan duydugum rahatsizligi dile getirir o bayanla görüsmemesini rica ederdim.

Son düzenleme:
hiç ne yapmam gerekiyor ki sonuçta ben evlenmişim onunla o değil. bazen arkadaşta kalınabiliyor. benim eşime her düğüne gittiğimizde iç geçirerek bakanlar bile var uzaktan süzenler ben koluna girip kahkahalar atarım. bazılarıyla eşimi evlendirmeye kalkmışlar kızların kıskançlığını okuyorum resmen ama çaktırmadan mutluluğuma devam ediyorum. eşimde muhabbet eder herkesle kimseyi ayırmaz eski çıktığı bile olsa bana söyler bazen yorum bile yaparım aman bunun neresini beğendinde çıktın gibisinden :)))) herşeyi dert etmeyin lütfen

hiç problem etmem sonuçta Benim eşim olmuş..onun değil... hatta bende halini hatrını sorarım neden kendimi gereyim?

ya hanımlar ben mi çok safım bilmiyorum.

benim eşimin yaklasık bir sene beraber yasadığı bir kız arkadası varmış hatta eşim ailesiyle tanıştırmış.eşim bana iyi anlaşıyorduk ama aramızda birşeyler eksikti diye anlatmıştı.
neyse,kız eşimle ayrıldıktan sonra yurtdışına tasınmış evlenmiş cocugu var.
türkiyeye gelince arar eşimi nasılsın diye.
ben de eşime derim ki istersen görüşürsün cıkıp bir kahve içersiniz ya da yemege cagıralım oturup sohbet ederiz.ama eşim istemez ne gerek var diye.
ben anlamıyorum benden yıllar önce yasanmış birşey.
zamanında eşime iyice baktım gecmişinden içinde kalan birşey var mı diye kendimce emin oldum ki eşim geçmişle bir alakası yok.
ondan sonra kafam rahat.

Birşey demiyorum artık diyemiyorum.

[/COLOR]
hiç problem etmem sonuçta Benim eşim olmuş..onun değil... hatta bende halini hatrını sorarım neden kendimi gereyim?

bu yorumları yapanlar ciddimi yoksa benlen gırgırmı geçiyorlar.eşinizin eski sevgilisinle görüşeceksiniz halini hatrı nı soracaksınız. tövbe tövbe..

canım kim ne derse desin insan azda olsa kıskanır
biz eşimle evlendikten sonra eski kız arkadaşı ikide birde msj atar olmuştu
eşim bunu saklamadı doğrusu söyledi bana
ama ben tepkimi koydum hemen karşılık vermemesi konusunda çok sert çıktım
oda biraz gönderdi msj falan cevap alamayınca vazgeçti
sende eğer kıskanıyorsanki öyle gibi eşinle konuş gerekirse sert bi çıkış yapki önlemini almış ol
kayınvalidenlede bu konuyu uygun bi biçimde konuşmanı öneririm

Ortada olmayan bir durum için şimdiden kafa yoruyorsunuz, seven kıskanırlara falan sığınmayın, kıskançsınız ve güvensizlikten kaynaklanan bir durum. Belki de eşinizle görücü usulü evlendiğiniz için onun sizi yeteri kadar sevip sevmediğinden emin değilsiniz, acaba eski sevgilisini daha mı çok sevdi, unutmadı mı gibi şüpheler var içinizde. Bu yüzden kuruntu yapıyorsunuz gibi geldi bana.

Son düzenleme:
aman gir kocanın koluna soyle de bır 10 numaralı bakıs at bak bakalım o mu catlıyo sen mı.... onemlı olan tatlım sen onu bır bayan olarak hıssedersın kocanın o ankı tepkısındekı sıcaklık...bosverrrrrr kocan senınleyse kafana takıp canını sıkma....

Dost acı söyler gibi olmuş bu mesaj

[/COLOR]

bu yorumları yapanlar ciddimi yoksa benlen gırgırmı geçiyorlar.eşinizin eski sevgilisinle görüşeceksiniz halini hatrı nı soracaksınız. tövbe tövbe..

o zaman ya sende bi gariplik var ya bizde..daha olmamış birşey için kuruntu yaptığını ve kıskandığını düşününce senin bizimle dalga geçtiğin ihtimali daha yüksek sanki.

Birşey demiyorum artık diyemiyorum.

[/COLOR]

o zaman ya sende bi gariplik var ya bizde..daha olmamış birşey için kuruntu yaptığını ve kıskandığını düşününce senin bizimle dalga geçtiğin ihtimali daha yüksek sanki.

Tövbe yarebbim ya,başımıza taş yağdıracaksınız.

Önce bayan selam vermişse ya da gayet seviyeli ve kısa bir selamlaşma ise tepki vermem. Ama eşim selam verirse ne gerek var diye kızarım. Önemli olan eşimin o anki tavır ve mesafesi olur.

eşimin benden onceki yaşamı beni ilgilendirmez dogrudur!!sonuna kadar katılıyorum da çay da içebilir arada telefonlasabilir de ne demek boyle???bittiyse bitmiştir!!oncede kalması gereken bişeydir!!!bu dusuncesiniz asla desteklemedim desteklemem!!oldu eski sevgilisiyle telde konusacak yok oyle bir dunya!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…