Tepkiniz Ne Olurdu?Merak Ediyorum Doğrusu

Valla canım sen avukata kocanın seni hamileyken bile dövebilen bir adam olduğunu anlattın mı da kadının dediklerini yapıcam diyorsun. Veya sana hayvanlardan daha aşağılıksın dediğini. Bunları anlatmadıysan kadının sana verdiği tavsiye ne kadar yol gösterici ve yardımcı olabilir? Peki kadının aşağılandığı dayak yediği bir evde bir çocuğun büyümesi mi boynunu büker yoksa boşanmış ebeveyni olması mı? Ayrıca bu avukata seni baban götürmedi mi belki o avukata rica etmiştir aman kzıımı ikna et falan diye. Bu hamileyken dövme olaylarını bırak avukatı ailenden bile gizlemişsindir Allah bilir sen.Ayrıca seni hamileyken dövebilen bir adamın evladına olan sevgisi ne kadar ki aman çocuğum için boşanmıyım diyorsun. Birde ben kötü olamam hemen affederim yazmışsın. Sana kötülük edene karşı kendinizi savunun diye yazıyor kuranı kerimde aç oku. Sana kötü davranana karşı kendini korumak görevindir zaten bu kötülük etmek değil. Sana saldırana karşı savunma yapmak veya kaçıp kurtulmak ne zaman kötülük oldu? ınsanlara bana istediğin gibi hayvan gibi davranabilirsin ben sana yine dönerim börekler yaparım mesajı verirsen sana niye iyi davransın ki hiç mi Allahın verdiği aklı kullanmıyorsun yahu?Sana hamileyken bile el kaldırmış kıymetli kocanla mutluluklar. Aman su böreklerini aksatma.Yoksa sizin orası küçük yer laf söz olur karışmam bak.

Son düzenleme:
Bundan sonra da kocan tarafından aşağılandığında veya dayak yediğinde de ne kendine acı ne de bizden sempati veya acıma bekle. Çünkü bunu SEN seçtin. Herkes kendi seçiminin sonucuna katlanmak zorunda. Kimse seni silah zoruyla bu adamla birlikte tutmuyor. Seçiminin sonucuna katlan.

Son düzenleme:
çok üzüldüm yaa (((

Körolasıca adam.Kusura bakma hayatım akıl hastası eşin senin.Bu adamdan her türlü kötülük gelebilir sana.Çok dikkatli ol sadece kendini sev ve oğlunu.

Seloşcuğum
Öncelikle ilgine teşekkür ederim.Sanırım sevgini kazanmışım bayağı ilgilenmiş tavsiyelerde bulunmuşsun sağol arkadaşım.
Dediklerine katılıyorum.haklısın.ne bileyim yaa inan ki ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.hani derler ya iki ucu .... deynek diye
aynen öyleyim ben de.avukata buraya yazdıklarımın çoğunu anlattım zaten doktor raporum da var.hem o raporla maddi manevi tazminat alabileceğimi söyledi
konuşmak onun fikriydi dün zaten sorgusuz açacaktım davayı dedim ki bir de böyle yapayım ama gel gör ki dudum öyle olmadı
eşim gece 12 gibi geldi.biraz konuşalım mı dedim
neyle ilgili dedi sanki neyle ilgili olacak
ses çıkarmadım yatağına yattı uyudu
konuşamadık
akşam eve geldim dedim belki der dün gece ne konuşacaktın hadi konuşalım falan diye
ama tek kelime etmeden evden çıktı gitti az önce
sen akıllı birisisin kanaatimce bana akıl ver yaa
p.tesi günü karar günümCADIARZU

daha affetmedim canım.affedebilmem için ne bileyim onun pişman olduğunu görmem lazım
şartlar sunucam zaten affetmek için
1.içki yok
2.gece geç gelmeler olmayacak
3.evimize üçüncü kişiler karışmayacak
4.annesiyle görüşmeyeceğim artık benim için o bitti
5.bana yardımcı olacak
bunları söylediğimde ya bana hak verir ya da bir yerleriyle güler
annesini nasıl yok sayacaksın derseniz o da benim annem ve babamı yok saydı
evimize gelmesinler diye açık açık söyledi hatta onlara söylememi de istedi
ayrıca bayramlarda bile annemler gelemiyor kendi de gelmek istemiyor
ben onun için,yuvamın huzuru için kabul etmiştim bakalım kendisi ne diyecek aynı duruma
7 senedir evliyim ama annemler evime 7 kere gelmiş değil
ben de annesi gille aynı apt.dayız diye yemeğin en güzel yerinden daha biz kendimiz tatmadan götürür veririm
eşim annesi gilin servisçiliğini yapar ama annemler kışın günü yürüyerek gitmek zorunda kalırlar.
yani onunkiler aile biz de yerden çıkmışız sanki

Körolasıca adam.Kusura bakma hayatım akıl hastası eşin senin.Bu adamdan her türlü kötülük gelebilir sana.Çok dikkatli ol sadece kendini sev ve oğlunu.
beni niçin dövdüğünü geçenlerde söylemişti
beni kendi gibi gördüğü için,yakın hissettiği için dövüyormuş
tabi insanlar arada kendilerini döverler ya
ben de keşke deseydim madem öyle bundan sonra kafanı duvara vur beni döveceğine ha sen ha ben ne farkeder
bana büyü mü yaptılar ne yaptılar da vazgeçemedim bunca olaylarda bile
ama bu kez eşim çok da şanslı görünmüyor

kızlar bebeğim 5 aylıktı ve biz kavga etmiştik sebebi de şuydu
yine anneler günü yine olaylar
kaynanam yok il dışında anneme gideceğiz sanıyordum anneler gününü kutlamak için
evde bekliyorum ki gelsin.neyse geldi hadi gidelim anneme dedim gelmek istemediğini söyledi.gitmedik
akşam oldu dedi hadi bir hediye alalım ablamın anneler gününü kutlayalım annem yok o annem sayılır
ben de dedim gelmiyorum sen benim anneme gelmedin ben de ablana gelmiyorum
yine dayak falan ertesi gün aldım oğlumu anneme gittim
aradan haftalar geçti bu adamdan tık yok
bir sabah eve gittim kapıyı açtı surat beş karış
eve girdim ağladım,ayaklarını öptüm salak gibi(tabi yıllar sonra başım kaktı durdu)
dedi ki annemleri arayıp hepsinden tek tek özür dileyeceksin
il dışındaydılar yine tamam dedim
aradım telefonlarıma çıkmıyolar
neyse bir gün başardım kaynanam, kayınpeder,görümcem hepsinden özür diledim
görevimi yaptım ya zannediyorum birkaç gün içinde gelip bizi alacak
bi duydum ki annesigilin yanında
demiş annesine ..... arayıp özür diledi mi
onlar da evet demiş
o da demiş ki siz onun özürün dilemesine falan bakmayın
o her zaman özür diler gene aynı şeyleri yapar
o hep aynı b..
dedim ki kendi özür diletiyor bir de böyle diyor
neyse orda 1 ay tatilini yaptı ben oğlumla annemlerde rezil oldum
herkes gelip gidip durumu soruyor
arada laf getiren,götürenler..
off ya neler yaşadım
yaşım küçüktü dostlar ama derdim büyüktü
hiçbiriniz yaşamayın bunları...

kırılmakta haklısınız.
bizde arkadaşlara yemeğe gitmiştik.arkadaş mercimek çorbası yapmıştı.ayy benimki sanki hayatında hiç mercimek çorbası içmemiş gibi saldırdı.bide durup durup demiyomu eline sağlık,eline sağlık diye:)
bende sinir olmuştum:)

yazmayayım dedim ama dayanamadım...

adam sizi kukla yapmış, ipler elinde, istediği gibi oynatıyor ...

yaşadıklarınız çok ağır şeyler...

bu adama çocuklar için boşanmamak şöyle dursun, çocukların yüzünü göstermemeniz lazım..

hele ailenizde arkanızdaysa..

umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz...

Klasik erkek tavrı..valla benim çevremdeki çok erkekte bunu yapıyor..jest yapacak eli övecek yaaa..o an acaba eşim ne düşünür ne duruma düşer falan düşünmüyorlar böyle şeyleri...aman canım ben daha beterlerinide gördüm..eşinde kötü niyet yok aklı sıra jest yapacak yaa...eminim bozulacağını hesaplamamıştır..ona sorsan ne var bunda olur..hatta bu kadar buraya konu açtığını bilse :)))hiç anlayamaz bu durumu:))yani geneli böyle:))erkekler marstan kadınlar venüsten:))

evet bencede arkadaş herzamanki gibi yine affedecek
bu olay kapanacak.
sonra tekrar yenisi açılacak
tekrar tekrar tekrar.......................................................

Arkadaşım sen neypıyorsun ya. Avukattan önce bir psikoloğa gitmelisin. Bu adam neler yapmış sana böyle, sen hala evliliğne şans vermekten bahsediyorsun. Olayların içinden çık da bir dışardan bak manzaraya. Ne evliliği ne kocası adam zaten yok. Herşeyi sen bir başına götürüyorsun...

Canım benim valla eşinin bu şartları kabul etmesi ihtimalini çok ama çok düşük görüyorum. Ayrıca en önemli şartı atlamışsın. O da sana bir daha asla el kaldırmama şartı. Bu arada onun konuyu açmasını bekleme sen direk kendine güvenli birşekilde konuyu anlat. Başka odaya kaçarsa o odaya git peşinden.Derdini anlat şartlarını söyle ve süre ver. Bu şartları düşünmen için sana 2 gün süre. Cevabın olumsuz olursa ben davamı açıyorum de. Bu arada akıllı olduğumu söylemişsin canım hepimiz akıllıyız ben de hayatta pek çok hata yaptım. Sadece zamanla yaşadığımız olaylardan ders almamız gerekiyor. Hayata birşeyler öğrenmeye ve imtihan edilmeye geliyoruz bence.

erkeklerin huyudur, başkasının gönlünü hoş ederken eşinin de bir gönlü olduğunu unutuverirler lmaz:
benim eşimde bir yere gittiğimizde hiç yemek görmemiş gibi oooooo süper demiyormu sinir oluyorum. sanki ben hiç yapmıyormuşum gibi.

Canım seni döven adamın ayaklarını öpüp beni geri al diye yalvarmışsın. E bu adamın seni tekrar tekrar dövmesini engelleyecek herhangi bir sebep var mı ortada? Sen fiziksel olarak güçlü olsaydın ve kocanı dövseydin o da birkaç hafta sonra beni affet diye sana geri dönüp ayağını öpüp yalvarsaydı belki sen de onu tekrar döverdin. Sebep sonuç meselesi. Adam dayak atıyor karşılığında ayağı öpülüyor. E niye bir daha atmasın ki dayak?Adam seni sevse zaten geri dön karıcım değişicem falan derdi. Yaşın kaç bilmiyorum ama bu dayak olaylarında falan ailen de mi hiç yol gösterip sana sahip çıkmadı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…