ya eminim öyle hem benden çok daha iyileri de var.belki de siz de onlardan bitanesisiniz.mesela görümcem ona ulaşamam bile.bu saydıklarım marifet değil çoğu bayanda olan şeyler yani kötü yemek yapmadığımı ifade ettim.iyide adam kötü bişey dememişki
yani benim eşim hiç güzel yemek yapamiyor bunlar çok güzel olmuş deseydi kırılmakta haklıydın
ama öyle dememiş
sadece arkadaşı övmüş ama bunu yaparak senin yerin dibine sokmamış
hayır bukadar herşeyi kafaya takma gerek yok
birde şunu söyliyeyim o saydığın marifetler emin ol çoğu bayanda vardır yani bunlar bitek sana özel olan marifetler değil
:hulya:
Arkadaşım hakkaten abartıyorsun, yok kaybeden o oldu, demekki emeklerimin bir önemi yokmuş filan. Sadece bir çift laf için böyle yapılırmı. Allahım beter sorunlardan korusun ama benim için bu sorun bile değil.Abartmayın.Zedelemeyin yok yere evliliğinizi.
ya eminim öyle hem benden çok daha iyileri de var.belki de siz de onlardan bitanesisiniz.mesela görümcem ona ulaşamam bile.bu saydıklarım marifet değil çoğu bayanda olan şeyler yani kötü yemek yapmadığımı ifade ettim.
ben kendimi kanıtlamak istemiyorum bunları yapıyorum dedim diye madalya alacak da değilim.takmıyorum da dedim ya sizlerin tep -ki- ni- zi me- -rak et- tiiiiiiim.
öncelikle şunu söyleyeyim ben bu konuyu benim doğru mu yanlış mı yaptığımı sizlere sormak için açmamıştım.sadece sizin eşiniz böyle bir şey yapsa siz ne derdiniz diye sormak istedim.
bazı arkadaşlar bilmeden yorum yazmışlar yine de onlara teşekkür ederim ilgileri için.
şu an evimde bu konu unutulmuş durumda zaten bu olay geçen sene yaşandı.ben de geçenlerde bunu kendisine hatırlatınca eminim herkes senin gibi düşünmez dedi de o yüzden gerçek mi acaba ben mi abattım diye kendime sordum ve sizlerin de bu konuda ne tepki vereceğinizi merak ettim.bazı arkadaşlar kıskanç olduğumu söylemiş bazıları bunu hayatımın sonuymuş gibi yansıttığımı sanmış.
ama umrumda değil inanın.kaybeden eşim oldu.işten gelir apar topar daha üzerime çıkarmadan mutfakta işe koyulurdum aman eşim beğensin mutlu olsun diye.gördüm ki pek de önemi yokmuş yaptıklarımın.
o arkadaşın yaptığı yemeklere gelince çoğunu annesinin yaptığını söylemişti zaten ama önemli değil,onun güleryüzü yeter.
mesela bi örnek: eşimle gece konuşuyoruz canının mis gibi bir nohutlu pilav istediğini söylüyor.ben de ertesi gün yemek yapacağım ama karar veremiyorum ne yapsam diye.aklıma gece canının istediği yemek geliyor.yapıyorum.işten gelince soruyor ne yemek yaptın diyor.
ben de dün gece canının istediği yemeği yaptım diyorum.diyorki şu an o yemeği yiyecek psikolojide değilim başka ne yapabilirsin.ben de ne istersen diyorum istediği yemeği yapıyorum ve o nohutlu pilavı apartmana dağıtıyorum.bu kadar yemek konusunda şımarttım onu da ondan böyle oldu.
bence takmıyorum demesin ama bal gibide takıyorsun
yoksa taa geçen sene olan bir olayı şuan gündeme getirmez unuturdun
tepkim ne mi olurdu: evet arkadaşım yemekler çok güzeldi ellerine sağlık gerçekten derdim
ama daha dramatik hale getirmek için masadaki tabakları eşimin kafasında kırabilirdim vayyyy bütün emeklerim boşaydı diye ağlarayak o evi terkederdim kaydirigubbakcemile3
yok ünvanı ne yapayım tatlım.ben yaptıklarım boşa gitmiş diye üzüldüm
ayrıca bükemediğm bileği öperim de.evet eşime de bana lezzetli geldi yemekler ne yalan söyleyeyim ama nankörlüğe kızdım.eşimden daha iyileri de varmış demesine.
off kızlar benim eşimde her zaman ablalarının,bi tane teyzesinin ve tabiki annesinin yemeğini yediğinde off süper olmuş der sonra bana döner sende böyle yap der.
o kadar üzülürümki anlatamam evde ise aşkım süper olmuş ellerine sağlık der.
misal dün görümceme gittik benden aldığı kurabiyeyi denemiş ne yalan söyleyim iyi olmuş ama biraz yağsız ben pek beğenemedim eşim nedesene beğenirsiniz süper olmuş abla sonra bana döner bi sen şöyle yapamdınya der.
her zaman öve öve bitiremez annem keki poğaçayı süper yapar hiç kimsede yemedim ben annemim böreklerini der.komik olan kaynanam pek yemek yapamaz hep köy usulü yemek yapar.kek börek gibi şeyleri bilmez.8 yıllık geliniyim kaynanamın kek yaptığını görmedim mesela.gülermisin ağlarmısın.
eşime niye böyle yapıyorsun çok kırılıyorum diyince ee yalanmı onlar benim ailem zehir olsa yerim der.
pes yani zaten ailesi için ölür biter ama bu kadarda olmaz..
siz benim yerimde olsanız ne yapardınız. bide gün aşırı benden kurabiyeler ister eşim..yapmazsamda küser nasıl bi çelişkidir bu..
off kızlar benim eşimde her zaman ablalarının,bi tane teyzesinin ve tabiki annesinin yemeğini yediğinde off süper olmuş der sonra bana döner sende böyle yap der.
o kadar üzülürümki anlatamam evde ise aşkım süper olmuş ellerine sağlık der.
misal dün görümceme gittik benden aldığı kurabiyeyi denemiş ne yalan söyleyim iyi olmuş ama biraz yağsız ben pek beğenemedim eşim nedesene beğenirsiniz süper olmuş abla sonra bana döner bi sen şöyle yapamdınya der.
her zaman öve öve bitiremez annem keki poğaçayı süper yapar hiç kimsede yemedim ben annemim böreklerini der.komik olan kaynanam pek yemek yapamaz hep köy usulü yemek yapar.kek börek gibi şeyleri bilmez.8 yıllık geliniyim kaynanamın kek yaptığını görmedim mesela.gülermisin ağlarmısın.
eşime niye böyle yapıyorsun çok kırılıyorum diyince ee yalanmı onlar benim ailem zehir olsa yerim der.
pes yani zaten ailesi için ölür biter ama bu kadarda olmaz..
siz benim yerimde olsanız ne yapardınız. bide gün aşırı benden kurabiyeler ister eşim..yapmazsamda küser nasıl bi çelişkidir bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?