Tepkiniz Ne Olurdu?Merak Ediyorum Doğrusu

Arkadaşım hakkaten abartıyorsun, yok kaybeden o oldu, demekki emeklerimin bir önemi yokmuş filan. Sadece bir çift laf için böyle yapılırmı. Allahım beter sorunlardan korusun ama benim için bu sorun bile değil.Abartmayın.Zedelemeyin yok yere evliliğinizi.

ya eminim öyle hem benden çok daha iyileri de var.belki de siz de onlardan bitanesisiniz.mesela görümcem ona ulaşamam bile.bu saydıklarım marifet değil çoğu bayanda olan şeyler yani kötü yemek yapmadığımı ifade ettim.
ben kendimi kanıtlamak istemiyorum bunları yapıyorum dedim diye madalya alacak da değilim.takmıyorum da dedim ya sizlerin tep -ki- ni- zi me- -rak et- tiiiiiiim.

doğru söylüyorsunuz katılıyorum size.zaten tartışmamız da bitti.sizlerle paylaşmak istedim.

bence takmıyorum demesin ama bal gibide takıyorsun
yoksa taa geçen sene olan bir olayı şuan gündeme getirmez unuturdun
tepkim ne mi olurdu: evet arkadaşım yemekler çok güzeldi ellerine sağlık gerçekten derdim
ama daha dramatik hale getirmek için masadaki tabakları eşimin kafasında kırabilirdim vayyyy bütün emeklerim boşaydı diye ağlarayak o evi terkederdim kaydirigubbakcemile3

bence eşiniz kötü bir şey dememiş.....sizide övmüş o lafı ederken.
deseydiki HİÇ BU KADAR GÜZEL YEMEKLER YEMEDİM DESEYDİ daha haksızlık olurdu....
bu lafta bir şey yok ki uzatılacakta bir şey yok belki ilk duyunca insan bozulur ama iyi tarafındanda bakmak lazım dimi.gerek yok üzmeye kendinizi....

ayrıca bu olay olalı 1 sene olmuş...daha niye bu kdar uzattınız ki......yediginiz yemekler çoktan sindirdiniz. gelmiş geçmiş...

şu konuda haklısınız.....eşinizi her dedigini yaparak onu kötü alıştırmışınız.....bugün ne yapayım ne istersen onu yapayım diyerek.....
bence pişir önüne onu koy yerse yesin yemezsede kendi bilir......
ha arada istedigini yap ama her dakkada o ne isterse onu yaprsanız onunda istekleri bitmez artık....

vah vah

Son düzenleme:
bana seni yermek değil hani senin çok iyi yaptığın bilindiği için jest amaçlı gibi geldi ilk okuduğumda

hani ben de sertab erenerin sesi güzel sanırdım senin sesin ne güzelmiş fln dese mesela
sertab erenerin sesinin daha güzel olduğu ortada ama işte jest olur

ama ruh halini anlayabiliyorum. kırılman normal. ben de sen gibi düşünüyorum kocamı överdim daha çok ben olsam. erkeklerin bu her kişiye iyi olma takıntılarını anlamıyorum bazen bazı şeyleri gözardı ediyorlar.

Kıyas değil bu senin yemeklerin çok çok güzel olduğu için seni örnek göstermekmiş amacı ...
Ama becerememiş biraz... daha iyileri varmışş lafı düşünülmeden söylenen bir laf olmuşş o kırmış seni...
Beğenebilir canım ne var bunda ..illa senin herşeyin mükemmel olacak diye bişey yok...
Kendini bu kadar hırpalama yok onu beğenmedi bunu yapayım diye
beğenmeyen yemesin :1closedeyes:

Yani su erkek milletide bir halti dogru düzgün becerebilse icim yanmayacak....

Iltifat etmek istemis aklinca...ama bunu yaparkende seni kücük düsürmüs istemeden.

Elinize saglik, vallaha en az esim kadar ustasiniz bu konuda deseydi kirilmazdin üzülmezdin degilmi?

Bosver tatlim, yap ona hergün makarna corba yesin bir müddet, akli basina gelinceye kadar.:mymeka:

amann tatlımm dert ettiğin şeye bak
tamam belki bende böle bi olayla karşılaşsam düşndürürdü beni sorardım olup biterdi amannnn :icecream:

sacma olmus tabiki kızarım ne gerek var oyle bir lafa begendiysen bundan sonra cok bulursun sen benim yemeklerimi derim

ben de olsam alınırdım cnm
ama diğer ark ların dediği gibi kaş yapayım derken göz çıkarmış
fazla kafana takma cnm alınmışsın belli ama eşinini dengesizliği o da farkına varacaktır

valla açıkçası eve döndüğümde burnundan getirirdim ben ne demekmiş o insan eşini başkasıyla kıyaslarmı bende mutfak ve temizlik konusunda çok hassa olduğum için benim eşimde böyle bişey dese bozulurum seni karıştırmadan çok güzel olmuş diyebilirdi bence biraz boş boğazlık etmiş canım ama yinede canını sıkma erkeler iştee akılları sıra dışarıda centilmen gözükücekler ya evde ise recep olurlar:hulya:

off kızlar benim eşimde her zaman ablalarının,bi tane teyzesinin ve tabiki annesinin yemeğini yediğinde off süper olmuş der sonra bana döner sende böyle yap der.
o kadar üzülürümki anlatamam evde ise aşkım süper olmuş ellerine sağlık der.
misal dün görümceme gittik benden aldığı kurabiyeyi denemiş ne yalan söyleyim iyi olmuş ama biraz yağsız ben pek beğenemedim eşim nedesene beğenirsiniz süper olmuş abla sonra bana döner bi sen şöyle yapamdınya der.
her zaman öve öve bitiremez annem keki poğaçayı süper yapar hiç kimsede yemedim ben annemim böreklerini der.komik olan kaynanam pek yemek yapamaz hep köy usulü yemek yapar.kek börek gibi şeyleri bilmez.8 yıllık geliniyim kaynanamın kek yaptığını görmedim mesela.gülermisin ağlarmısın.
eşime niye böyle yapıyorsun çok kırılıyorum diyince ee yalanmı onlar benim ailem zehir olsa yerim der.
pes yani zaten ailesi için ölür biter ama bu kadarda olmaz..
siz benim yerimde olsanız ne yapardınız. bide gün aşırı benden kurabiyeler ister eşim..yapmazsamda küser nasıl bi çelişkidir bu..

Git anan yapsin derdim.....zikkimin kökünü yesin:mymeka:

Sen de eşine sen yap da yiyelim o zaman de

valla bu kadar beceri bu zamanda
valla bi daha yapmazdım görürdü gününü beyefendi
ama şu bi gerçek erkekler bu kadar ince düşünemez
nasılsa herkes biliyor marifetlerini

esin büyük bir pot kirmis..ne olursa olsun o sekilde söylemesi yanlis...benim esimde söyler ablasina tel ettiginde yemeklerini özledim .annesine der yemeklerini özledim diye...bende her seferinde derim söyleme öyle farkli düsünürler diye..halbuki benimde elimden hersey gelir..nerdeyse her yemeyi yaparim afiyetle yer..gerci gecen sene gittim gördüm övdügü kadar öyle ahim sahim yemek yapan olmadi.hatta benim yaptigim yemeklerin cogunu bilmiyorlar bile..bende söyledim zaten met ettigin yemekleri gördük diye...artik söylemiyor annemin yemekleri söyle ablamin yemekleri böyle güzel diye..bazen erkekler düsünmeden konusuyo..

gülsüm sultancım kızdığım zamanlarda çok dedim.git o zaman annen yapsın ablan yapsın diye.o zaman sarılıp aşkım seni kızdırıyorum der.ama ilk fırsatta aynı şeyi yine yapar.hatta öfkemden uzun bi süre fırında hiç bi şey yapmadım aklı başına gelsin diye.bu sefer başlar niye yapmıyorsun bi şeyler canım çok çekti sen zaten çok güzel pasta börek yaparsın felanda filanda.
valla gıcıklığınamı yapar,beni kızdırmak içinmi yapar yoksa ailesine çok düşkün dediği gibi zehir yapsalar onu bile yermi.

arkadaşım kırılmakta haklısın bide maşallah baya marifetlımişsinde..
bende kırılırdım,açıkcası elinize sağlık demesi yeterlı olurmuş bence...
kaş yapayımderken göz çıkarmış bu duruma uydu heraldee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…