Tepkiniz ne olurdu ?

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.346
5.387
723
Merhaba herkese,
Dert değil ama takıldım biraz:)
Size sorayım dedim
Biri tarafından (değer verdiğiniz bir arkadaş) ekildiniz mi ?
Birkaç gün önce sözleşiyorsunuz ama o bir bahane bulup başka yere gidiyor,kötü hissettim hatta kandırılmış gibi oldum,çünkü uyuyakaldım deyip aslında başka yerde olduğunu gösteren anlık fotoğraflar gördüm (wp)
Ben ona göre plan yapmıştım,yani açıkça söylese kızacak küsecek biri değilim bilir beni.
Neden söylemedi bilmiyorum ama fotoğraf gördüm (Salak olmadığımı anlasın diye ) ona da sordum,dolaylı yoldan,eski dedi daha da bozuldum çünkü değildi,,bugüne ait olduğuna eminim,o sebeple biraz dert ettim,siz olsanız böyle birine nasıl davranırsınız mesafe mi koyarsınız tamamen ilişkinizi mi koparırsınız?

Bana vakit ayırmak istemediğini düşünürdüm. Ve bariz bu da çok net. Ona açık açık söylerdim ben içimde tutmazdım. Direkt mesafe koyardım. Gerçekten seviyorsam ilk etapta arkadaşlığımı bitirmezdim ama.

Uzun yillar önce liseden yakin arkadaşım hala anlamadigim sebepten böyle yaptı.O gün kendisini hayatımdan çıkardım.Ne ben sebep söyledim ne o yuzsuzluk edip sebep sordu bittii gitti

Geçerli sebep olmaksızın beni eken herhangi bir kişiyle 2.görüşmeyi gerçekleştirmem. Prensip meselesi..

Geçerli sebep olmaksızın beni eken herhangi bir kişiyle 2.görüşmeyi gerçekleştirmem. Prensip meselesi..
Üstüne hala yalanını sürdürmesi canımı sıktı midemi bulandırdı.
Yani gelmek istemiyorum halim yok ya da o ortamdan hoşlanmıyorum dese “bu kadar beklettin illa geleceksin” diyecek biri değilim,asla.

Haklisiniz,yapilacak şey de belli. Hatasini cidden anlayip özür dilerse ne ala aksi takdirde zaten düşündüğünüz kadar yakın degilmissinizdir

Hiçbir şey sormayın daha çok totosu kalkar... Silin hayatınızdan. Ona arkadaş varda size yokmu ?

Aynısını yaparım:):)Onun çok merak ettıgı bır konuyu atarım ortaya ama su an anlatamıyorum uzun fln derım oda atlar bulusalım diye .Sonra bır guzel baska yere gıdıp resım atarım .Eskı ya derım.Bulusmayada gıtmem .

Bir daha görüşmem olur biter hayatımdanda çıkarmam,hep bir köşede durur,plan yapmak isterse üzgünüm vaktim yok derim asla buluşmam,

Arkadaşım onemli sebeplerden dolayı beni ekebilir kararina destek olurum çünkü bilirim ki deger verdigim insan durduk yere bana yanlis yapmaz ama yalan varsa isin icinde bunu kabul etmem. Bu yüzden mış mişlerle degil alin karsiniza net doğruyu öğrenin icinize sinmiyorsa arkadasinizla yolun sonu orasıdır

Mesafe koyun.O da herkes gibi olduğunu ,yaninizda degeri olmadigini bilsin.Bir de aman dillendirmeyin ki kendini birsey sanmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…