Merhaba, oncelıkle esler arası tartısmaya hıc kımse gırmemeli cunku esler ılla barısır olan karısana olur, benım annem karısmaz ama oyle bısey olsa gttmez tabiki kalırdıMerhaba
Siz eşinizle tartışırken anneniz de araya girse kavga etse eşinizle
Ertesi gün de sezeryanla doğumunuz var ve beklenmedik sekilde bebeginiz kuvoze alınsa annenizin tepkisi ne olurdu sizce .
Eşinizle kavgalı diye çekip gider miydi kalır mıydı sizinle destek amaçlı ya da siz olsanız ne yapardiniz
?
Merhaba
Siz eşinizle tartışırken anneniz de araya girse kavga etse eşinizle
Ertesi gün de sezeryanla doğumunuz var ve beklenmedik sekilde bebeginiz kuvoze alınsa annenizin tepkisi ne olurdu sizce .
Eşinizle kavgalı diye çekip gider miydi kalır mıydı sizinle destek amaçlı ya da siz olsanız ne yapardiniz
?
Otelde yer baksaydiniz yer yok evde torunu gormek icin otelde kalin derdiniz ..evde zaten kalabalik olmamali yenk doğum yaomis birine bir kisi yardimci yeter hurra herkes geliyorsa düşünmeleri gerekir artik eski devirde yaşamıyoruz ki insanlar kalabalik kalabalık ayni evde hic kolay degilKayinvalidemler gelmeyecekti ilk önce kaç kez sordum sonra gelicez demişler evde yer yoktu ben de gelmesinler dedim kardeşim gelecekti o da senin akrabalar gelecek diye ben gelme mi diyeyim dedi böyle bir tartışma olurken annem girdi araya annem de sinirli kadın hiç alttan almadı
Empati yapın, eşinizin annesi olsaydı ve oğlu lehine sizinle tartışsaydı? Eşiniz, anne babanız için gelmesinler evde yer yok deseydi?Kayinvalidemler gelmeyecekti ilk önce kaç kez sordum sonra gelicez demişler evde yer yoktu ben de gelmesinler dedim kardeşim gelecekti o da senin akrabalar gelecek diye ben gelme mi diyeyim dedi böyle bir tartışma olurken annem girdi araya annem de sinirli kadın hiç alttan almadı
Annen haklı. Baştan planlar yapılmış eşin soylemeliydi karşı tarafa.Kayinvalidemler gelmeyecekti ilk önce kaç kez sordum sonra gelicez demişler evde yer yoktu ben de gelmesinler dedim kardeşim gelecekti o da senin akrabalar gelecek diye ben gelme mi diyeyim dedi böyle bir tartışma olurken annem girdi araya annem de sinirli kadın hiç alttan almadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?