Tepkiniz ne olurdu

Neden? Anneniz abartmış.. bunu erkek ailesi yapsa bunalımdan bunalıma girersiniz.

Annenize neden engel olmadınız neden sınırınızı çizmiyorsunuz?

Sonuçta onların da torunu,bence onlar için gelmesinler demeniz doğru olmamış,bir şekilde kalacak yer ayarlanirdi.ama böyle bir durum da benim de annem kavgaya karışması ne kadar sinirli bile olsa.ve annemizin gitmemesi gerekir,doğum,cenaze,düğün tekrarı olmayan şeyler,telafisi zor yani

Ay annen de sen de hem suçlu hem güçlüsünüz

Evde yer olmayabilir gayet olağan ayriyeten yeni doğum yapmış bebek ve kadının olduğu evde gelen kalabalığın yardımdan çok külfeti oluyor diye düşünüyorum. Ancak şu da var tam tersi olsaydı eşimin ailesi gelip benim ailem gelemeseydi sonradan gelmek isteselerdi ben onlara yer yok gelmeyin demezdim bu durumda eşimin ailesine de dememeliyim diye düşünüyorum elbet bir çıkar yol bulunurdu.

Anneniz, kendi evinde siz misafirken, hem de bebeğinizle beraber orada kalıyorken size yemek vermiyormuş, taaaa geçen yıl yaptığınız doğumda yanınızda olmaması mı sorun şimdi? Ayrıca zorla empati yaptırılan konu anlatımlarından hiç kimse hoşlanmaz burada. Öyle, ben istedim yazdım, anlatmak istesem anlatırdım gibi cevaplarla anti pati toplarsınız. Düzgünce derdinizi yazmazsanız, doğru düzgün cevap da alamazsınız. Biz mi anlayacağız kurduğunuz, bir yere varmayan cümlelerle işin aslını? Ayrıca siz kafanıza estiği gibi yazarsanız, insanlar da dilediği gibi yorum yapar. Konuyu açıp da, cevap verecekleri filtreleyemezsiniz.
Normal şartlarda annenin bırakmaması gerekir tabii ama sizin şartlar normal değilmiş ki torununu görmek isteyen insanlara gelmeyin denmesi isteniyor, anne hiç kendisini ilgilendirmeyen konuda karı koca arasına girip tartışmaya karışıyor ,kim bilir daha neler neler olmuştur. Sonra aylar geçiyor. O bebek neredeyse yaşına girecek, anneyle sorunlar çözülmüş belli ki, zira onun evinde kalınıyor 1 aydır falan, eeee ne işe yarayacak buradan üstünkörü yazdığınız konuya verilecek cevaplar? Anneniz normal değil ama o anlaşılıyor.

Muhtemelen anneyle tartisti sen evlat ayiriyorsun gibi. Konu da uzayip sen zaten beni dogumumda yalniz biraktin torunun kuvezdeyken ciktin gittine geldi. Konu sahibi bu yuzden fikir istiyorki annesine karsi arguman olsun. Benim teorim boyle bu arada ben dogumdan sonra eve yatili kimseyi istemedim hastanede gorduler 3 gun sonra eve ugrayip gittiler.

Annemi yanımda tutarım. Annenizin,kayinvalideniniz gelip gelmemesine karışma hakkı yok,ayrıca ınsanların torunu oluyor,gelme yer yok demek çok saçma. Ben bile bunu demem sezeryan zaten sikintili birinin destegine ihtiyaciniz var bu süreçte kavga etmezdim o ayrı...

Anneniz karismasaymis keske. Cunku siz barisirsiniz ama anneniz kotu olur. Ben ne sartta olursa olsun cocugumun yaninda kalirdim

Muhtemelen çeker giderdi. Hem tartışma hem bebeğin küvzde olmasını damadının suçu olarak görüyordur kendince diye düşünüyorum.

Konu sahibi, hala kocanızı bu anneye yediriyorsunuz değil mi? Helal olsun size..

Kocanızı harcayın bol bol.. Yarın sizi boşarsa annenizin size vereceği değer bir parmak tavuk kadar olacaktır.

Öyle bir durumda kalmam , eşimle tartisirsam ancak ben tartirisim o da ailenin ortasında olmaz. Velev ki oldu annem beni niye bırakıp gitsin

Bu anne ogluna et pişiren anne di mi
Aclıktan mı dogurdunuz, hanı annenız et pişiriyordu da sadece oglusuna yediriyordu, siz karsıdan kokluyordunuz, yiyemiyordunuzEvinize gidin demiştik, ne ara geldi bebeKuzum tercih sonuclarını beklerken vakit mi öldürüyorsun burada, ablalar arasında ne işin var, kızlar soruyorda takılsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…