Boyle daha cok merak uyandirıyorsa demek. Bide olay yeni degilmis, gecmis gitmis olan olmus. Gelen yorumlar biseyi degistirmicekAnlatmak isteseydim anlatırdım zaten begenmediysenjz cevap vermeyin
Neden? Anneniz abartmış.. bunu erkek ailesi yapsa bunalımdan bunalıma girersiniz.Kayinvalidemler gelmeyecekti ilk önce kaç kez sordum sonra gelicez demişler evde yer yoktu ben de gelmesinler dedim kardeşim gelecekti o da senin akrabalar gelecek diye ben gelme mi diyeyim dedi böyle bir tartışma olurken annem girdi araya annem de sinirli kadın hiç alttan almadı
Sonuçta onların da torunu,bence onlar için gelmesinler demeniz doğru olmamış,bir şekilde kalacak yer ayarlanirdi.ama böyle bir durum da benim de annem kavgaya karışması ne kadar sinirli bile olsa.ve annemizin gitmemesi gerekir,doğum,cenaze,düğün tekrarı olmayan şeyler,telafisi zor yaniKayinvalidemler gelmeyecekti ilk önce kaç kez sordum sonra gelicez demişler evde yer yoktu ben de gelmesinler dedim kardeşim gelecekti o da senin akrabalar gelecek diye ben gelme mi diyeyim dedi böyle bir tartışma olurken annem girdi araya annem de sinirli kadın hiç alttan almadı
Ay annen de sen de hem suçlu hem güçlüsünüzKayinvalidemler gelmeyecekti ilk önce kaç kez sordum sonra gelicez demişler evde yer yoktu ben de gelmesinler dedim kardeşim gelecekti o da senin akrabalar gelecek diye ben gelme mi diyeyim dedi böyle bir tartışma olurken annem girdi araya annem de sinirli kadın hiç alttan almadı
Muhtemelen anneyle tartisti sen evlat ayiriyorsun gibi. Konu da uzayip sen zaten beni dogumumda yalniz biraktin torunun kuvezdeyken ciktin gittine geldi. Konu sahibi bu yuzden fikir istiyorki annesine karsi arguman olsun. Benim teorim boyleAnneniz, kendi evinde siz misafirken, hem de bebeğinizle beraber orada kalıyorken size yemek vermiyormuş, taaaa geçen yıl yaptığınız doğumda yanınızda olmaması mı sorun şimdi? Ayrıca zorla empati yaptırılan konu anlatımlarından hiç kimse hoşlanmaz burada. Öyle, ben istedim yazdım, anlatmak istesem anlatırdım gibi cevaplarla anti pati toplarsınız. Düzgünce derdinizi yazmazsanız, doğru düzgün cevap da alamazsınız. Biz mi anlayacağız kurduğunuz, bir yere varmayan cümlelerle işin aslını? Ayrıca siz kafanıza estiği gibi yazarsanız, insanlar da dilediği gibi yorum yapar. Konuyu açıp da, cevap verecekleri filtreleyemezsiniz.
Normal şartlarda annenin bırakmaması gerekir tabii ama sizin şartlar normal değilmiş kitorununu görmek isteyen insanlara gelmeyin denmesi isteniyor, anne hiç kendisini ilgilendirmeyen konuda karı koca arasına girip tartışmaya karışıyor ,kim bilir daha neler neler olmuştur. Sonra aylar geçiyor. O bebek neredeyse yaşına girecek, anneyle sorunlar çözülmüş belli ki, zira onun evinde kalınıyor 1 aydır falan, eeee ne işe yarayacak buradan üstünkörü yazdığınız konuya verilecek cevaplar? Anneniz normal değil ama o anlaşılıyor.
Hasta mısın ? Gelmişsin her mesaja beğenmedim atiyosun git ötede oynaAy annen de sen de hem suçlu hem güçlüsünüz
Anneniz karismasaymis keske. Cunku siz barisirsiniz ama anneniz kotu olur. Ben ne sartta olursa olsun cocugumun yaninda kalirdimKayinvalidemler gelmeyecekti ilk önce kaç kez sordum sonra gelicez demişler evde yer yoktu ben de gelmesinler dedim kardeşim gelecekti o da senin akrabalar gelecek diye ben gelme mi diyeyim dedi böyle bir tartışma olurken annem girdi araya annem de sinirli kadın hiç alttan almadı
Merhaba
Siz eşinizle tartışırken anneniz de araya girse kavga etse eşinizle
Ertesi gün de sezeryanla doğumunuz var ve beklenmedik sekilde bebeginiz kuvoze alınsa annenizin tepkisi ne olurdu sizce .
Eşinizle kavgalı diye çekip gider miydi kalır mıydı sizinle destek amaçlı ya da siz olsanız ne yapardiniz
?
Anlatmak isteseydim anlatırdım zaten begenmediysenjz cevap vermeyin
Konu sahibi, hala kocanızı bu anneye yediriyorsunuz değil mi? Helal olsun size..Çarşam günü açtığınız konu. Ne ara kendi evinize geçtiniz, kavga ettiniz, doğum yaptınız, üstüne buraya yazdınız?
"Merhaba arkadaslar
Eşimin işi gereği 1 ay felan babaevindeyim. Annemin bazı hareketlerine ben mi alınıyorum bilemedim sizinle paylaşmak istedim.
Annem 25 yaşındaki erkek kardeşim için öğlen tavuk yaptı hiç bana ye felan demedi.
Ben az yapmıştır felan diye düşündüm
Ertesi gün yine tavuk çıkarmış 2 parçaydi galiba benin içinde çıkarmış diye düşündüm. Patatesli havuclu bi güzel pisirmis .bana al tavuk vereyim de tadına bak dedi baş parmak kadar bi parca küçük ekmeğin içinde. Ben de bebek emziriyorum Ben olsam az da olsa diğer çocuğuma da verirdim sebzesinden tavuğundan diye düşündüm uzuldum. Bugün de sucuklu yumurta yapmış yumurta çiğliydi Ben cigli yemem bilr oglu oyle sevdigi icin pisirmis biz böyle seviyorz dedi .
Evlenip evden gidenler anneniz size böyle davranıyor mu yani evdeki çocuğuna daha mı kıymet veriyorlar anlamadım. Çekiniyorum da acıktım bi şey yiyemiyorum öğlenleri akşamı bekliyorum :))"
Ayrıca sevgili @Mune önceki konusunu silmiş.
Öyle bir durumda kalmam , eşimle tartisirsam ancak ben tartirisim o da ailenin ortasında olmaz. Velev ki oldu annem beni niye bırakıp gitsinMerhaba
Ertesi gün de sezeryanla doğumunuz var ve beklenmedik sekilde bebeginiz kuvoze alınsa annenizin tepkisi ne olurdu sizce .
Eşinizle kavgalı diye çekip gider miydi kalır mıydı sizinle destek amaçlı ya da siz olsanız ne yapardiniz
?
Bu anne ogluna et pişiren anne di miEş kişisi üstünüze yürüyüp sizi tartaklamaya çalışıyorsa ve hakaret ediyor, eziyorsa annenizin onunla tartışması haklı olabilir. Ancak sadece tartışmaysa anneniz karışmamalıydı.
Anne değilim ancak kızımın doğumunda kalırdım. Damatla konuşmamam torunum ve kızımı bırakacağım anlamına gelmezdi diye düşünüyorum.
Aclıktan mı dogurdunuz, hanı annenız et pişiriyordu da sadece oglusuna yediriyordu, siz karsıdan kokluyordunuz, yiyemiyordunuzMerhaba
?
Bilmem ki, konu ne?Bu anne ogluna et pişiren anne di mi
Ayrımcılık konusuBilmem ki, konu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?