- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Haydeeeeee kapı orda haydeeeeee diye valla kovalardım. Şaka mı ya. Herkes çocuğuna sahip çıksın. Kızım var 2 yaşında babannesinde ve ananesinde bile öğretiyorum odalarına izinsiz giremezsin, eşyalarını alamazsın. Oyuncaklarınla oynayabilirsin bunları etrafa atıp eşyaları kıramazsın. Bunlar teyzenin, bu kuzeninin, oynayabiliriz izin isteyerek ama geri vereceğiz çünkü bu oyuncak onun, diyorum. Anlamıyor diyorlar ben böyle anlattığımda hayır bal gibi de anlıyor kızım.Kızlar selam
Mesela evinize misafir gelse ve şımarık çocuklari olsa bir 2 üç tane .
Ve çocuar eşyalara zarar verse evi yoksa dokse kadın asla tepki vermese .Nasıl davranır Diniz.
Yani çocuklar sizin çocuklarınız gibi davransa.
Çocuklari umursamasa tepkinizi nasıl koyardiniz.
Balkondan aşağı sallandırırdımKızlar selam
Mesela evinize misafir gelse ve şımarık çocuklari olsa 2 üç tane .
Ve çocuar eşyalara zarar verse evi yoksa dokse kadın asla tepki vermese .Nasıl davranır Diniz.
Eski misafirim olurduKızlar selam
Mesela evinize misafir gelse ve şımarık çocuklari olsa 2 üç tane .
4.murat gibisin hiç affın yokBalkondan aşağı sallandırırdım
Şaka yapıyorum4.murat gibisin hiç affın yok
Aynı kafadayız.Ben valla hiç çekemem.Ama çocuklardan çok çocuklarına terbiye veremeyen ailesiniŞaka yapıyorumzaten çocuklu misafir almam,çocuklu arkadaşlarla mecbur kalırsam dışarıda buluşurum
Monopoly sen yorumlara pek cevap vermezsin ama yine de yaziyorum. Bu kadin size geldiginden beri sirun yasiyorsun. Otogardan gelmesi, taksiyle gezdirilmesi, evde cocuklari umursamamasi vb. Sence de artik kadini karsina alip konusmanin zamani gelmedi mi?sehi
Lafdan anliyacak bir insan değil.cocuklar evi yaksa dönüp bakmıyor.uyariyorum telefon dan kafasını kaldırmıyor bileMonopoly sen yorumlara pek cevap vermezsin ama yine de yaziyorum. Bu kadin size geldiginden beri sirun yasiyorsun. Otogardan gelmesi, taksiyle gezdirilmesi, evde cocuklari umursamamasi vb. Sence de artik kadini karsina alip konusmanin zamani gelmedi mi?
Sürekli o haldeyim zaten ama dönüp de bir kere haklı ama demiyor hatta uyarıyorum diye Trio bile yiyorum.Annesine inat sürekli, "öyle davranmıyoruz ama, onlarla oynanmaz" derdim anlasın diye. Bir daha da evime davet etmezdim
Akrabaya bu nasıl denirBir daha eve sokmam.
Ben getirmedim.kendi istedi davet almadı yaniBir daha eve getirmem.
O zaman al kendi cocugunu yap ufak bi valiz. Bi kac gun kafa dinlemeye ihtiyacim var de git bi akrabana / arkadasina hic olmadi otele. Kafa oyle basar belki.Lafdan anliyacak bir insan değil.cocuklar evi yaksa dönüp bakmıyor.uyariyorum telefon dan kafasını kaldırmıyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?