Tepkinizi nasıl koyardiniz

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Kızlar selam

Mesela evinize misafir gelse ve şımarık çocuklari olsa 2 üç tane .
Ve çocuar eşyalara zarar verse evi yoksa dokse kadın asla tepki vermese .Nasıl davranır Diniz.
Yani çocuklar sizin çocuklarınız gibi davransa.
Çocuklari umursamasa tepkinizi nasıl koyardiniz.

Haydeeeeee kapı orda haydeeeeee diye valla kovalardım. Şaka mı ya. Herkes çocuğuna sahip çıksın. Kızım var 2 yaşında babannesinde ve ananesinde bile öğretiyorum odalarına izinsiz giremezsin, eşyalarını alamazsın. Oyuncaklarınla oynayabilirsin bunları etrafa atıp eşyaları kıramazsın. Bunlar teyzenin, bu kuzeninin, oynayabiliriz izin isteyerek ama geri vereceğiz çünkü bu oyuncak onun, diyorum. Anlamıyor diyorlar ben böyle anlattığımda hayır bal gibi de anlıyor kızım.

Asla tahammül edemem kendi ablamın çocuğu olsa ablama bile derim çekinmem. Benim kırılmamdan çekinmeyen insanı (çünkü beni ve eşyalarımı, evimi önemsemiyor?) ben de kırmaktan çekinmem.

Yaniii cocuklarini alip gitmesini isterdim herhalde, ne demek esyaya zarar verse evi yaksa dokse kirsa annesi de ses etmese? Hayirdir kendi evi mi? Maddi zarar, fiziki zarar (sonucta temizlemesi beni yoracak), ne bu anca babamin kizi olmali misafir ki ses etmiyim

Balkondan aşağı sallandırırdım

Eski misafirim olurdu

Benim annem direkt, seni severim ama bi dahakine çocuksuz gel kocana falan bırak yoksa hiç sevmem bu tarz çocuk, der ve gerçekten de dinlerler Herkes bilir açıksözlü olduğunu, alınmazlar yani. Ki biz de bi yere gittiğimizde dibinde otururduk, asla hiçbir şeye el sürmezdik. Onun da böyle misafir beklemesi normal, sizin de...

Lafdan anliyacak bir insan değil.cocuklar evi yaksa dönüp bakmıyor.uyariyorum telefon dan kafasını kaldırmıyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…