• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepkinizi nasıl koyardiniz

Tabiiki özgürsünüz ama yine de merak ediyorum buraya konu açıp danışmadığınız bir şeyler oluyor mu hayatınızda?
Bende böyleyim napabilirim.Tanidigin insanlar ile bu sorunlarımi paylaşmam sevmemde o yüzden buradan sormak bana iyi geliyo
Çözüm bulabiliyorsanız ne alâ :)
Çözüm bulup bulamadığım muamma ama içimde tutup sismek yerine bir nevi rahatlıyorum diyelim

Hiç hoslanmam. Çocuklar ne anlasın çocuktur yapar, aile müdahale edicek. Çocuklar evi yikip döküyorsa ve ailesi baktım umursamiyor bir daha evime davet etmezdim dışarda görüşurdum.

Kızlar selam

Mesela evinize misafir gelse ve şımarık çocuklari olsa 2 üç tane .
Ve çocuar eşyalara zarar verse evi yoksa dokse kadın asla tepki vermese .Nasıl davranır Diniz.
Yani çocuklar sizin çocuklarınız gibi davransa.
Çocuklari umursamasa tepkinizi nasıl koyardiniz.
Cocukları baktim annesi uyarmiyor kendim uyarırdim herhalde birdaha da davet etmezdim gelmek isterlerse de musait degilim derdim

Haydeeeeee kapı orda haydeeeeee diye valla kovalardım. Şaka mı ya. Herkes çocuğuna sahip çıksın. Kızım var 2 yaşında babannesinde ve ananesinde bile öğretiyorum odalarına izinsiz giremezsin, eşyalarını alamazsın. Oyuncaklarınla oynayabilirsin bunları etrafa atıp eşyaları kıramazsın. Bunlar teyzenin, bu kuzeninin, oynayabiliriz izin isteyerek ama geri vereceğiz çünkü bu oyuncak onun, diyorum. Anlamıyor diyorlar ben böyle anlattığımda hayır bal gibi de anlıyor kızım.

Asla tahammül edemem kendi ablamın çocuğu olsa ablama bile derim çekinmem. Benim kırılmamdan çekinmeyen insanı (çünkü beni ve eşyalarımı, evimi önemsemiyor?) ben de kırmaktan çekinmem.
Aynen kargoyu bile bu babana gelmis diyorum açmıyor. Insan az ogretir cocuga

Kızlar selam

Ve çocuar eşyalara zarar verse evi yoksa dokse kadın asla tepki vermese .Nasıl davranır Diniz.
Mesafe koyardım.

Son yıllarda cocuklarini aslaa uyarmayan, kural,sınır tanımayan, çocuklarının çevreye verdiği rahatsızlıklardan zerre rahatsız olmayan yeni nesil ebeveynler türedi .Bizler de çocuk büyüttük lakin gerektiğinde cocugumuzu uyardık. Ben gerçekten bunun neyin rahatlığı olduğunu ve o uyarılmamış ,anlatilmamis çocukların ilerde neler neler yapacağını düşündükçe hayretler içinde kalıyorum.

Bazen çok karşısında durduğum şeylerin ise yaradığını farkettim. Soyle ki karsimdaki yuzsuz olmasa ben de boyle bir seye gerek duymam. Esimi bahane ederim.
" evin dağınıkligindan esim çok rahatsız oldu bana kızdı.cocuklarla ilgilenir misin" derim.

Baktım analarından ses çıkmıyor, ben uyarırdım. Baktım hala yık yok, ortalıkta söylenir dururdum. Hiç mi umursamıyor ve cinlerim tepeme mi çıkmış? Lafı çakardım suratına. Bir samimiyet varsa zaten ilk başta söylerim. Bir daha da gelmezlerse gelmesinler.

Arada yeter ya, terbiye görmemişsiniz diye söylenip durun. Belki çocukları alıp terk eder evinizi. Adınız terbiyesize çıkabilir tabii ama değebilir.

Kızlar selam

Açıkçası ifademle belki eder ve bir daha evime almazdım ki böyle bir vaka yaşamıştım daha önce, kadınla tüm iletişimimi bıçak gibi kestim...

Back
X