edoos Guru Kayıtlı Üye 25 Nisan 2011 52 4 298 Trabzon 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi edoos #41 Margarikotin .!.: Kendine küsmüşsün bir daha da barışmamışsın . Ne kendinle ne de hayatla.. Biran önce hayata dön derim.. Genişletmek için tıkla... Yoo ben kendimi çok seviyorum Bence diğer insanları hatalarıyla ve kötülükleriyle sevmem gerekiyor .
Margarikotin .!.: Kendine küsmüşsün bir daha da barışmamışsın . Ne kendinle ne de hayatla.. Biran önce hayata dön derim.. Genişletmek için tıkla... Yoo ben kendimi çok seviyorum Bence diğer insanları hatalarıyla ve kötülükleriyle sevmem gerekiyor .
BenIpek en sevdiğim.... Kayıtlı Üye 21 Aralık 2009 33.534 18.232 498 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi edoos #42 edoos .!.: Evet daha 19 yaşındayım. Toprağı bol olsun ablacım babanın. Yardımların içinde çok teşekkür ederim. :) Genişletmek için tıkla... Oo senden tam 15 yaş büyüğüm ben. Bunları kafana takma. Allah can sağlığı versin gerisi teferruat.
edoos .!.: Evet daha 19 yaşındayım. Toprağı bol olsun ablacım babanın. Yardımların içinde çok teşekkür ederim. :) Genişletmek için tıkla... Oo senden tam 15 yaş büyüğüm ben. Bunları kafana takma. Allah can sağlığı versin gerisi teferruat.
WOLFROG Ekşiden aynı tadı alamıyorum Pro Üye 24 Haziran 2011 23.462 48.910 798 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi edoos #43 edoos .!.: Sende o zaman burdaki arkadaşların yazdıkları yazıları oku canım, beni çok motive ettiler sağolsunlar. Sende düzelceğine inanırsın :) Genişletmek için tıkla... Böyle daha iyiyim sanki. Kimse beni kıramıyor, yaptıkları yanlışlarla şaşırtmıyor.
edoos .!.: Sende o zaman burdaki arkadaşların yazdıkları yazıları oku canım, beni çok motive ettiler sağolsunlar. Sende düzelceğine inanırsın :) Genişletmek için tıkla... Böyle daha iyiyim sanki. Kimse beni kıramıyor, yaptıkları yanlışlarla şaşırtmıyor.
aurora_91 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2012 968 24 68 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi edoos #44 Bir şeylerden bıkmanda bu durumda etkili :? Canım buraya yazdığına göre bu durum seni rhatsz ediyor demekki. Bi psikoloğa gitmeye ne dersin :)
Bir şeylerden bıkmanda bu durumda etkili :? Canım buraya yazdığına göre bu durum seni rhatsz ediyor demekki. Bi psikoloğa gitmeye ne dersin :)
edoos Guru Kayıtlı Üye 25 Nisan 2011 52 4 298 Trabzon 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi edoos #45 aurora_91 .!.: Bir şeylerden bıkmanda bu durumda etkili :? Canım buraya yazdığına göre bu durum seni rhatsz ediyor demekki. Bi psikoloğa gitmeye ne dersin :) Genişletmek için tıkla... O kadar ciddi bir durum olduğunu sanmıyorum . :) Düzelmezse tabikide giderim :)
aurora_91 .!.: Bir şeylerden bıkmanda bu durumda etkili :? Canım buraya yazdığına göre bu durum seni rhatsz ediyor demekki. Bi psikoloğa gitmeye ne dersin :) Genişletmek için tıkla... O kadar ciddi bir durum olduğunu sanmıyorum . :) Düzelmezse tabikide giderim :)