- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Vefat mi etti?Allah sabirlar versin.Gunahini bagislasin..1 yıl önce eşim intihar etti eve geldiğimde buldum o şekilde.1 yıldır tedavi görüyorum ilaç tedavisi ilk zamanlara göre daha iyi hissediyorum kendimi bence ilaca önyargılı olmayın ise yarıyor ben icmedigim zamanlarda bazen kendimi kötü hissedebiliyorum gerekirse kullanın acil şifalar diliyorum
Malesef.amin inşallah tesekkurletVefat mi etti?Allah sabirlar versin.Gunahini bagislasin..
Sebebi ogrenebildiniz miMalesef.amin inşallah tesekkurlet
İşte tanıdık biriyle o kadar rahat konuşamayabilirim, süzgeçten geçirmek zorunda kalırım.Ben terapistlerden fayda görmeyenlerdenim.
Terapistle aynı zamanda ilaca başlayanlar,terapist iyi geldi sanıyorlar ama aslında iyi gelen ilaç.ilaç beyni sakinleştiriyor ve terapistin söylediğini idrak edebilir hale getiriyor.
Terapist yerine sana iyi gelen herşeyini paylaşabildiğin biri varsa ,onun konuşmasıda sana terapi gibi gelir çünkü beynin ilaçla birlikte mantıklı düşünmeye başlar.
Boşa para kaybı diyorum tecrübelerime dayanarak.
İlaca önyargılı olma.
Bende kullandım yıllarca en üst dozajda.
Şimdi yıllardır en düşük mg ile gidiyorum , oda sanırım bırakırsam ya kötü olursam korkusundan yoksa dozajı en en düşük doz.
İşte o amaçsızlık, heyecansızlık bende de var. Yapmam zorunlu olan şeyleri zorunlu olduğum için yapıyorum. Enerjim yok ama bu halsizlik gibi değil. Canım istemiyor. Zorlayınca gayet enerjimin olduğunu görüyorum.Son zamanlarda psikoloğa gidip gitmeme konusunda kararsızım. Geçmişte ağır depresyon geçirmiş ve bir şekilde psikoloğa gitmeden başarıyla üstesinden gelmişliğim var, fakat son iki yıldır amaçsız, heyecansız, isteksiz yaşadığımı, enerjimin giderek azaldığını hissediyorum.Sizin durumuzu bilmiyorum ama benim bu durumum gitmem için gerekli bir sebep mi bilemedim şimdi?
Allah sabır versin.Malesef.amin inşallah tesekkurlet
O kitabı yarım yamalak okumuştum. Tekrar okuyayım.İyi hissetmek çok iyi bir kitap mutlaka okuyun. Bana çok iyi gelmişti. Aynı yazarın başka bir kitabı daha var onu da okuyun. Adını unuttum. Terapi de iyi bir doktor bulmak çok önemli seni gerçekten anlayan. Ben bulamadım malesef. İlaca da ön yargılı yaklaşma. Gerekiyorsa kullan. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Fiyatlar da çok yüksek hakikaten. Giden parayla tekrar depresyona girer insan.Buraya yazin isterseniz konuşuruz boşuna psikologa para vermeyin
Dertler paylaştıkça azalır
Başları çok sıkıcı. Ben de sürekli bırakıp başlıyordum. Başlayın tekrar . Zevk alırsınızO kitabı yarım yamalak okumuştum. Tekrar okuyayım.
Amin. İnşallah.
Aslında okumakta sıkıntı yok da verdiği ödevler zor geliyor. O çizelgeler falan. :)Başları çok sıkıcı. Ben de sürekli bırakıp başlıyordum. Başlayın tekrar . Zevk alırsınız
Aynen. Ben de uygulamadım. Ama uygulamayınca işe yaramayacağını söylüyor yazar:))Aslında okumakta sıkıntı yok da verdiği ödevler zor geliyor. O çizelgeler falan. :)
Seninki de mi sosyal fobi den kaynaklanıyorGörüsmek istemediğinde kendini zorlayıp görüsüyor musun, yoksa görüsmemek icin telefonları dahi meşgule mi atıyorsun? Ben bu ara ikinciyi yapiyorum. Güne bile gitmiyorum. Kafam kaldırmıyor, çoğu zaman ne konustuklarini dahi anlamıyorum.
Ben girdiğim ortamda çok iyi dinleyiciyim. Hava kapali olunca depresif oluyorum, yattigim yerden kalkamiyorum.Seninki de mi sosyal fobi den kaynaklanıyor
O yuzden buraya yazin bedava :)))Fiyatlar da çok yüksek hakikaten. Giden parayla tekrar depresyona girer insan.
Yazalım da burda da ota böceğe banlanmasak.O yuzden buraya yazin bedava :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?