- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.252
- 548
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Sorduğuna cevap veremeyeceğim ama takıldığım şey ilaca neden karşısın?Selam
Psikolağa gidip terapi alıp çok iyi geldi, sıkıntılarımı atlattım diyenler buraya bi yazabilir mi?
İlaç kullanmak istemiyorum. Sadece konuşmak gerçekten işe yarar mı?
Artık sıkıldım kendimden. Acil toparlanmam lazım. Bu terapilerin çeşitleri yöntemleri falan oluyor bilenler tavsiye ederse çok sevinirim. Kitap önerisi de olur. Gerçi beni kitap falan paklamaz ama olsun. Teşekkürler, saygılar, sevgiler...
Evet ilaca önyargılıyım sanırım. Sonra onu bırakması başa dönme ihtimali. Bir de ben konuşmak istiyorum. Böyle saatlerce konuşmak istiyorum.Sorduğuna cevap veremeyeceğim ama takıldığım şey ilaca neden karşısın?
Gerekiyorsa kullanacaksın kendini şartlama
Valla teşhisimi bile koyarım. Depresyon, sosyal fobi, obsesif, ortaya karışık arızalarım var.Sorununuzu tek cümleyle özetler misiniz?
İçimi ne kadar ferahlatan bi yorum oldu. :)Ben varım.
Forumda defalarca yazdım size de yazayım çünkü yapılabilirliğini göstermek istiyorum ömrüm oldukça :)
Alıkoyulma, darp, taciz ve tecavüz girişimi yaşadım. Bir süre yoğun bakımda kaldım ve fiziksel olarak iyileştikten sonra yaşadıklarımı kaldıramadım, intihar girişimim oldu. Akabinde terapi hayatım başladı. Benim durumum ağır olduğu için ilaç kullanıyordum bir yandan. 3 sene aralıksız terapi gördüm. Evden çıkamayacak kadar dipteydim şu an yurtdışında doktora yapıyorum ve evlenme aşamasındayım.
Şu anda da ihtiyacım oldukça terapistime koşuyorum, aileden biri gibi benim için.
İyi bir terapist bulun ve kendinizi ona maskesiz bir şekilde açın.
Sonu aydınlık.
Dipten daha dibe batamazsınız, dibi görmeniz çıkışın yakın olduğu anlamına gelir :)
Teşekkürler. O kadar vahim mi durum : )Sizin durumunuzda ne ilaç tedavisi ne psikolog tek başına yeterli olmaz ikisi birarada tedavi sağlar ,geçmiş olsun
Teşekkürler. O kadar vahim mi durum : )
Valla teşhisimi bile koyarım. Depresyon, sosyal fobi, obsesif, ortaya karışık arızalarım var.
Terapi almayın demiyorum mutlaka alın ilacada önyargıyla bakmayın.Evet ilaca önyargılıyım sanırım. Sonra onu bırakması başa dönme ihtimali. Bir de ben konuşmak istiyorum. Böyle saatlerce konuşmak istiyorum.ilaç verip yollamasın beni. Gerekirse olabilir. Belki sadece terapiyle çözülürüm. Boş yere ilaç almak istemiyorum.
Teşekkür ederim. Kelin merhemi olsa misali. :)Sizin yorumlarınızı ve bakış açısınizi çok beğeniyorum, derdiniz ne bilmiyorum, inşallah bir an önce anlatırsınız.
Ben de oğlumun sağlığıyla ilgili çok ciddi bi sıkıntı yaşadım. Ondan beri toplayamıyorum. Geçmiş olsun size de.Ben varimmmmm hemen yetiştim konuyu görünce
2 evladim var cok ama cok maddi sorun yaşadık evlendigimizden beri küçük olan oğlum cok ciddi bir sağlık sorunu yaşadı ölümün kıyısından aldık desem yalan olmaz tabi o sıralar asla üzülmemem gerekiyordu sütüm kesilmesin diye oglum o yatakta yatarken kaya gibi durdum gözümden yaş akmadi. ta ki iyileşme süreci bitene kadar ama bir senenin sonunda tükendim.
Her gün ölmek istiyordum cok agir geçiyordu surecim ofke patlamalarim cabasi neyse derkennn cok tatli işinin ehli bir terapistle çalışmaya basladik 7 ay oldu ve cok daha iyiyim.
Sadece içinizi tamamen açın ve iyi olacaginiza inanarak gidin gerisi halloluyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?