MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Istemesen de at kendini dışarı:) tedavinin ilk aşaması. Buradan hafif depresyon gb gözüküyor:) ilacsiz halledersin senYani kimi zaman istemesem de görüşüyorum bazen de evden çıkasım gelmiyor. :)
Gaza ihtiyacın var o zaman :)İşte ben o kendi doktorluğumu yapamadım. Tamam toparlayacağım diyorum kararlar alıyorum ama üşeniyorum aldığım kararlara.
Çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyi mi ?Ben de oğlumun sağlığıyla ilgili çok ciddi bi sıkıntı yaşadım. Ondan beri toplayamıyorum. Geçmiş olsun size de.
4 buçuk yaşında. İnşallah hafiftir.Istemesen de at kendini dışarı:) tedavinin ilk aşaması. Buradan hafif depresyon gb gözüküyor:) ilacsiz halledersin senÇocuk var mı? Kaç yasında?
Kuzu sıkıntı ne bilmiyorum ama düşün insanın kolay kolay toparlamayacaktı şey yakının i kaybetmesi bol bol dua et doktorluk olmamakta calisİşte ben o kendi doktorluğumu yapamadım. Tamam toparlayacağım diyorum kararlar alıyorum ama üşeniyorum aldığım kararlara.
İyi çok şükür. Bi bilinmezlik vardı şimdi korkulacak bir şey kalmadı inşallah. Ama olan da bana oldu tabi. :)Çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyi mi ?
Buraya yazin isterseniz konuşuruz boşuna psikologa para vermeyinEvet ilaca önyargılıyım sanırım. Sonra onu bırakması başa dönme ihtimali. Bir de ben konuşmak istiyorum. Böyle saatlerce konuşmak istiyorum.ilaç verip yollamasın beni. Gerekirse olabilir. Belki sadece terapiyle çözülürüm. Boş yere ilaç almak istemiyorum.
Çok şükür . Evlatlar canlar iyi olsun yeter. Ana olmanın birinci kuralı ya bir sey olursa kaygisi:) Çaresi var mı bilmiyorum. Varsa önerilere açığım.İyi çok şükür. Bi bilinmezlik vardı şimdi korkulacak bir şey kalmadı inşallah. Ama olan da bana oldu tabi. :)
Ben de test çözdüm de soru sayısinı saymak hiç aklıma gelmedi:) erkek ark.beraber mi yoksa yalniz mi gidiyorsunuz? Bu ara çok meraklıyım:)Ben terapiye başlayalı 4 seans oldu. Erkek arkadaşımın ısrarıyla gittim adam bende o sıkıntıyı görmüş:)) 500 küsür sorulu testi gectin mi terapi basliyor. Test sonucu psikiyatriye de yönlendirebilir henüz faydasını görmedim yolun başındayım sanirim
Aranızdaki iletişim problemi ise ilerleyen zamanlarda onu da çağıracaktır.Sabah erken gitmiştim açlıktan kan şekerim düştü ondan saydim:)) ayni sorular şaşırtmalı olarak sürekli önüme geldi.Erkek arkadaşım istedi ama ben istemedim ilk gidiyordum hem psikoloğa ondanda bahsedeceğim için gelmemesi daha iyi
Çabucak çözersin inşallah:) Psikolog iyidir. Gitmesem de cok seviyorum kendisini. :)Yok değil benimle alakalı ama onuda araya sıkıştirdim:)
1 yıl önce eşim intihar etti eve geldiğimde buldum o şekilde.1 yıldır tedavi görüyorum ilaç tedavisi ilk zamanlara göre daha iyi hissediyorum kendimi bence ilaca önyargılı olmayın ise yarıyor ben icmedigim zamanlarda bazen kendimi kötü hissedebiliyorum gerekirse kullanın acil şifalar diliyorumSelam
Psikolağa gidip terapi alıp çok iyi geldi, sıkıntılarımı atlattım diyenler buraya bi yazabilir mi?
İlaç kullanmak istemiyorum. Sadece konuşmak gerçekten işe yarar mı?
Artık sıkıldım kendimden. Acil toparlanmam lazım. Bu terapilerin çeşitleri yöntemleri falan oluyor bilenler tavsiye ederse çok sevinirim. Kitap önerisi de olur. Gerçi beni kitap falan paklamaz ama olsun. Teşekkürler, saygılar, sevgiler...
Nadirkitap.com dan ikinci el olarak aldim.Orda var.Okuyamadim öyle kitaplar sıkıyor beni.Hala okuyacam.Iyi hissetmek diye bir kitap onerdi psikologum bulamadim, internetten siparis etmeye de erindim:) onu önerebilirim. Iyi geliyor elbet. Ben cocuktan dolayi( duzenli bırakabileceğim kimse yok) devam edemedim. Haftada bir gidiyordum. Orta depresyon ve anksiyete vardi(hala var) psikiyatriste gonderecekti, emzirdigim icin gondermemisti. Ben anlatmakta zorlandığım icin yazarak çalışıyorduk. Yöntemin adini unuttum. Olay, o andaki duygu ve dusunceleri yaziyordum. O konudan o konuya atlamamis oluyordum, duygu düşüncelerimi derli toplu ifade edebiliyordum. Gercekten ihtiyacin olduğuna inanıyorsan git derim. Ben simdi dogruca psikiyatriste gidecegim randevu buldugum ilk firsatta. Ben de senin tam tersinim. Ilac kullanmayi cok seviyorum, kafam bi milyon dolaşmayi:) ya sigara ya antidepresan benim ilacim. Ikisi de beni kendime delice özgüvenli deli manyak eğlenceli birine dönüştürüyor:) sigarayi cocuguma kotu ornek olamamak icin kullanmıyorum. Bağımlı olmuyorum çok şükür:) kisa sureli icip bırakabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?