Terapi

Yani kimi zaman istemesem de görüşüyorum bazen de evden çıkasım gelmiyor. :)
Istemesen de at kendini dışarı:) tedavinin ilk aşaması. Buradan hafif depresyon gb gözüküyor:) ilacsiz halledersin sen Çocuk var mı? Kaç yasında?

Aşırı önemli olmasa da benim de içimde aşamadığım şeyler vardı geçen sene 8 seans falan terapiye gittim ve 30 yılda kendim içim yaptığım en iyi şeyi yaptım bence. İlaç kullanmadım. İnanılmaz faydasını gördüm. Gittiğim kişi psikolog değildi bir pedegogdu ama inanılmaz faydası oldu.

İşte ben o kendi doktorluğumu yapamadım. Tamam toparlayacağım diyorum kararlar alıyorum ama üşeniyorum aldığım kararlara.
Kuzu sıkıntı ne bilmiyorum ama düşün insanın kolay kolay toparlamayacaktı şey yakının i kaybetmesi bol bol dua et doktorluk olmamakta calis

Buraya yazin isterseniz konuşuruz boşuna psikologa para vermeyin
Dertler paylaştıkça azalır

İyi çok şükür. Bi bilinmezlik vardı şimdi korkulacak bir şey kalmadı inşallah. Ama olan da bana oldu tabi. :)
Çok şükür . Evlatlar canlar iyi olsun yeter. Ana olmanın birinci kuralı ya bir sey olursa kaygisi:) Çaresi var mı bilmiyorum. Varsa önerilere açığım.

Ben terapiye başlayalı 4 seans oldu. Erkek arkadaşımın ısrarıyla gittim adam bende o sıkıntıyı görmüş:)) 500 küsür sorulu testi gectin mi terapi basliyor. Test sonucu psikiyatriye de yönlendirebilir henüz faydasını görmedim yolun başındayım sanirim

Ben de test çözdüm de soru sayısinı saymak hiç aklıma gelmedi:) erkek ark.beraber mi yoksa yalniz mi gidiyorsunuz? Bu ara çok meraklıyım:)

Sabah erken gitmiştim açlıktan kan şekerim düştü ondan saydim:)) ayni sorular şaşırtmalı olarak sürekli önüme geldi.Erkek arkadaşım istedi ama ben istemedim ilk gidiyordum hem psikoloğa ondanda bahsedeceğim için gelmemesi daha iyi

Aranızdaki iletişim problemi ise ilerleyen zamanlarda onu da çağıracaktır.

1 yıl önce eşim intihar etti eve geldiğimde buldum o şekilde.1 yıldır tedavi görüyorum ilaç tedavisi ilk zamanlara göre daha iyi hissediyorum kendimi bence ilaca önyargılı olmayın ise yarıyor ben icmedigim zamanlarda bazen kendimi kötü hissedebiliyorum gerekirse kullanın acil şifalar diliyorum

İyi hissetmek çok iyi bir kitap mutlaka okuyun. Bana çok iyi gelmişti. Aynı yazarın başka bir kitabı daha var onu da okuyun. Adını unuttum. Terapi de iyi bir doktor bulmak çok önemli seni gerçekten anlayan. Ben bulamadım malesef. İlaca da ön yargılı yaklaşma. Gerekiyorsa kullan. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Nadirkitap.com dan ikinci el olarak aldim.Orda var.Okuyamadim öyle kitaplar sıkıyor beni.Hala okuyacam.

İlaçsız tedavi olup kurtulan bence yoktur yorumların hepsini okumadım ama merak ettim var mı diye bende 4 aydır tedavi oluyorum konuşmak iyi geliyor evet ama sana verilen bi süre var o kadar konuşabiliyossunuz ve konuştuktan sonra rahatlama iyi hissetme durumu oluyor ama sonrası ilaca kalıyor uykusuzluk , korku ve endişeleri azaltmak hatta yok etmek için ilaç şart bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…