Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Teraziler En Çok Hangi Burçla Uyum Sağlayamıyorsunuz ?

asla asla asla başak burcuyla anlaşamam çok titizler hastalık derecesinde evlenememe fobileri var bide aslan burcu allahım o ne çene yarabbim susmak bilmez kıskançtır paylaşmaz hiçbişiyi

bende karşı cins olarak koç ve balıklar anlaşamam..hem cinslerim olarakta ikizlerle anlaşamam...

Koç burcu bayan arkadaşım war sewiorum ,erkeklerini tanımıyorum.Boğa erkekleriyle anlaşabilirim ama bayanıyla zor.İkizler kesinlikle zıt burcum.Yengeç bayanı we erkekleriylede zor.Aslan burcuyla anlaşırım.Başak burcunu sewerim.Kendi burcumdan arkdşım olmadı.Akrep bayanını sewerim.Yayla anlaşamam.Oğlak burcu eşimdir.Kova kadını en yakın arkadaşım,erkekleri çok havai anlaşamam.Balık erkekğ kesinlikle uzak dursun,bayanıylada zor anlaşırım.

burcum terazi yükselenim oğlak anlaşamadığım burçlar akrep,başak,ikizler,balık ne çok iyi ne çok kötü olanları yengeç,boğa,oğlak erkeği,koç,aslan kadını iyi anlaştıklarım kova,oğlak kadını,yay,aslan erkeği,terazi.

koçla çok zııtıtz

akrep iticiii

oglak tutucu

yengeç buhranlı anlaşamıyorum bu burçlarlaaa:8:

ben tam bir teraziyim,yükselenimde terazi

oğlak kadını ve yengeç kadınları bana çok soğuk gelirler...
akreplerin erkeği de çok bencil ve kendini beğenmişler tabi bana göre...

yükselenimde terazi..
terazi teraziyim yani:) oğlak burcndakileri hiç sevmem hiç anlaşamam ...bide babam hariç ikizler burcuyla anlaşamam...

ben terazi yükselenli biri olarak, kabalığa tahammül edemiyorum. dolayısıyla bir şeyi her zaman daha kaba olan yoldan yapmayı seçen ve duygusuz olduklarını düşündüğüm yay ve koç burçlarıyla, bir de hep langır lungur konuşan boğa burcunun kadınlarıyla anlaşamam. daha doğrusu anlaşsam bile sonradan hep bir pürüz çıkar. ama yay burcuyla peşinen anlaşamam. yay kelimesini duymam bile tüylerimi diken diken ediyor. ıyyy

vala yeri geliyo kimseyle anlaşamıyorum yeri geliyo herkesle anlaşıyorum.. ama özellikle balık ve ikizlerle anlaşamıyorum...

oglakla kadini bana zit ayrica akrep erkegide hic bana göre diil ama basa gelmis cekiyoruz :59: bakalim daha nereye kadar.Haaa unutmadan sevgiliside kova :47: onuda hic sevmem.Ama basak iyidir iyi :68:

akrep koc ve basakla anlasamam .aslında terazı burcu ıcın basakla ıyı anlasır derler ama ben tam tersı cok soguk gelıyorlar bana .akreplerde genelde bencıl vurdum duymaz yasıyorlar

Back
X