Bir daha sizin şansınıza böyle bir laf ederlerse cevaplarını verin yoksa susmazlar.Arkadaşlar iş yerinde bir abla var nasıl desem ağzı gevşek saçma sapan konuşur. Neyse bu abla, evli bir erkek arkadaş ve ben iş için bir aradayken abla beni gösterip bak ne güzel kız demi dedi.
Sürekli de X in eski sevgililerinden bahseder sen ne çapkından der filan sever böyle konuları. X kişisi de, ki ben abi diyorum benden üst ne dese beğenirsiniz ah abla bekar olacaktım ki
Kalakaldım hiçbişey demedim işimi bitirip çıktım. Adamın karısı da hamile aynı iş yerinde.
Midem bulanıyor erkeklerden yahu.
Ne iğrençlik
Bir daha sizin şansınıza böyle bir laf ederlerse cevaplarını verin yoksa susmazlar.
Uyardın mı?
Kocaman insan olduğunu düşünüyorum benimle bu şekilde şaka vb imalarda konuşmalarda bulunmayın işimizle ilgilenelim dedin mi sen kendini savunacaksın.
Gevşek heryerde var.
Bazı insanların yüzünün astarı yok , alışmışlar arsizliga uyarın nolursa olsun bi daha duymak istemiyorum deyinBöyle durumlarda kalaklıyorum ne diyeceğimi bilemedim ama aşırı sinirlendim terbiyesizler.
Bi daha olursa kızıcam.
"ne münasebet benim güzel olup olmamdan x kişisine ne?"diyip bozcaktın ki bir daha böyle patavatsızlık yapmasın. bir dahakine sessiz kalma yüz bulmasınlar
Çok iğrenç bir muhabbet olmuş. Keşke orda birşey deseydiniz. Erkek olana açıkça soğuk ve mesafeli davranın, muhatap olmayın. Kadına da bir kenara çekip adınızı bir daha böyle bir konuşmaya malzeme yaparsa ciddi sonuçları olacağını söyleyinArkadaşlar iş yerinde bir abla var nasıl desem ağzı gevşek saçma sapan konuşur. Neyse bu abla, evli bir erkek arkadaş ve ben iş için bir aradayken abla beni gösterip bak ne güzel kız demi dedi.
Sürekli de X in eski sevgililerinden bahseder sen ne çapkından der filan sever böyle konuları. X kişisi de, ki ben abi diyorum benden üst ne dese beğenirsiniz ah abla bekar olacaktım ki
Kalakaldım hiçbişey demedim işimi bitirip çıktım. Adamın karısı da hamile aynı iş yerinde.
Ne iğrençlik
Abla abi olmaz iş yerinde. Falanca bey, falanca hanım olur. Abla abi diyince ipin ucu kaçıveriyor eğerkarşıdaki duracağı yeri bilmiyorsa. Ne kadar gereksiz konuşmalar lütfen işinize bakın tarzı resmî bir uyarı iş görür.Arkadaşlar iş yerinde bir abla var nasıl desem ağzı gevşek saçma sapan konuşur. Neyse bu abla, evli bir erkek arkadaş ve ben iş için bir aradayken abla beni gösterip bak ne güzel kız demi dedi.
Ne iğrençlik
Yok artık ahlaksıza bak bekar olsaymışmış, senin gibilerin neyine zaten evlilik.Arkadaşlar iş yerinde bir abla var nasıl desem ağzı gevşek saçma sapan konuşur. Neyse bu abla, evli bir erkek arkadaş ve ben iş için bir aradayken abla beni gösterip bak ne güzel kız demi dedi.
Ne iğrençlik
Anladığım kadarıyla sessiz kalmışsınız. Olay soğumadan haddini bildirin ikisine de. Bahsettiğiniz kadın da iş ortamınız kadar gevşek. Iki bekar olsa da baksana ne güzel denir mi iş ortamında? İş hayatında abili ablalı hitap etmeyin, mesafe koruyun azıcık. Adam zaten pusuda bekliyor resmen.
Abla abi olmaz iş yerinde. Falanca bey, falanca hanım olur. Abla abi diyince ipin ucu kaçıveriyor eğerkarşıdaki duracağı yeri bilmiyorsa. Ne kadar gereksiz konuşmalar lütfen işinize bakın tarzı resmî bir uyarı iş görür.
Bekar olsan sana mı bakarım aptal deseydiniz.
Ar damarı çatlamış iki gevşek.Arkadaşlar iş yerinde bir abla var nasıl desem ağzı gevşek saçma sapan konuşur. Neyse bu abla, evli bir erkek arkadaş ve ben iş için bir aradayken abla beni gösterip bak ne güzel kız demi dedi.
Ne iğrençlik
Çok iğrenç bir muhabbet olmuş. Keşke orda birşey deseydiniz. Erkek olana açıkça soğuk ve mesafeli davranın, muhatap olmayın. Kadına da bir kenara çekip adınızı bir daha böyle bir konuşmaya malzeme yaparsa ciddi sonuçları olacağını söyleyin
Nasıl bir iş o ya?İş ortamı gereği abi diyoruz bey kullanılmıyor ama böyle laubali de değil ortam..
tamamiyle o abladan kaynaklı ama adam da öyleymiş demekki. Ahlaksız birde eşini de tanıyorum terbiyesiz ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?