Terbıyesızlık

Bu durumda sakinleştirecek biri de lazım anneniz demekki olayı büyütmemek adına susmuş, biz de çok şeye sustuk bu durumda. adam müsveddesi boşamanızı haketmiş. Üzülmeyin sakın adam olsaydı zaten boşamazdınız dimi
Evet annem benım gaza gelıp daha fevrılesecegımı dusunuyor .aynen degmez bosa bekledım 10 yıl .ama ınsanın vıcdanı sızlıyor yınede

valla bosanma sebebine erken bosalmayida yaz. kudursun !

Kendine bakmadan yatmiyosunmu diyor.. tobe bide kp yani? Sende orda oglunu soleseydin bence yeri ve zmni gelmismis..

Bosanma asamasındayım,anlaşmalı bosanma ıcın dılekce yazarken ben sınırle oglunun eve bakmadıgını fılan yakınıyorum kayınbaba ..aılem ıkıde yabancı adamın yanında sen karılık yaptınmıki kocanla ne zaman yattın yatmıyosun adamla dedı.
Ben tabı sınır krızı gecırdım sen kımsın aılemın yanında bana boyle konusursun
Sız nerden bılıyodunız yanımızdamıydınız dedım ben nerden bıleyım dıyor bılmedıgınız konu hakkında olmayacak yerde neden boyle konusuyorsunız dedım ben oyle demedım dedı ..tutturdu ben oyle bısey demedım döndüm arkadasım bu ınsan bunu dedımı dedı dıyolar .ya sız ınsan olsanız boyle bısey duyduysanız cekersınız benı koseye bı babaysanız boyle bır durum varmıs dogrum(buda ona kalmamışta hadı boyle sor barı)bende aydınlatırım sızı .gerı benım bılgım yok dıyo ya bılgın olmadıgı bır konuda nıye konusuyorsun o zaman bu ınsan hoca bıde ..Allah belanızı versın benı aılemın yanında neler konusturdunuz yazıklar olsun ınsan olun dedım senın Allah belanı versın dıyor sız hocamısınız sımdı dedım .ya hala sınırım gecmedı adamı yerle bır etmek ıstedım.oglu olacaga gıttım senın baban aılemın adamların yanında bana bunu nasıl soyler ben oyle bısey demedım dıyo benmı soyledım gıt ona soyle dıyo hepsı mal hepsı..annemden babamdan destek beklıuorum bana sus dıyolar desenıze bu serfsızlık bu hadsızlık nıye kımse bu adama bısey dıyemıyo herkes bana sus dıyo.annemde ordan hocalar oyle konusur dıyor benı sakımlestırecek guya ya nıye adamdan tarafmıs gıbı oluyosunız benı korusanıza.hala sınırım gecmedı ..
Not:bunu soylerken esıme dedım 10 senelık evlıyım senın erken bosalma sorunun var 2 dk surmez ..ben bunu kıme soyledım haysıyetsız bu tedavıde olmadın baslı basına bosanma sebebı sen ne dıyosun dedım utanmaz
İşte sizin boşanmanızı, kendilerine yük olmalarını istemiyorlar. İşiniz ve maaşınız olsaydı belki olay değişirdi.

Back
X