Terbiyesizlikler Aldı Başını Gidiyor!

Arkadasin anlamis zaten kadinin deli oldugunu o asilabilir bir durum da kvnin normalde cekilecek hali yokmus ona uzuldum
Sende de ne sabir varmis chil,masallah ne diyeyim
Insanlarin geneli boyle yuzsuz ama,gelme dersin gelirler,hayir dersin israrla yaparlar,cocuguma sunu yedirme dersin inadina yedirirler, musait degilim dersin gelirler gelirler hep gelirler. Su ev oturmasini kim icat ettiyse yatacak yeri yok bence ben de cok doluyum gorumcem aynen senin kv gibi yuzsuz. Kolayliklar diliyorum

ben olsam kapıyı açmazdım veya ağzından o laflar çıktığında inadına mı yapıyosunuz diye kavga çıkarırdım.

Esiniz de gorusmeyin diyorsa soyleyin kv nize gorusmeknistemediginizi. Esiniz haftada bir 2 saat goturup gostersin torununu.

evet işiniz zor hasta gibi

yediğim mayalı poğaça mı şişirip nefesimi kesti konu sahibinin kayınvalidesi mi gerdi şu an bilemiyorum nefes alamıyorum bi onu biliyorum en iyisi bir düğme açayım

Gercekten tam bi cile. Kimin ne bedduasini aldimda bu kadini cekiyorum derdim. Resmen oturur dusunur helallik pesine duserdim. O kadar yani.

Kadın bu kadar terbiyesizse siz de biraz edepsiz olabilirsiniz pekala.
Bozun saygınızı gitsin, yoksa çok başınız ağrır bu dengesiz kadından ötürü.
Eşiniz de neyin ne olduğunu biliyormuş, daha ne olsun.
İstemediğiniz hiçbirşeyi yapmayın, yaptırmayın.
Müsait değilim dediyseniz sonuna kadar sürdürün. Kapıya dayanacak değil ya. Dayansa bile açmayın mesela. Yapın bunları, çirkinleşin, hak etmiş valide hanım

neden yüz veriyorsun ki

o kendini senin evin hakimi mi sanıyor

işimiz mişimiz yok de ki yokmuş, akşamüzeri de gelmeyin sizimle bir planım yok evde kalacağım de geç

ne derse desin

yani bu kadar rahatsız ediyorsa burada yazdığını bir gün yüzüne söyler çemkirirsin olur biter

nedne cici gelin olasınız ki

annesini görmemek için kocam eve geç geliyorsa ben onun annesine her hafta katlanmak zorunda değilim

ayrıca o neden size geliyor

ille de torun sevecekse siz götürün, sonra uykusu geldi acıktı vs deyip bir iki saate kalkın

eee hayır o bugün olsa ben x i çağırmam ki

bugün biz x ile günümüzü geçireceğiz

alırsın sonra diyeceksin

neden onun lafını tıkmıyorsunuz ki ağzına

ayrıca da arkadaşınız çat kapı gelse bile kv ile çarşı ertelenebilir

Zor bir durum, uzaklaşmak en mantıklısı.
Allah yardımcınız olsun...

Kv ve arkadaşın oradayken, kv işimiz var dediğinde işimiz yok ben hatırlamıyorum, bugün ben arkadaşımı davet ettim siz habersiz geldiniz diyecektin. Hatalısın.

Bu kadın benim kocami dogurmus olamaz diyorum bende sizin gibi
kv ile her biraraya gelişimizde aynı şeyi düşünüyorum. Eşim ne kadar kültürlü ve anlayışlı ise kv o kdr anlayışsız ve eski kafalı. Tipleri de benzemiyor ztn. Kp başka birinden yapıp getirdi heralde benimkini ne bileyim artık iyice içinden çıkılmaz bi hal aldık

Bana fenalık geldi
Kv normal olmadığı kesin
O yüzden normal insana davranır gibi davranmak gereksiz

En güzeli kapıyı hiç açmamak

Hatta sizin evde olduğunuzu bilsin. İçeriden ses gelsin. Telefonu da açmayın.

Beklesin beklesin gitsin. Kaç saat bekleyebilir ki açılmayan kapının önünde.

Sorarsa da evdeydim ama müsait değildim. Telefon icat edileli çok oldu, keşke evden çıkmadan arasaydın derim.

Eğer evden çıkmadan ararsa da bugün müsait değilim. Sakın gelme derim. Yine de gelirse (ki gelir benim anladığım) yine kapıyı açmam. Hatta kapının zilini söktürürüm. Kapıya vurur vurur gider.

Açmayın. Bilerek açmadığınızı da bilsin. Herkes onun anormalliklerini çekmek zorunda değil. Hele ki arkadaşınız.

Ne işimiz vardı kendi adına konuş neden demedin

Dedim demez olur muyum. İşimiz falan yok ne bir şey konuştuk ne plan yaptık dedim. Arkadaşim da kv nin uydurdugunu anladı ama yine de çok bozuldu. Sorun yok falan desede yüzü düştü kızın ne keyfimiz kaldı ne bir şey mafetti günümüzü.
Bu kadın hep böyle densiz.

Aynen bizde de durum öyle ne tipi benziyor anasina ne huyu. Uveymis deseler hiç sasirmam aksine anlamistim derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…