Terbiyesizlikler Aldı Başını Gidiyor!

Sizin ki iyiymiş yine benim ki beni eşimle evli olduğumuz halde nişanlısı diye tanıştırmaya kalktı

Allah sabir versin gercekten. Okurken sinirlerim tepeme cikti cok cok haklisin. Bncede esine anlatma sen ne kadar hakli olsan da neticede annesi icten ice uzulur bu duruma ve gerilir. Hic takma dicem ama cok zor biliyorum. Lafini soyle esirgeme. Gerekirse daha acik soyle. Kizin da biraz daha buyusun seni daha iyi anlasin ona mesafeli durur zaten.

Eee boz. Ne isimiz var benim bi planim yok. Bugunu arkadasimla gecirmeyi planliyordum hatta de. Anam dunyain en kotu gelini ben miyim ya? Herkes cok sabirli masallah.

Ne güzel sıkmıyormuş yok bizimki illa o an ne dediyse olacak 2. Kocamsin anne diyorum şakalarımızı kaldırıyoruz bak gün içinde whatsapptan kendini çeker gönderir bana cay kryfisi yapiyom diyerekten

Kabullenmemiş demek ki.
Şaka gibiler ya
Evliliğimizi istemediler aramızda yaş farkı var diye bi de ben aileye layık değilmişim. bizde gittik nikah kıydık 2 ay sonra söyledik. Kabullenmeleri baya zor oldu. Ama şimdi enteresan bir şekilde çok iyiler sanki onca kargaşayı onlar çıkarmamış gibi. Evlilikte aileler zor iş ya. En güzeli mümkün olduğunca uzak olmak

Sizin ki iyiymiş yine benim ki beni eşimle evli olduğumuz halde nişanlısı diye tanıştırmaya kalktı
O geride kalmış yahu unutmus düğünü felan anne tarihleri karıştırıyorsun bak böyle olmaz deseydin

Ben olsam arkadasimi alir baska odada oturur, uzerimize de kapiyi kilitlerdim. Dengesize dengesiz gibi davrsnscaksin.

Ya nedense ben kv hakkında kötü düşünemedim kızmadım. Baksanıza yalnız ve kimsesi yokmuş sizi de görmek için geliyor oğlunun onu görmemesi için geç gelmesine de annesi adına üzüldüm.bence kadıncağıza kötü davranmayın,anlattıklarınıza göre aklımda saf bir kadın canlandı,bence sizin kv biraz saf.ve bence kötü niyetli değil.siz yanlış bulduğunuz davranışlarınızı ona tatlı dille söyleyebilirsiniz kırmadan.

Telefon açacağım yarın. Bu saat oldu sinirden uyuyamadim benim kızım sabah 7.bucukta kalkıyor.
Beni böyle etkilemeye bu kadar dengemi bozmaya hakkı yok

Evet pis de kendisi bir bardaktan on kişi su icerler on gün o bardağı yikamazlar
benim çocuğum biraz daha büyüyecek belki de hep babannesinin olumsuz davranışlarını bana karşı kullanacak. Ellerini yıka diyeceğim babannede yikamiyor diyecek.

İçten pazarlikli saf değil. Kendi çıkarlarını onemser kimsenin ne istediği onun için önemli değil.
Kimsesinin olmayışı da bu yüzden.
Eltisi dahi arayip sormaz.
Oğlu da anam diye bu kadar da kayiramam artık diyor.
Çekip konuşuyor sen insanlara laf söyleme insanlara Karışma diye herkesin arkasından konuşuyor. Oğlunu bile cekistirmeye çalışıyor benimle. Kocam hakkında kötü laf söyleme bana dedim bi keresinde, aynen şöyle cevap verdi; aaa aaa senin kocansa benimde oğlum ayol ne olmuş iki laf ettiysem. Buldumcuk olmuşsun sen.... bana bunu dedi. Sen şimdi daha iyi sekillendirirsin kafan da. Hep oğlunu sömürür oğlunun parasını yer ama oğlunu beğenmez

Canım sen baya dolmuşsun baya sinirlenmişsin ya sakin ol. Sinirlenmekte haklısın ama kendini yıpratma güzel dille anlat görüşmeyi yavaşça kes belki daha sonra düzeltir hatalarını. Ama işte huylu huyndan vazgeçer mi kaç yaşına gelmiş kadın.

Çok doldum evet. Telefon açıp bu yaptığın terbiyesizliği bir daha YAPMA demek istiyorum

Dayanma eşiğini mi ölçüyor nedir! Ben sinir oldum burda. Arkadaşınla sonradan bu konuyu konuştun mu

Kv çekilmez biriymiş gerçekten ama
Eşin senin yanında ve arkanda bu yüzden çok şanslısın
Benimki olsa hemen annesini savunmaya geçerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…