Terbiyesizlikler Aldı Başını Gidiyor!

Haklısın. Oğlum bırakmıyor bari gelin bıraksın diyerek bunları yapıyor.

Eşim de he de geç diyor ama öyle olmuyor işte. .
Eger ki esinle aranda problem yoksa ozaman allaha havale et

Ve esinin oyle he demesinin sebebini biliyorum cunku benimkide ayni seyi diyor birinci sebebi ugrasmak istemiyor ikinci sebebi de ne annesini ne de seni kirmak istemiyor kendince oyle ortami idare ettigini saniyorlar

Benim kayınvalidem böyle olsaydı kapıyı açmazdım. Beni görse bile açmazdım. Ararsa telefonu da açmazdım. Zamanla o da ümidi keserdi.

Birkaç defa kayınvalidem de habersiz geldi, bir de misafir getirdi. Ben de bir gün "Ben çalışan insanım, habersiz gelenden nefret ediyorum" dedim, mesajı aldı :)

Anlatıyorum anlamiyor.
Kavga ettiğim de oldu ama genelde güzel dille söylüyorum. Esimde söylüyor. Bir gün yapmasa bir şey ertesi gün yapıyor.

Oha yuh ay ben esinize evlatlik kardes gelmek isterim sahsen besleme vs de olur ... Sizin kapı baya yağlı yani .Ek karta gerek yok gorustukce ihtiyaclarimi alsin cebime harclik koysun yeter ... Hahahahhahahaha .ay o degil ben esinize cok uzuldum sanki o evlat degilmis gibi biz sana baktik sende kardesinr bak diyorlar ya ... Kayniniz kendini arada adamim diyor mu acaba ?

Okulu bitireli 3 sene oldu thy girecekmis (yalan) haber bekliyormus.
Bir kere dönemsel bir ise girdi 15 günlük bir iş. Her gün yoruldum bana insan dışı muamele yaptılar bilmem ne diye ahlandi vahlandi. Kv her gün o işten gelecek diye dolmalar sardı börekler açtı. Oğlum çok yoruluyor diye üzüldü.

E başında ki ana böyle olunca neden çalışsın ki eşşek gibi bakan var . Kız arkadaşlarına para yediriyor hediyeler alıyor.

Eşim ben doğum yaptıktan sonra artık işe gir bu kadar para vermeyeceğim sana fatura ve sigara parası o kadar dedi.
Kv akşamına telefon açtı. Eşime, yazıklar olsun sana oğlum mu ağır geldi kardeşin o senin kanın canın nasıl böyle dersin. . Dedi.
Eşim ona kötülük yapıyoruz böyle bir baltaya sap olamaz dedi ama kv çocuk oldu masraf var diye istemiyoruz sandı. Uzatmadi eşim lanet olsun dedi vermeye devam etti.

Allah dagina gore kar veriyor gercekten.
Hadi esin boyle
Birde senin gibi bu olanlara itiraz etmeyen
Bir eş vermis kendisine :)
Yatsin kalksin dua etsin gercekten.
Buyuk sans.

Eşim burslu okumuş 2 sene sonra bursu kesilmiş 3. Sınıfta okulu bırakmış maddi güç yokmuş ise girmiş çalışmış. Maddi imkansizliklar hala devam ederken eşimin ilk maaşı ile annesi kendisine buzdolabı almış taksitle. Yani eşimin okumasına gönülleri yokmuş kısacası. Daha bir sürü bencilce yaptığı o kadar çok şey var ki .. neyse konu çok sapiyor.

Eşime soruyorum bunlari anlattikca, hala annene karşı sevgi varmı içinde diye. Sevmeye calisiyorum sevemiyorum ama yine de saygimdan kalbini kırmak istemiyorum sende kendini ezdirme ama onunda kalbini kirma, aynı ortama girme ki kavga çıkmasın diyor. Ama anası bunu anlamiyor. Ben aynı ortama girmesemde o sürekli dahil oluyor

Allah dagina gore kar veriyor gercekten.
Hadi esin boyle
Birde senin gibi bu olanlara itiraz etmeyen
Bir eş vermis kendisine :)
Yatsin kalksin dua etsin gercekten.
Buyuk sans.

Ne diyebilirim ki ? Desem kavga gürültü kv yine saldıracak huzurumuz kaçacak.
Ben adım gibi eminim onun düğününü dahi benim eşim yapacak, bu verdiği paralar devede kulak kalacak. .

Eşim de diyor ki, boşver en azından iki gün sonra onunda başına kakamazlar sana baktik ettik diyemezler. .
kardeşini düşünüyor yani ..

Benimki imalara kulak asmiyor.
Kapıyı acmasam eşimi arayacak onun dengesini kaciracak.
Yani Birazda emin olamıyorum, bilsem ki kapıyı acmayinca kv ile sorunlarım bitecek, o zaman açmam o kapıyı

Genel olarak anlasiyoruz öyle çok büyük problemlerimiz yok.
Eşimi tanıdığım günden beri kv ile problemler devam ediyor. Bir çözüm bulamadık. Bulamayacagimizi da biliyorum ama bir umut işte. .

Bence taşının ve nereye taşındığınızı söylemeyin. Sen kk kadınlarını çağır bi gün hakkından gelelim. pişman edelim yaptıklarına, korkunç kv ile kavga hikayeleri anlatırız. Ay ben evime almam o cadıyı aman 5 kuruş para vermem vs tadında

Eşin neden veriyo anlamadım sizin durumunuz çok mu iyi aylık geliriniz baya iyi olmalı

Eskiden az veriyordu birden bire cikmadi ki bu kadar.
Kredi kartını ilk verdiğinde sözlü olarak limit koymuştu kardeşine, 400 ü geçmeyecek diye. Sonra o 400 oldu 500. 500 oldu 700. Esim sorduğunda eve sunu aldim, anneme bunu aldim, bu ay istisna bi durum oldu suraya verdim vs hep bi bahane ile alistirdi esimi.
Sonra bir baktık beyefendi 1 yıllık spor salonuna yazılmış hadi tamam dedik.
Bir baktık 50 tl olan cep telefonu faturası, cep telefonu alınıp 150 olmuş taahhüte girmiş mecbur odeyelim dedik. .
Başlangıçta böyle değildi yani. Eşim kazandıkça onlar masraflari cogaltti.
Kazaniyor esim cok sukur ama zengin falan değiliz. Gece 12lere kadar çalışıpta kazanıyor. (İskolik oldu diye anlamistim hatta sana) Aynı anda iki işe kosturuyor, Kardeşi de yattığı yerden yiyor.
Ben onun aldığı parayla mutfagimi karsilayip çocuğuma bez alıyorum.

Son düzenleme:

Ben bunları söylemeye kalksam, daha lafım bitmeden bayılır. .

öncelikle enişte beye saygı ve selam çok saygı duyulacak biri olduğuna kanaat getirdim şuan ... ne bileyim ya artık bana ne yaptınız diyip eli masaya vurup soğuk rüzgarları fırtınaya çevireceksiniz çünkü bu insanlar soğuk rüzgardan anlamıyor ... şuan kv nize böyle beddua edesim bile geldi ya (

Öyle yaptım diyelim huzursuzluk yaşanacak hadi 1 2 ay geçti en fazla. . Sonra tekrar olaylar unutulacak yine gelmeye görüşmeye başlayacak. . Daha önce de böyle oldu.
En kötü ihtimal bayram gelecek eşim bayramlasacak kvlerde hicbir sey olmamış gibi konuşmayı sürdürecek yine başa döneceğiz. .

o zaman başka şehre taşının bence eşinizin tayin veya iş yerinde şehir değiştirme gibi bir imkanı varsa kullanın taşınıyoruz şıkışırız diyip alın o kredi kartını az görüşün tadı kaçmasın

Bu beni kurtarirdi ama sehirdisina taşınma ihtimalim zor.
Hale bak bir terbiyesiz yüzünden sehrimi değiştirebilir miyim diye düşünür oldum. Bu bile sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…