Kocamla hep arami açmaya çalıştığı doğru.
Benim kendi aile öyle çok geleneksel değildir. Evlenmeden önce istemeye gelme muhabeti oluyor ya, bunlar beni istemeye geldi ama Allahın emri peygamberin. .. lafı geçmedi. Fakat düğün dernek konuları konuşuldu. Zaten adı istemeye gelmekti o günün. Neyse bana diyor ki, biz seni istemedik ki baban zorla verdi. Oysa ki babam böyle kurallara kitaba bağlı kalıp illa da o kelimeyi kullanın demedi. Neden zorla versin ki beni zaten ailesini o zaman da sevmemisti eşimin.
Evlendikten sonra da ayırmak istedi. Bir kere eşimle kavga ettik daha üç beş aylik evliyiz, bana babanın evine mi gideceksin diye sordu. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi bir şey.
Bana eşimin eski kız arkadaşından bahsetti onunla evlenecekti ne oldu da bıraktı o kızı anlamadım yoksa sen mi aralarına girdin dedi. Kızla ilişkisi bittikten 1 sene sonra benimle tanışmıştı eşim.
Bunun gibi aptal aptal bir sürü şey yaşandı bu yüzden eşim görüşme diyor en başından beri. Ama çocuk olunca görüşme sıklığı arttı. Ben çok doluyum bu konu da, evliligim de hep bir gölge olarak görüyorum kv yi. Eşim onu kayirmadigi için onu da çok üzmek istemiyorum ama ister istemez yansıyor. .
Hadi yaSizin ki iyiymiş yine benim ki beni eşimle evli olduğumuz halde nişanlısı diye tanıştırmaya kalktı
ne yapışkan insanlar1 kere kapıda kaldı marketteydim 15 dakika falan bekledi gelmemi.
Bir keresinde duştaydim yanında birde bi akrabası ile geldi. Sacimdan şapır şapır sular akarken kapıyı açtım
anladim da ne gerek var boyle konulara simdi kv deni tanimadigim icin yorum da yapamiyorum kendisi hakkinda ama kesinlikle uzak dur
Zorla verildi ne demek iki gonul sevmis birbirini ailelerde bir araya gelmis kiz verilmistir bu kadar daha ne otesini kurcaliyor
Ben onun ne demek istedigini anladim ogluma laik degilsin zorla aldik seni diyor bence
Eski sevgili muhabbetini ne yapiyor ayip ya herkezin sevgilisi oluyor bekarken seni baba evine yollamanin pesinde
Esine yuklenme tamam ama ona bi akil danis gorusme diyor ama kadin kendi geliyor tatli bi dille esine de boyle boyle diye ne yapsam diye bi onun agzindan ogren sonra onj uygularsin ve ilerde neden anneme boyle davraniyorsun dediginde senin dedigni yaptim dersin
Ne kadar sinir bozucu.ne gorgusuzmus kvn insan nasıl yapar bunu bir misafire.senin de istemedini bile bile gelmesi çok ilginç.insan nasıl rahat eder ya istenmediği yerde.nasilsa esin haklı buluyor seni bu rahatlatıcı.baska da ne yapabilirsin ki insan kovamaz ya evden
madem siz söylediğiniz halde, devam ediyor iş eşinizde bitiyor. Alıp acile götürsün ve bi daha evime gelmeyin arada biz torunu getirir sevdiririz desin, sen şimdi hastalandım ayağına yatacaksın ya al hastanedesin rahat rahat hastalan desin çıkıp gitsinbaşka bişey gelmedi aklıma, ama gerekirse almayın içeri ne olursa olsun, telefonlarını da engelleyin. Onun gelme saatleri varsa özellikle o saatlerde dışarı çıkın, gelsin kapıda saatlerde beklesin. Ay bana daral geldi kadından.
Benimki nasıl ben bile çözemedim dün çok kızdım ben yurtdışındayım her aradığımda küçük kaynımın evli olan kaynımın oğluna aldığı kontürü ona verdiği harçlığı anlatır kaldıki evli olan kaynımın oğlu 20 yaşında ve eltim bunları hep kullanır neyse küçük kaynım bize ziyarete geldiğinde bize 1 çöp getirmez ne bana ne abisine ne yeğenlerine aha 3.bebişim geliyor..biz Türkiyeden birşey istesek gelirken getir diye 40 tane laf kv hep paramız yok der kaldıki yalan paralarının olmadığı çünki onların bize paraları yok velhasıl anlatır yeğenine şunu yaptı bunu yaptı zati benim bu hamilelikte hormonlar tavan yapmış dedim sizin bize gelince paranız yok maşşallah öbürüne gelince seriyorsunuz ben böyle kızarken oda bana cevaplıyor sakin bir şekilde eşim oradan bana kızınca bende attım telefonu önüne o konuştu zati ergen oğlumun sıkıntılarıyla üst üste gelince bende kayış koptu artık eşime..adamlar büyük oğullarına gelince herşeyi yağdırıyorlar bize gelince para yok hep fakir edebiyatı eşime yemin ettim ama görecekler bundan sonra..eltime biri tavır yapsın kaynım hemen küsüyor burunlarından getiriyorlar ama benim saf kocamda görecek bundan sonra büyük yemin ettimm...bu arada büyük kaynımın durumu çok iyii..
kimsesi yok sana geliyor ... gelmesini engelleyemezsin oğlunun evi atsan atılmaz satsan satılmaz ama davranışlarını törpüleyebilirsin kv nizin huyunu suyunu bilmemem ama ister sert bir dille ister yumuşakça davranışlarının yanlış olduğunu anlatmazsanız başınız çoook derde girer
Allah sabir versin. Benim kv ekonomik durumu çok çok iyi ama varyemez kendileri.
Aylık gelirlerinin yarısı bile etmiyor giderleri.
24 yaşında bekar oğlu var çalışmıyor. Ben daha doğum yapmamistim kv eşime dedi ki, seni biz yetistirdik baktık sende kardeşine bak evlenene kadar masraflarını karşila. Ek Kart verdi eşim kardeşine aylik ortalama 700 tl harcıyor oradan. Sadece kıyafet gezme tozma kredi kartı. Ekstradan 150 tl cep telefon faturasını ve yine 150 tl spor salonu parasini eşim ödüyor 2.5 senedir. Buna rağmen her bir araya geldiğinde kardeşi ile, kardeşine harçlık ver abisi değil misin versene diyor. Geçen geldiler o gün evde pazı kavurma makarna vardı Kaynim yemem ben bunu dışardan yiyeceğim dedi. Esimde o an elini cebine attı 20 tl çıktı direk uzattı kaynima.
Kv, 20 tl ne adam gibi para ver 20 tl ye ne yiyecek tabilot mu yesin diye eşime kızdı.
Eşim verecegini veriyor zaten. Kaldı ki padişah torunu mu o, evde ne varsa onu desin yemek beğenmiyor. Eşim 50 tl daha çıkardı verdi. Kv kaynimi kapıda yolcu ederken çayla ekmek al bizim eve, gelirken arabada bırak onları dedi sessizce.
Ne kadar küçük hesaplar peşinde anladın mı. Bu kadar ucuz bir insan çünkü.
Sanki benimkilerin durumu kötümü bize yok ama büyük kaynımın evi alınırken bunlar yardım etmiş her defasında sorun sıkıntı olsun koşarlar benim eşim sadece hastalandıklarında yolladı ama yine tek biz yolladık büyük kaynım elini cebine atmadığı gibi karısı 1 haftada 500 600 masraf yaptırmış kendine ben katlanamıyorum artık hastalandıklarında da yok 5 kuruş ben burada neler yaşıyorum bilen yok bizi düşünüp yada bizide düşünmeyin yeğenlerine insan yollar ama olurmu bize para yok hep fakir edebiyatı..Allah sabir versin. Benim kv ekonomik durumu çok çok iyi ama varyemez kendileri.
24 yaşında bekar oğlu var çalışmıyor. Ben daha doğum yapmamistim kv eşime dedi ki, seni biz yetistirdik baktık sende kardeşine bak evlenene kadar masraflarını karşila. Ek Kart verdi eşim kardeşine aylik ortalama 700 tl harcıyor oradan. Sadece kıyafet gezme tozma kredi kartı. Ekstradan 150 tl cep telefon faturasını ve yine 150 tl spor salonu parasini eşim ödüyor 2.5 senedir. Buna rağmen her bir araya geldiğinde kardeşi ile, kardeşine harçlık ver abisi değil misin versene diyor. Geçen geldiler o gün evde pazı kavurma makarna vardı Kaynim yemem ben bunu dışardan yiyeceğim dedi. Esimde o an elini cebine attı 20 tl çıktı direk uzattı kaynima.
Kv, 20 tl ne adam gibi para ver 20 tl ye ne yiyecek tabilot mu yesin diye eşime kızdı.
Eşim verecegini veriyor zaten. Kaldı ki padişah torunu mu o, evde ne varsa onu desin yemek beğenmiyor. Eşim 50 tl daha çıkardı verdi. Kv kaynimi kapıda yolcu ederken çayla ekmek al bizim eve, gelirken arabada bırak onları dedi sessizce.
Valla z..ıkkmm var yerseAllah sabir versin. Benim kv ekonomik durumu çok çok iyi ama varyemez kendileri.
Allah sabir versin. Benim kv ekonomik durumu çok çok iyi ama varyemez kendileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?