Terbiyesizlikler Aldı Başını Gidiyor!

madem siz söylediğiniz halde, devam ediyor iş eşinizde bitiyor. Alıp acile götürsün ve bi daha evime gelmeyin arada biz torunu getirir sevdiririz desin, sen şimdi hastalandım ayağına yatacaksın ya al hastanedesin rahat rahat hastalan desin çıkıp gitsin başka bişey gelmedi aklıma, ama gerekirse almayın içeri ne olursa olsun, telefonlarını da engelleyin. Onun gelme saatleri varsa özellikle o saatlerde dışarı çıkın, gelsin kapıda saatlerde beklesin. Ay bana daral geldi kadından.

Karşı taraf cahil olabilir siz ona saygı çerçevesinde yol gösterebilirsiniz. Sokaktaki kadın değil ki bahsettiğiniz kişi eşinizin annesi. Hayatınızdan cikaramazsiniz.Bu doğru olmaz.

Çocuk için kötü etki söz konusu olduğunda akan sular durmalı. Bence görüşmeyin. Açık açık görüşmek istemiyorum deyin. "Onbeş günde/Ayda bir üç saatliğine biz size geliriz, torununuzu da o zaman görürsünüz. O sırada istemediğim bir şey yedirirseniz, benim istemediğim bir şey yaptığında sevinçli tepki gösterirseniz, bana en ufak bir laf sokarsanız, biz davet etmeden bize gelirseniz, beni eşime veya başka herhangi birine şikayet ettiğiniz kulağıma gelirse, ayda bir de gelmem, torununuzu hiç göremezsiniz" deyin. Herhangi bir hata yaparsa, hiç gitmezsiniz. İster tansiyonu çıksın, ister insin. Hayat boyu tansiyonu yüksek gezmez, alışır, adapte olur, gerekirse ilaç kullanır. Kimse size istemediğiniz bir şeyi yaptıramamalı, özellikle çocuğunuzla ilgili konularda.

Son düzenleme:
kimsesi yok sana geliyor ... gelmesini engelleyemezsin oğlunun evi atsan atılmaz satsan satılmaz ama davranışlarını törpüleyebilirsin kv nizin huyunu suyunu bilmemem ama ister sert bir dille ister yumuşakça davranışlarının yanlış olduğunu anlatmazsanız başınız çoook derde girer

Benimki nasıl ben bile çözemedim dün çok kızdım ben yurtdışındayım her aradığımda küçük kaynımın evli olan kaynımın oğluna aldığı kontürü ona verdiği harçlığı anlatır kaldıki evli olan kaynımın oğlu 20 yaşında ve eltim bunları hep kullanır neyse küçük kaynım bize ziyarete geldiğinde bize 1 çöp getirmez ne bana ne abisine ne yeğenlerine aha 3.bebişim geliyor..biz Türkiyeden birşey istesek gelirken getir diye 40 tane laf kv hep paramız yok der kaldıki yalan paralarının olmadığı çünki onların bize paraları yok velhasıl anlatır yeğenine şunu yaptı bunu yaptı zati benim bu hamilelikte hormonlar tavan yapmış dedim sizin bize gelince paranız yok maşşallah öbürüne gelince seriyorsunuz ben böyle kızarken oda bana cevaplıyor sakin bir şekilde eşim oradan bana kızınca bende attım telefonu önüne o konuştu zati ergen oğlumun sıkıntılarıyla üst üste gelince bende kayış koptu artık eşime..adamlar büyük oğullarına gelince herşeyi yağdırıyorlar bize gelince para yok hep fakir edebiyatı eşime yemin ettim ama görecekler bundan sonra..eltime biri tavır yapsın kaynım hemen küsüyor burunlarından getiriyorlar ama benim saf kocamda görecek bundan sonra büyük yemin ettimm...bu arada büyük kaynımın durumu çok iyii..

Hiç öyle alttan alacak bir yapım yok lafı çaktığım gibi 1.80 otutturum..

1 kere kapıda kaldı marketteydim 15 dakika falan bekledi gelmemi.

Bir keresinde duştaydim yanında birde bi akrabası ile geldi. Sacimdan şapır şapır sular akarken kapıyı açtım
ne yapışkan insanlar
Allah yardım etsin

Haklısın. Oğlum bırakmıyor bari gelin bıraksın diyerek bunları yapıyor.

Eşim de he de geç diyor ama öyle olmuyor işte. .

Yani bi direk git evimden seni istemiyorum demedigim kaldı. Onu da diyemiyorum

Bu dediğinizi yapabilecek olsam açık açık evime gelme benimle görüşme derim daha kestirme. .

Allah sabir versin. Benim kv ekonomik durumu çok çok iyi ama varyemez kendileri.
Aylık gelirlerinin yarısı bile etmiyor giderleri.
24 yaşında bekar oğlu var çalışmıyor. Ben daha doğum yapmamistim kv eşime dedi ki, seni biz yetistirdik baktık sende kardeşine bak evlenene kadar masraflarını karşila. Ek Kart verdi eşim kardeşine aylik ortalama 700 tl harcıyor oradan. Sadece kıyafet gezme tozma kredi kartı. Ekstradan 150 tl cep telefon faturasını ve yine 150 tl spor salonu parasini eşim ödüyor 2.5 senedir. Buna rağmen her bir araya geldiğinde kardeşi ile, kardeşine harçlık ver abisi değil misin versene diyor. Geçen geldiler o gün evde pazı kavurma makarna vardı Kaynim yemem ben bunu dışardan yiyeceğim dedi. Esimde o an elini cebine attı 20 tl çıktı direk uzattı kaynima.
Kv, 20 tl ne adam gibi para ver 20 tl ye ne yiyecek tabilot mu yesin diye eşime kızdı.
Eşim verecegini veriyor zaten. Kaldı ki padişah torunu mu o, evde ne varsa onu desin yemek beğenmiyor. Eşim 50 tl daha çıkardı verdi. Kv kaynimi kapıda yolcu ederken çayla ekmek al bizim eve, gelirken arabada bırak onları dedi sessizce.
Ne kadar küçük hesaplar peşinde anladın mı. Bu kadar ucuz bir insan çünkü.

Anlatıyorum anlamiyor.
Kavga ettiğim de oldu ama genelde güzel dille söylüyorum. Esimde söylüyor. Bir gün yapmasa bir şey ertesi gün yapıyor.

chiLL ev adresini atar mısın bana gelip şu şu nursuzu ben bi döveyim ya. Eşine de arkadaşım şizofren manyak üstüne bir de hamile tutamadım dersin konu kapanır sinirden kuduruyorum burda ya

Çok naifsiniz o kadın için fazla iyisiniz. Saygı hürmet gerekli ama böyle içten pazarlıklı, kendince küçük hesaplar yapan insanlara değil, Kadın iyi niyetli değil çünkü. Allah sabir versin

Sanki benimkilerin durumu kötümü bize yok ama büyük kaynımın evi alınırken bunlar yardım etmiş her defasında sorun sıkıntı olsun koşarlar benim eşim sadece hastalandıklarında yolladı ama yine tek biz yolladık büyük kaynım elini cebine atmadığı gibi karısı 1 haftada 500 600 masraf yaptırmış kendine ben katlanamıyorum artık hastalandıklarında da yok 5 kuruş ben burada neler yaşıyorum bilen yok bizi düşünüp yada bizide düşünmeyin yeğenlerine insan yollar ama olurmu bize para yok hep fakir edebiyatı..

Valla z..ıkkmm var yerse

Eşin neden veriyo anlamadım sizin durumunuz çok mu iyi aylık geliriniz baya iyi olmalı

Yani biz her ay yekten 1000 tl para versek üstüne bir de elden 50 20 100 vs versek ay sonu gelmez bize o bakımdan sordum, hiç borçsuz eve bi 8 10 hin girmeli ki o para gözüne gelmesin

24 yaşında kocaman adama ek kart verilir mi yaa
Ayda nerden baksan 1000 lira hibe etmişsiniz.
Neden çalışmıyor?
Yada eşin neden bu olanlara itiraz etmiyor.
Bilmiyorum annem bana bu şekilde davransa
Yolunacak kaz modu.
Direk terslerim, bozarım.
O kardeşe de en fazla küçük yardımlarda bulunurum
O da çalışamayacak durumdaysa yada iş bulmada sıkıntı
Yaşıyorsa.
Bu olanlara sessiz kalmak anne işte, kardeş işte napıcan
durumundan çok çok uzak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…