Terbiyesizlikler Aldı Başını Gidiyor!

Ama chill öyle bir verirsin ki bir daha semtine gelemez

Zira eşin de farkında ver ayarı istemiyorum bunları diye say gözünün içine bakarak

Evet onu bir daha yüzüme bakmayacak kadar rencide etmiyorum. Yaşından ötürü. .

Ah bu kaynanalardan nedir çektiğimiz yahu bıktık vallahi illallah dedirtiyorlar

Bir ara acaba benim arkadaşım mı konu açtı dedim kendime :) Ben de arkadaşıma kahvaltıya gittiğimde kayınvalidesi bana bu şekilde davrandı, sen ne zaman gidersin ona göre hazırlanayım ben bile dedi yani bana Başta bozulmadım desem yalan olur ama işleri olsaydı arkadaşım beni çağırmazdı bunu bildiğim için ve kayınvalidesi cadılıktan anladığı için ben tepki verdim Arkadaşım biraz saf sesini çıkaramıyor.. Hayırdır X teyze çok mu önemli işiniz var kalkmışım gelmişim o kadar başka gün mu bulamadınız da bana saat soruyorsunuz, cidden önemli bir şey bile olsa ben habersiz gelmiş bile olsam böyle yapılmaz gelen misafire dedim.. Kızım yanlış anladın kem küm hemen çevirdi tabi.. Sessiz kaldıkça tepene çıkıyorlar, arkadaşıma da bunu söyleye söyleye biraz ses çıkarmasını öğrettim şimdi pek memnun..

Konu şaka gibi. Allahım daha neler duyucaz böylelerini kapının önüne koymalı ama işte insan eşine saygıdan yapmıyor. Eşlerde bi halt yapmıyor anca haklısın haklısın pehhhh

canım senin kaynana bu kadar konuşurken, senin ağzın yemek mi yiyor. tam öyle gıcık gıcık konuşurken arkadaşına "aslında durum şöyle..." diye söyleyecek hem lafını yedirecek hemde arkadaşına rezil olmayacaksın.
hep susuyorsun hep susuyorsun kadın tepene çıkmış. ayrıca sen işim var yada yokum dediğinde yine de geliyorsa kapıyı açmayacaksın. daha sonra da ben sana dediğim halde niye geldin hayırdır beni mi kontrol ediyorsun diyeceksin.
azcık konuş yahu azcık üste çık, kadın hayatını ele geçirmiş resmen. korkma seni dövemez :)

Aklima gelen tek sey bu kadin sizi kiskaniyor ve sizin onu esinize sikayet edeceginizi bildigi icin kasitli yapiyor herseyi sirf sen kocana anlat araniz acilsin kocan sen cok sikayet ediyorsun desin diye

Baksana yaptigi seylere sirf seni sinir etmek icin yaptiktan sonrada senin sinir oldugunu sezip mutluluktan cocuga sariliyor

Yapicagin sey o geldi mi cocugunu al baska odaya gec uykusu geldi uyutmam lazim diye ya da banyo yaptircam kusura bakma de kac yeterki onunla bulunmasin

Seni baskalarinin yaninda utandirmasina izin verme cevabini ver kocanda sana inaniyor arkanda o yuzden sorun cikmaz

direkt olarak hic saga sola vurmadan gelme evime istemiyorum diyeceksiniz gelirsede kapıyı acmayın hani baska turlu anlamıyor belli hayatınızı zehir etmeyin esinizin anneside olsa

1 kere kapıda kaldı marketteydim 15 dakika falan bekledi gelmemi.

Bir keresinde duştaydim yanında birde bi akrabası ile geldi. Sacimdan şapır şapır sular akarken kapıyı açtım

Aradım bugün ben kötü bir şey demedim ne var yabancı mi o dedi.
Kp çok sessiz kalıyor ama ben agzimi açtığım zamanda saldiriyor hemen bana. Kavga çıkıyor bu sefer eşime de saldiriyor huzur daha da kaçıyor. İki gün sonra kendileri unutuyor yine onlar bana geliyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar

direkt olarak hic saga sola vurmadan gelme evime istemiyorum diyeceksiniz gelirsede kapıyı acmayın hani baska turlu anlamıyor belli hayatınızı zehir etmeyin esinizin anneside olsa

O kadar da diyemiyorum işte. Zaten desemde sonuç değişir mi bilmiyorum. Beni istemiyorsun diye kendisi söylüyor yine de geliyor. Sana gelmedim torunu özledim gelmemi istemiyorsan onu bana bırak git diyor

Ben diyecek birşey bulamadım durumuna ama senin yerine koydum kendimi o durumda ben neden yalan soyluyorsun anne arkadasimi ben cagirdim Isim olsa neden cagirayim diye bozardim o senin gözüne baka baka yalan soylemeye utanmıyor da sen açığa çıkarırken mi utanacaksin? Boyle cekinirsen daha cok çekersin ben de senin gibi edebimle oturdum bu yuzden cok sustum ama sustugum icin boşandım iyi insanlar yaramıyor boylelerine

O kadar da diyemiyorum işte. Zaten desemde sonuç değişir mi bilmiyorum. Beni istemiyorsun diye kendisi söylüyor yine de geliyor. Sana gelmedim torunu özledim gelmemi istemiyorsan onu bana bırak git diyor
cocuk benim cocugum hicbiryere birakmam diyceksiniz torunu seven torununun annesinede saygi duyar cocugun huyunuda bozar kalsa bile valla esiniz sizden yanaysa bence kestirip atin direkt yoksa sizin evinizede onun yuzunden kimse gelmez

cocuk benim cocugum hicbiryere birakmam diyceksiniz torunu seven torununun annesinede saygi duyar cocugun huyunuda bozar kalsa bile valla esiniz sizden yanaysa bence kestirip atin direkt yoksa sizin evinizede onun yuzunden kimse gelmez

Ben kayinvalide ile ne zaman kavga etsem kv hastanelik oluyor belki gunahini alıyorumdur bilmiyorum ama bana numara yapiyor gibi geliyor. Öyle olunca sonra eşim de keşke bu kadar buyutmeseydin falan diyor. Inanmasam da yine de vicdanen rahatsızlık duyuyorum.

Torunu ile başbaşa kalmaya çok meraklı sürekli bana bırak sen gez dolaş diyor. Ya da beni markete göndermeye falan çalışıyor. Çocuk da büyük bir çocuk değil yani 13 aylık. Ve emziriyorum. O sütüm geldiğine bile inanmıyor hatta.

Bir keresinde sizin eve getirmeyecegim artık çocugu çünkü bütün yasakladığım şeyleri yaptiriyorsunuz dedim. Kv nin tansiyonu çıktı mı düştü mu ne artık bir şeyler oldu acile gittik dilalti ilacı verdiler. Kendisine tansiyon aleti aldı. Sabah akşam elinde oyuncak gibi tansiyonunu ölçtu. 1 hafta elinden bırakmadı o aleti. Her tansiyonu oynadığında sebep benmisim gibi imalar hareketler.

Eşim varken sakin durur. Kavga çıkarmaz. İş yapar. Ya da koltuğa uzanır is yaptım yoruldum çok der. İş yapıp yorulacak kadar bir becerisi yok evin yerlerini bile islak mendil le temizler hiç kendini yormaz. Tv yi bile kapatır bazen eşim geldiğinde aklinca keyif yapmiyordum havası verir.
Tam bir sahtekar.

:) benim arkadaşım çok naziktir hiç sesini cikarmadi hatta bir bahane uydurup kalkmak istedi. Siz de iyi yapmışsınız. Ben kv ye tepki mi verdim o an da ama bu bir ise yaramıyor bu olay kapansa başka olay çıkıyor bana kökten çözüm lazım

Kocamla hep arami açmaya çalıştığı doğru.
Benim kendi aile öyle çok geleneksel değildir. Evlenmeden önce istemeye gelme muhabeti oluyor ya, bunlar beni istemeye geldi ama Allahın emri peygamberin. .. lafı geçmedi. Fakat düğün dernek konuları konuşuldu. Zaten adı istemeye gelmekti o günün. Neyse bana diyor ki, biz seni istemedik ki baban zorla verdi. Oysa ki babam böyle kurallara kitaba bağlı kalıp illa da o kelimeyi kullanın demedi. Neden zorla versin ki beni zaten ailesini o zaman da sevmemisti eşimin.

Evlendikten sonra da ayırmak istedi. Bir kere eşimle kavga ettik daha üç beş aylik evliyiz, bana babanın evine mi gideceksin diye sordu. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi bir şey.
Bana eşimin eski kız arkadaşından bahsetti onunla evlenecekti ne oldu da bıraktı o kızı anlamadım yoksa sen mi aralarına girdin dedi. Kızla ilişkisi bittikten 1 sene sonra benimle tanışmıştı eşim.

Bunun gibi aptal aptal bir sürü şey yaşandı bu yüzden eşim görüşme diyor en başından beri. Ama çocuk olunca görüşme sıklığı arttı. Ben çok doluyum bu konu da, evliligim de hep bir gölge olarak görüyorum kv yi. Eşim onu kayirmadigi için onu da çok üzmek istemiyorum ama ister istemez yansıyor. .

Canim okumadin hiç sanırım. Kv ye cevabını verdim arkadaşıma durumu onun önünde izah ettim. Mesele sadece bu olay değil bu olayı atlatsak başka olay çıkıyor kadın hep densiz sorun o.

anladim da ne gerek var boyle konulara simdi kv deni tanimadigim icin yorum da yapamiyorum kendisi hakkinda ama kesinlikle uzak dur

Zorla verildi ne demek iki gonul sevmis birbirini ailelerde bir araya gelmis kiz verilmistir bu kadar daha ne otesini kurcaliyor

Ben onun ne demek istedigini anladim ogluma laik degilsin zorla aldik seni diyor bence

Eski sevgili muhabbetini ne yapiyor ayip ya herkezin sevgilisi oluyor bekarken seni baba evine yollamanin pesinde

Esine yuklenme tamam ama ona bi akil danis gorusme diyor ama kadin kendi geliyor tatli bi dille esine de boyle boyle diye ne yapsam diye bi onun agzindan ogren sonra onj uygularsin ve ilerde neden anneme boyle davraniyorsun dediginde senin dedigni yaptim dersin

Ne kadar sinir bozucu.ne gorgusuzmus kvn insan nasıl yapar bunu bir misafire.senin de istemedini bile bile gelmesi çok ilginç.insan nasıl rahat eder ya istenmediği yerde.nasilsa esin haklı buluyor seni bu rahatlatıcı.baska da ne yapabilirsin ki insan kovamaz ya evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…