Tercihiniz ne olurdu

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Taşı surekli düşen dandik bi alyansim vardı. Koyduğum yerde bulamadım. Düğün bileziklerimi borc icin bozdurduk. Alyans alalım dedik bana bir de. Begendigim yuksek maliyetli bi alyans var bir de onun sade ve düşük maliyetli olanı. Son alyansim olacak bu. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?Yeni evliyiz borclarimiz var ama bilezikler bozulmusken uzun yıllar takacagim bir seyin icime sinenini almak hakkım diye düşündüm. Bu arada bozdurduklarimiz borca gitti hep biz kendimiz alicaz.

Ömürlük olacağı için parasına puluna değil, ömür boyu severek takacak mıyım, beğendiğim yüzük mü bunları düşünürüm.
Hayırlı olsun şimdiden.

İyisini alırdım. Parasına bakmazdım..
Alyans sabit çünkü,aksesuar olsa uygununu al değiştire değiştire takarsın derdim ama alyansın alternatifi yok o sebeple acıma paraya. :)

Şimdi fiyat ve görsel farkını objektif değerlendirmek zor

En azından foto atsanız ve fiyat bilgisi verseniz yani bir nevi değer mi deseniz

Düz altın alyansım var mesela ucuzdur

tek taş sevmem o nedenle bana beşbin tl verilmez gelir ama siz tektaşı hiç çıkarmazsınız size makul gelir

Borç sıkmayacaksa da istediğinizi alın ya da almayı erteleyin zira sizin için önemli ki konu açmışsınız

al gitsin bence borçlar bitince daha güzeli ile değişirsin
niye kendini şartlıyorsunki bu son diye:)

Bu konuda herkesin begenisi isteği farklidir. biz esimle ayni alyansi takmayacaksak hic takmayalim diye dusunduk, aynisini aldik, yani duz sade tassiz modellerden. cok da memnunum. ama siz tasli seviyorsanız kullanacaksaniz alin, bu cok kisisel bir konu bence.

Ben hiç almazdım illa parmağım boş durmasın dersem en uygununu alırdım ince basit olanlardan. Ne gerek var böyle küçük şeyler için para derdine düşmeye borç sıkıntısı çekmeye

annelerimizin taktığı sade alyanslardan alırdım, ki aldım :) kalın alyansımı hiç rahat kullanamadım, 1 sene kadar taktım, altına giren sulardan güneşten vs parmağım buruş buruş oldu ve iz yaptı. ben de ince ama içi dolgulu rahat kullanabileceğim bir alyans aldım, çok memnunum :)

Ici dolu alyansin bos alyansa gore farkı nedir?
Bombeli modellerde illaki fark eder ben duzlerden bahsediyorum su sekilde;

Bunlarda ici dolu, bos fark eder mi?

foto koyarsan iyi olur birde pahalı dediğin ne kadarlık bir şey ki? Benim alyansımda ortada rosegold var altınde en sevdiğim şey rose rengidir ama tümden rose olmasını tercih etmezdim yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…