- 20 Haziran 2016
- 244
- 17.689
- 118
- 32
- Konu Sahibi Zeynepcikcik
-
İstanbul dan Ankaraya 3/4 aylığına Eşimin iş turnesi nedeniyle gideceğiz.Akrabalar var ancak 3/4 ay uzun bi süre.Esyali ev tutacağız ama tereddutlerim var.En çok da temizlik konusunda.Esyali evlerde herşey var mı ki..Ütü,firin,blender,supurge...Ben neler goturmeliyim...9 aylık bebeğim var kış günü hasta olmasından hava değişiminden de etkilenmesin.F ikri olanlar yorumlarınızı bekliyorum :)
Bu konuyu sanki gecende gormustum, konu sahibine yardimci olacak bilgim yok ancak aklima acaba eve kamera yerlestiriyorlar midir? diye gelmisti.
Bende bir sure sonra bir ziyaret gerceklestirecegim bu konuyu/benzer konu da olabilir daha once okudugumda bende bir arastirayim diye nette gezinirken aklima geldi ve korktum.yokkk artık canım şaka mı diyorsunuz böyle şeyler dile getirerek hanfendinin aklını karıştırmayın. ankara da böyle şeyler olmaz bu yaşıma kadar hiç görmedim duymadım.
1+1 residencelar var. Çok şık temiz ve güzel. O tarz bir yer size yeter geçici olarak. Yanına Bebek oyun parkı alırsın bir de kişisel eşyalarınızı. Otel gibi kullanırsınız.apart düşünürseniz de çarşafını yastık kılıfını yedekli götür olmadı gittiğin yerden satın alırsın.benim tek tereddütüm halılar olmuştur her zaman( otel gezilerimizde) oyun parkından ya hiç çıkarmam ya da yere büyük battaniye tarzı bir şey sererim.İstanbul dan Ankaraya 3/4 aylığına Eşimin iş turnesi nedeniyle gideceğiz.Akrabalar var ancak 3/4 ay uzun bi süre.Esyali ev tutacağız ama tereddutlerim var.En çok da temizlik konusunda.Esyali evlerde herşey var mı ki..Ütü,firin,blender,supurge...Ben neler goturmeliyim...9 aylık bebeğim var kış günü hasta olmasından hava değişiminden de etkilenmesin.F ikri olanlar yorumlarınızı bekliyorum :)
Bende bir sure sonra bir ziyaret gerceklestirecegim bu konuyu/benzer konu da olabilir daha once okudugumda bende bir arastirayim diye nette gezinirken aklima geldi ve korktum.
Muhit etkendir boyle seylerde muhakkak arastiracaklardir.
Tesekkur ederim.tabi ki semt önemli kalkıp çincine gidersen her şeye maruz kalınır ama kalkıp çankaya da yaşarsan böyle şeylere maruz kalmazsınız. altındağ bölgeside sıkıntılı bölgedir. ayrıca emlak sektöründe kurumsal firmalarla çalışın yoksa ayakcı emlakcılar da hataya maruz kabilirsniz dikkat edin
1+1 residencelar var. Çok şık temiz ve güzel. O tarz bir yer size yeter geçici olarak. Yanına Bebek oyun parkı alırsın bir de kişisel eşyalarınızı. Otel gibi kullanırsınız.apart düşünürseniz de çarşafını yastık kılıfını yedekli götür olmadı gittiğin yerden satın alırsın.benim tek tereddütüm halılar olmuştur her zaman( otel gezilerimizde) oyun parkından ya hiç çıkarmam ya da yere büyük battaniye tarzı bir şey sererim.
Çok teşekkür ederim.Cankayadan tutmamiz gerekiyor.Eve 850 tl 'lik bütçe ayiriyoruz.Site içi de olabilir.İnanin bebek olmasa hiç birşey sorun değil.Kiyafet goturecegim.Carsaf,cekyat örtüsü,battaniye goturecegim.Dogal gaz açık oluyor mu acaba.Biz actirmayiz herhalde.
1+1 Çankayada yenimahalle,etimesgut,ayas bu uç yerde olabilir.Site pahalı ise bu bütçeye nere uygun olur sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?