Terk Eden Erkek Döner Mi?

hopeless__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
159
1
26
İstanbul
Arkadaşlar ben bir süredir ayrı olduğum erkek arkadaşımla barıştım ve daha sonra tekrar ayrıldık.Olayımız ;Neden ilişki başından beri senin facebook şifren bende yok? dedi.Ben de istemedin ki dedim ki ben de sana güvendiğim için senin şifreni isteme gereği duymadım dedim.Benden şifremi istedi.Ben de tamam sen de vereceksin dedim. Önce sen dedi.Peki dedim ve verdim şifreyi... Eee seninki dedim.Yanlış verdi şifreyi açmadı çünkü doğrusunu ver dedim. Vermedi vermeyeceğim tamam dedi.Ben de sakladığın bir şey mi var ki vermiyorsun? Ben veriyorum dedim.Neyse ben açtım face'ini bir şekilde. Buldum diye de yazdım ona. Bitti bir daha mesaj atma dedi. Sakladığın bir şey vardı ki vermedin dimi dedim. Neyse arkadaşlar terk edilme olayım budur. Sonra ben birkaç mesaj attım o da sana bir daha mesaj atmayacağım yemin ediyorum bu sana son mesajımdır dedi. Ama ertesi gün mesaj attı bana.Bir şey soracağını yazdı cevap atmadım bu sefer de aradı. Anlamadığım şu bir gün öncesi mesaj atmayacağım diye yemin etmişti neyse ben cevapladım mesajını. 3 gün geçti sonra mesaj atmadı.Daha dayanamadım ben attım.Özlemedin heralde beni dedim.Özlediğini hasta olduğunu söyledi.Neyi olduğunu sordum ve neden mesaj atmadın peki dedim. Neden atayım acı çekmek için mi ya da sana acı çektirmek için mi dedi. Ama şunu anlamıyorum madem öyle yemin ettiği günün ertesi niye mesaj attı bir şey sorma bahanesiyle o zaman da acı çekmeyecek miydi sanki ya da çektirmeyecek miydi? Çok çelişkili konuşuyor. O gün neden mesaj attığını sordum mesajını görmek istedim dedi. Sonra kavga ederce konuştuk biraz kimlerle konuşuyorsan onlarla konuşmaya devam et aşkını sevgini bir anlık zevkler uğruna sat sen dedim. Öyle konuştuk sonra 100 yıl geçse de sana geri dönmek için mesaj atmayacağım bunu bil. İyi geceler yazdı. Ben seni görmek dahi istemiyorum onca şey yaptım ben sana değer verdim kıymetimi ne zaman bildin ki? sen beni sevmiyorsun seviyorum diyorsun hala ama kendini kandırıyorsun dedim seven sevdiğine bunları yapıp her seferinde bırakıp ağlatmaz rahatla şimdi ben de seni istemiyorum hayatımda bitirdin bitti artık bende de dedim. Cevaplamadı. Ama yemin ettiği halde yazmıştı 100 yıl geçse de dönme mesajı atmyacağım dedi büyük konuştu. Peki döner mi ki sizce? yardımınıza ihtiyacım var kızlar lütfen

1.nolur şuraya konuları açarken satın atlayın birşeyler yapın ya çoğu konuyu bunun için okumuyorum bile ..
2.geri döner mi bilemem ama yinemi facebook saçmalıkları dedim okurken :ssz: ayrılma sebebinizde bu muhabbetlerinizde çok saçma :ssz:

önce sen ver yok önce sen söyle şifreyi vs vs ..
bunu biz bilemeyiz döner mi dönmez mi kızmayın ama ben ortada seviyorum aşığım gibi bir ilişkide göremedim ki :31:
son satırlarınızın altında başka şeyler var facebooktan ibaret değil bence bir hayli sorunlarınız var :31:

yaşlarınız kaç ?

hatırladım seni baktım daha önce ki konunada yorum yapmış orada da söylemişim bu ilişkinin sonu olmayacağını ..
eğer hala aynı kişiden bahsediyorsak tabi :ssz:

hatırladım seni baktım daha önce ki konunada yorum yapmış orada da söylemişim bu ilişkinin sonu olmayacağını ..
eğer hala aynı kişiden bahsediyorsak tabi :ssz:

aynı kişiden bahsediyoruz evet :( seviyorum da dedi ya pişman olacak gibi me geliyor face'ine baktım kızları ekleyip duruyor beni de engelledi zaten whatsapp'ında da engelliyim ama erkeğe ayrılık hemen dank etmiyor ki bundan önce beni bıraktığını biliyorsun zaten aramalarına mesajlarına cevap vermiyorum bahane yaratıp mesaj atıyordu şimdi yine bahane yaratıp mesaj attı yemin ettiği halde dediğim gibi dediği şu ; sana bir şey sorcam ve sonra çağrı attı 4,5 saat sonra buyur dedim senin saçların için kullandığın bakım spreyi vardı çok güzel kokuyordu nerden aldın dedi beraber almıştık dedim yerini söyledim gayet soğuk yazdım tamam sağ ol dedi falan tartıştık hep beni seveceğini söyledi başkasının umrunda olmadığını söyledi kalbinde ben olduğumu söyledi peki o zaman başkalarını neden ekleyip duruyor her gün daha sonraki gün de ben mesaj attım dediğim gibi kavga ettik ve sonunda da 100 yılda geçse sana dönmek için mesaj atmayacağım dedi ben de onu görmek istemediğimi ve hayatıma bir daha almayacağımı söyledim döner mi? ama yemin edip mesaj atabiliyorsa bu kadar büyük konuştuktan sonra da dönebilir dönmesi gerek bu sefer ben oynayacağım onla onun oynadığı gibi

son kararın mı? döner diye bekliyosun:27::27::31: peki....
bunu istemen bile tuhaf....

dönmesi gerek başka kızları ekleyip duruyor ve ben bunu kaldıramıyorum bir erkek arkadaş bana şunu söyledi erkekler terk ettikten sonra 3 evre geçirirmiş,

1: eğlence evresi burda ohhh be kurtuldum yüklerimden dünya varmış derler ve başka kızlarla ilgilenmeye çevresindeki kızlara bakmaya başlarlar

2: normal süreç burada da normal seyrine döner her şey hayatı durgunlaşır

3: üzüntü,geçmişi hatırlayış,pişmanlık,geri isteme evresi burda kimsenin eski kız arkadaşı gibi olmayacağını ilgilenmeyeceğini değer vermeyeceğini görürler ve onu istemeye başlarlar

eğlence evresi uzun sürerse üzüntü evresine geçişte biraz zaman alabilir ama son süreci çok uzun yaşarlarmış pişmanlığı yani

hemcinslerimin benim yaşadığımı yaşayanların düşüncelerini almak istedim ve bir de fikrini belirtmek isteyenlerin , onun dönmesini istiyorum çünkü o beni çok üzdü üzülmesi ağlaması pişman olması gerek annesi önemsemezken ben önemsiyordum onu ailesi destek olmazken ben oluyordum kıymetimi bilmesi gerekirken üstüne bir de terk etti ama artık dank etmeli ona ve o üzülmeli ben nasıl böyle bir kızı kaybettim diye

Son düzenleme:
Yapmayın şu erkeklerin totosunu Hilton'a değdirmeyin!:ssz:

Sevgilinden intikam mi almak istiyorsun? Onu gercekten sil. Intikam dusuncesini dahi sil. Hic kimse unutulmaktan hoslanmaz.

En iyi intikam guzel yasamaktir. Ki senin konularindan adamin sana zerre deger verdigini dusunmuyorum

sabretmeli ve beklemelisin.kafanı dağıtmaya çalış.filmz ile kitap oku arkadaşlarınla buluş.belki sen de biraz uzaklaşınca olaylara daha farklı bakablirsin diye düşünüyorum.ben böyle yapıyorum ve iyi geliyor.kesinlikle tavsiye ederim:42::42:

girdim profilini inceledim!!!

1. 16 ocak 2013 de sevgilimi tanıyamıyorum diye acmışsın konu ve yok ew tuttmuşsun yok temlemişsin yok ew rutubetliymiş...
ve sonrası 2 gün!!
2. 18 ocak 2013 de tekrar başlık açıyosun yardımınıza ihtiyacım var arkadaslar diye agzına geleni saymış sana mesajlar atmış barışmamışsın cvap vermemişsin...

veeeeeeeeee

2 şubat 2013 gününe geldiğimde yani bugün, terk eden erkek dönermi dye bir başlık:53:

allahım bu ne hız bu ne bi dur bi yawaş olun...
şakamısın gercekmisin...
cann mı sıkılyo iki günde bir başlık açıyosun...
yaşın kaç başın kaç...
ayrıcaa nasıl bi insansında sen anneanenin ölüm parasını alıp sewglin ev tutsun dye depzito parası olarak harcıyosun?
sonrada gelmiş ben ölüm parasını verdim bu nasıl kıymet bilmek dye soryusun....
hadi yawrum topla oyuncaklarını bahçede oyun oyna sen...
allahım akıl fikir ver böyle gelecegin genç anne adaylarına!!
nasl bir nesil gelişiyor anlamıyorum yazıııık!!

adam seni önceden aldatmış. Belli ki şimdi de aldatıyor. Face hesabını vermemesinden belli. Yoksa niye korksun. Bence yol yakınken adamı yolla gitsin. Geri dönmesini de isteme. Bu adam hayatını Iyice zindan eder.

Böyle konular okudukça midem bulanıyor artık ya.Ya biz çok gururluyuz ya da bazıları gerçekten midesiz.Ben çevremde görmedim böyle bir şey,sebepsiz yere terkediliyor,ardından onu terkeden insana büyük laflar söylüyor şimdi de geri döner mi diye soruyor.

Madem tükürdüğünü yalıyacaksın bundan sonra büyük laflar etme.Ayrıca sevgilin seni çok sevseydi saçma sapan bir sitedeki şifresi yüzünden senden ayrılmazdı.Demek ki onun facebook hesabından daha değersizsin.Şu facebook kadar iğrenç bir site de yok bence.

sabretmeli ve beklemelisin.kafanı dağıtmaya çalış.filmz ile kitap oku arkadaşlarınla buluş.belki sen de biraz uzaklaşınca olaylara daha farklı bakablirsin diye düşünüyorum.ben böyle yapıyorum ve iyi geliyor.kesinlikle tavsiye ederim:42::42:

şuan dediklerini uyguluyorum canım yarın izinli mesela o gezer tozar. Ben de arkadaşımla plan yaptım zaten takmama kararı aldım. Bir arkadaşın hemcinsleri için tavsiyesini söylemiştim zaten erkeklere hemen dank etmezmiş.Son evreleri üzüntü evresiymiş. Şuan eğleniyor o. Yani önüne gelen kıza da atlayacak tabi ki.Ama kimsenin ben gibi olmayacağını anlayınca elbet pişman olacak.İletişimimi de kestim zaten kendimi sıkıyorum atmamak için

Sevgilinden intikam mi almak istiyorsun? Onu gercekten sil. Intikam dusuncesini dahi sil. Hic kimse unutulmaktan hoslanmaz.

En iyi intikam guzel yasamaktir. Ki senin konularindan adamin sana zerre deger verdigini dusunmuyorum

evet haklısın böylelikle kaybetme korkusu yaşayacak.Egosunu şişirmeye bayılıyor ya şuan ne dese blöf mesaj atmayacağım diyor yemin ediyor ertesi gün attı blöf geçen de dönmeyeceğim dedi bu da blöf yani şuan benim yalvarmamı ona mesaj atmamı ağlamamı sızlamamı istiyor. Ama bunları göremeyince beni engellediği her yerden engeli kaldıracak ve içini bir korku kaplayacak kaybediyorum ben ya bu kızı diye ve bir de kimse benim gibi değer verip ilgilenmeyince de daha da tutuşacak

girdim profilini inceledim!!!

1. 16 ocak 2013 de sevgilimi tanıyamıyorum diye acmışsın konu ve yok ew tuttmuşsun yok temlemişsin yok ew rutubetliymiş...
ve sonrası 2 gün!!
2. 18 ocak 2013 de tekrar başlık açıyosun yardımınıza ihtiyacım var arkadaslar diye agzına geleni saymış sana mesajlar atmış barışmamışsın cvap vermemişsin...

veeeeeeeeee

2 şubat 2013 gününe geldiğimde yani bugün, terk eden erkek dönermi dye bir başlık:53:

allahım bu ne hız bu ne bi dur bi yawaş olun...
şakamısın gercekmisin...
cann mı sıkılyo iki günde bir başlık açıyosun...
yaşın kaç başın kaç...
ayrıcaa nasıl bi insansında sen anneanenin ölüm parasını alıp sewglin ev tutsun dye depzito parası olarak harcıyosun?
sonrada gelmiş ben ölüm parasını verdim bu nasıl kıymet bilmek dye soryusun....
hadi yawrum topla oyuncaklarını bahçede oyun oyna sen...
allahım akıl fikir ver böyle gelecegin genç anne adaylarına!!
nasl bir nesil gelişiyor anlamıyorum yazıııık!!

BLUE17 kusura bakma da sen beni yargılayamazsın ne yaşadığımı bilmediğin için hiç konuşma.O parayı geri aldım ben yardım amaçlı vermiştim çok sevdiğim için insan olduğum için işte yanımda ağladığında çaresiz kaldığında içim el vermedi ailesi tarafından istenmiyordu geri verecek diye verdim ama emlakçıdan geri aldım zaten sorun yok. Şimdi sıra bende aynılarını o yaşayacak ben yatağımda hüngür hüngür ağlarken o mışıl mışıl uyurdu. Yeterince hak etmediğim şeyler yaşadım.Dışarıdan beni yargılaman senin için çok kolay tabi ki.O normal bir insan değil.Çok sevdim çok bağlandım ve gözümdeki perdeler kalktı.Bana çektirdiklerini o da çekmeli artık. Böyle bir şey bilmeden yargılayacaksan hiç yorum yazma arkadaşım tamam mı?

Son düzenleme:
adam seni önceden aldatmış. Belli ki şimdi de aldatıyor. Face hesabını vermemesinden belli. Yoksa niye korksun. Bence yol yakınken adamı yolla gitsin. Geri dönmesini de isteme. Bu adam hayatını Iyice zindan eder.

arkadaşım bana çok acılar yaşattı o geri dönmesini istiyorum perdelerim kalktı destek olanlar çok bana ve şimdi üzüntü sırası onda ben mutlu olup hayatıma bakacağım ama geri dönmesini de istiyorum reddetmek için

Böyle konular okudukça midem bulanıyor artık ya.Ya biz çok gururluyuz ya da bazıları gerçekten midesiz.Ben çevremde görmedim böyle bir şey,sebepsiz yere terkediliyor,ardından onu terkeden insana büyük laflar söylüyor şimdi de geri döner mi diye soruyor.

Madem tükürdüğünü yalıyacaksın bundan sonra büyük laflar etme.Ayrıca sevgilin seni çok sevseydi saçma sapan bir sitedeki şifresi yüzünden senden ayrılmazdı.Demek ki onun facebook hesabından daha değersizsin.Şu facebook kadar iğrenç bir site de yok bence.

facebook kesinlikle saçmalıktan ibaret benim eski sevgilim de bu kadar beyinsiz olduğu için facebook yok bilmem ne şifre diye başladı madem veremeyecektin ne diye açıyorsun konuyu dimi ama? sonra dediği şey de şu beni kızdırmayı çok seviyormuş o yüzden vermemiş bilmem neymiş ben de yedim zaten dediğim gibi ben şuan çok iyiyim arkadaşlarımın yakınlarımın desteğiyle o yansın şimdi derdine ama dediğim gibi diğer arkadaşlara da dönmesini istiyorum çünkü reddedeceğim onu bu sefer de o kıvransın ben çok çektim o da çeksin bundan sonra eğlenceleri bitsin dank etsin anlayacaktır zaten

Back
X