- Konu Sahibi hopeless__
Arkadaşlar ben bir süredir ayrı olduğum erkek arkadaşımla barıştım ve daha sonra tekrar ayrıldık.Olayımız ;Neden ilişki başından beri senin facebook şifren bende yok? dedi.Ben de istemedin ki dedim ki ben de sana güvendiğim için senin şifreni isteme gereği duymadım dedim.Benden şifremi istedi.Ben de tamam sen de vereceksin dedim. Önce sen dedi.Peki dedim ve verdim şifreyi... Eee seninki dedim.Yanlış verdi şifreyi açmadı çünkü doğrusunu ver dedim. Vermedi vermeyeceğim tamam dedi.Ben de sakladığın bir şey mi var ki vermiyorsun? Ben veriyorum dedim.Neyse ben açtım face'ini bir şekilde. Buldum diye de yazdım ona. Bitti bir daha mesaj atma dedi. Sakladığın bir şey vardı ki vermedin dimi dedim. Neyse arkadaşlar terk edilme olayım budur. Sonra ben birkaç mesaj attım o da sana bir daha mesaj atmayacağım yemin ediyorum bu sana son mesajımdır dedi. Ama ertesi gün mesaj attı bana.Bir şey soracağını yazdı cevap atmadım bu sefer de aradı. Anlamadığım şu bir gün öncesi mesaj atmayacağım diye yemin etmişti neyse ben cevapladım mesajını. 3 gün geçti sonra mesaj atmadı.Daha dayanamadım ben attım.Özlemedin heralde beni dedim.Özlediğini hasta olduğunu söyledi.Neyi olduğunu sordum ve neden mesaj atmadın peki dedim. Neden atayım acı çekmek için mi ya da sana acı çektirmek için mi dedi. Ama şunu anlamıyorum madem öyle yemin ettiği günün ertesi niye mesaj attı bir şey sorma bahanesiyle o zaman da acı çekmeyecek miydi sanki ya da çektirmeyecek miydi? Çok çelişkili konuşuyor. O gün neden mesaj attığını sordum mesajını görmek istedim dedi. Sonra kavga ederce konuştuk biraz kimlerle konuşuyorsan onlarla konuşmaya devam et aşkını sevgini bir anlık zevkler uğruna sat sen dedim. Öyle konuştuk sonra 100 yıl geçse de sana geri dönmek için mesaj atmayacağım bunu bil. İyi geceler yazdı. Ben seni görmek dahi istemiyorum onca şey yaptım ben sana değer verdim kıymetimi ne zaman bildin ki? sen beni sevmiyorsun seviyorum diyorsun hala ama kendini kandırıyorsun dedim seven sevdiğine bunları yapıp her seferinde bırakıp ağlatmaz rahatla şimdi ben de seni istemiyorum hayatımda bitirdin bitti artık bende de dedim. Cevaplamadı. Ama yemin ettiği halde yazmıştı 100 yıl geçse de dönme mesajı atmyacağım dedi büyük konuştu. Peki döner mi ki sizce? yardımınıza ihtiyacım var kızlar lütfen