Terk eden mi kaybeder yoksa terk edilen mi?

Konudan anlasildigi gibi. Hic yasayaninjz var mi? Ah edip cikan oldu mu?
Ah Edecek ne gibi durum oldu konuyu açarsan detay verirsen daha net yorumlar gelir

Ama şu var eğer canını yakacak kadar bir durum olduysa alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste derler

Konudan anlasildigi gibi. Hic yasayaninjz var mi? Ah edip cikan oldu mu?
Kimse kaybetmez. İlişkiler iki taraf istediği için başlar bir taraf istediği için biter genelde. Ah edecek, ah çıkacak bir durum değil. Nabalım? Sevmediğimiz insanla ah etmesin diye birlikte olmaya devam mı edelim?

Herkes kaybeder. Bunun kazananı yoktur. Belki inancını, belki olabilecek güzel günleri belki de umudunu kaybeder.. bir ilişki bittiyse iki tarafın da kaybı mutlaka olur. Ama konu neden birinin kaybetmesi gerektiği..
Daha gençken bunu ben de mesele haline getirirdim. Ama karşımdaki kaybetsin diye beklerken daha fazla zamanı harcamaktan ve böylece kendime zarar vermekten başka bir işe yaramadı.
Uğursuz, itin biri ile 1 yıl ilişkim oldu. Ne mal olduğunu da ayrılınca gördüm. Yalanı, hakareti vs. 20 yaşındaydım ve çok ama çok saftım. Çok acı çektim ayrılırken çok zor koptum. Kaybetsin diye bekledim. Ne zaman ki ben bıraktım birşeyleri görmek istemeyi. Ne zaman ki yoluma baktım. Ayrıldıktan 9 ay sonra suanki sevgilimle görüşmeye başladım. Eski sevgilim de o zaman ulaşmaya ve hatta çiçek göndermeye çalıştı. Haddini bildirdim ve önüme bakmaya devam ettim.
Ama o kaybetti diyemiyorum. Çünkü ben de hayatımda 1 seneyi çok başka olabilecekken öyle bir insana harcayarak kaybettim. Ögrendigim çok şey de oldu , çok iyi dersler de çıkardım.
Ama şunu öğretti bu hayat bana. At gibi giden it gibi dönermiş:)

Eski konularınızı da biliyorum. Benzer konular açıp duruyorsunuz. Bu konunun kaybedeni sizsiniz. Bir kızınız da varmış hatta 2 kere boşanmışsınız ne olduğu belli olmayan bir adamın arkasından ağlayıp duruyorsunuz. Gerçekten enteresan. O adam pişman falan olmaz kaybetmez de. Olan size oluyor.

Terk etmek suç mu? Anlaşamazsın ayrılırsın belki mükemmel birisindir ama eski sevgiline göre degilsindir. Pasa paşa acın varsa çeker yoluna bakarsın bu kadar dramatize etmeye gerek var mi? Terk etme diye bir şey olmasa herkes ilk sevgilisi ile evlenir ve yaşlanırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…